الی بانو...10/10/94


کیک کدو حلوایی از  اون کیک های خوشمزه ای هست که با یک بار درست کردن حتمااا 

خیلی خیلی خوشتون میاد و طرفدارش میشید

کدو حلوایی علاوه بر خواص زیادی که داره در آشپزی و مخصوصا پخت انواع شیرینی و کیک و دسر و... جایگاه ویژه ای داره 

و جز بهترین ها هست 

در کشورهای غربی خیلی بیشتر از ایران از کدو حلوایی استفاده میکنن و با تنوع زیاد و طعم رنگ عالیش یکی از بهترین های هر پخت و پز هست

این کیک با عطر دارچین تقدیم بهش ما

طعمش خیلی عالیه مثل کیک هویج هست یه جورایی ولی بازم خوشمزه تر 

دستور این کیک از خانم سیمین قاجار هست

 

 

مواد لازم:

تخم مرغ 3 عدد
 
آرد 2 پیمانه
 
گردو خرد شده 50 گرم
 
کدو حلوایی پخته و پوره شده 1 لیوان (200 تا 300 گرم کدو حلوایی رو تکه تکه کنید با پوست و یکم آب بذارید بپزه تا آبش جمع بشه
 
بعد در بیارید و باقشق پوره رو از داخل پوست جدا کرده و در یک کاسه ریخته و خوب له کنید که کاملا پوره بشه)
 
شکر200 گرم
 
ماست 3 قاشق سوپخوری
 
بکینگ پودر 3 قاشق چای خوری
 
دارچین 2 قاشق چایخوری
 
روغن مایع یک پیمانه
 
نمک 8/1 قاشق چایخوری

 

 

فر را با درجه 180 سانتیگراد گرم میکنیم. همه ی مواد رو از قبل میذاریم بیرون از یخچال که همدمای محیط بشن
 
 
****طرز تهیه:
 
 
حدود 200 گرم کدو حلوایی را بخار پز میکنیم یا با کمی آب می پزیم و بعد از پخت بشکل پوره درش میاوریم.
 
تخم مرغها را با دارچین و شکر میزنیم
 


 
 
بعدش هم ماست و روغن مایع را اضافه میکنیم.
 
 
 
 
 
حالا پوره کدو را خوب مخلوط تخم مرغها میکنیم.
 
 
 
 
 
آرد و نمک و بکینگ را سه مرتبه الک میکنیم و به ارامی مخلوط میکنیم.
 
 
 
 
 
در پایان گردو خرد شده را میریزیم و در قالب ریخته بمدت دقیقه 45-40 در فر قرار میدهیم (قالب رو چرب و آرد پاشی کنید 
 
و ترجیحا از قالب میان تهی استفاده کنید)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
بعد از پخت از فر خارج کنید و بعد از ده دقیقه از قالب خارج کرده و بذارید روی توری که خنک بشه
 
نوش جان 
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





املت قـــارچ ایتالیایی


فرنچ تست با انجیر برشه


نان سیر


فرنچ تست پرتقالی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: