الی بانو...26/11/94


کوکی نوتلا از اون کوکی های خوشمزه ای هست که حتما همه دوست خواهند داشت

کم کم دستورایی مناسب برای عید براتون میذارم که هم ساده باشه و هم خوشمزه و هم مناسب برای پذیرایی

این کوکی بسیااااااار ساده اس و فقط سه تا موا اولیه داره و شکر و کره یا روغن هم نداره و شیرینی و چربی اش با نوتلا تامین میشه

میبینید چقدر ساده و مناسبه؟؟

فقط نکته اش ورز ندادن خمیر و استراحتش و مهمتر از اون دما و زمان پخت هست 

برای همین توصیه میکنم اولین بار با نصف دستور درست کنید 

 

مواد لازم برای 20 کوکی:

نوتلا 180 گرم

آرد 150 گرم یا 1 پیمانه به علاوه ی 2 ق غ سر صاف یا 1 لیوان فرانسوی دسته دار

تخم مرغ 1 عدد

 

برای فیلینگ :

نوتلا

پودر شکر در صورت تمایل

 

نکته : همه ی مواد باید همدمای محیط باشند...

 

نوتلا و آرد و تخم مرغ رو با هم با یک قاشق مخلوط کنید

و همزدن رو ادامه بدید تا خمیر یکدستی درست بشه

 

 

 

 

خمیر رو به شکل یک توپ در بیار و داخل یک کیسه فریزر یا سلفون بذارید و به مدت نیم ساعت تا چند ساعت در یخچال بذارید

گه استراحت کنه

 

 

بعد از اون خمیر رو خارج کنید

 

 

فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید

 

 

از خمیر گلوله هایی درست کرده و داخل سینی فر که کاغذ انداختید با کمی فاصله

بچینید 

 

 

وسط خمیر رو با یه وسیله ی مناسب کمی گود کنید

 

 

کوکی ها رو به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید

بعد از پخت کوکی بسیار نرمه و شما فکر می کنید نپخته اما اینطور نیست اجازه بدید سرد بشه بعد میبینید

که کاملا پخته و منسجم میشه

اگه کوکی رو زیادی بپزید سفت و خشک خواهد شد

توصیه میکنم اول دو تا از کوکی ها رو بپزید که زمان دقیق و قلق فر دستتون بیاد

 

 

بعد از پخت اجازه بدید کاملا خنک بشه بعد روش رو کمی پودر قند پاشیده و داخل حفره ها رو با نوتلا پر کنید

 

 

بسیار ساده و خوشمزه اس و داخل ظرف دربسته به مدت 2 هفته تازه میمونه مخصوصا اگه تو فریزر بذاریدش

البته توصیه میکنم نوتلا رو موقع سرو داخل حفره ها بریزید که داخل فریزر یا یخچال فرم خودشو از دست نده و خراب نشه

 

 

 

منبع دستور misya.info



به شما پیشنهاد میکنیم :





روغن جدا کننده دست ساز


آش ماست


ملکه بادوم


کیک میوه ای






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: