مریــــــــــــــــم بانو...1/10/94


این کیک عاااالیه

شک نکنید

بخاطر پف بی نظیر

عطر عالی و رویه ی خوشمزه ی کاراملی که اونو متمایز میکنه

 

 

مواد لازم:

آرد یک و نیم پیمانه

شکر یک پیمانه

آب پرتقال تازه نصف پیمانه

تخم مرغ 4 عدد

بیکینگ پودر 1 ق م

وانیل کمی

رنده ی پوست لیمو یک ق مربا خوری 

روغن مایع نصف پیمانه

 

 

طرز تهیه:

همه ی مواد رو بذارید هم دمای محیط بشن

فر رو روی 180 درجه روشن کنید

قالب رو چرب و آردپاشی کنید یا کاغذ روغنی بندازید

آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک کنید

قسمت نارنجی پوست پرتقال رو رنده کرده و آب پرتقال رو هم بگیرید

زرده و سفیده ی تخم مرغ رو از هم جدا کنید

زرده رو با نصف شکر و رنده ی پوست لیمو و وانیل خووووب بزنید تا کرم و حجیم بشه حدود 5 تا 8 دقیقه

بعد روغن رو اضافه و مخلوط کنید و بعد آب پرتقال رو اضافه و مخلوط کنید

 

پره های همزن رو تمیز کرده و کاملا خشک کنید سفیده رو بزنید تا کمی سفید بشه بعد شکر رو کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا سفیده

کاملا سفت و سفید بشه و

مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو کم کم به زرده اضافه و با لیستک آرام و به شکل دورانی به زرده اضافه و مخلوط کنید

بعد هم سفیده را در دو مرحله اضافه کرده و باز هم آرام به صورت دورانی به خورد مایه داده مخلوط کنید

مواظب باشید زیاد هم نزنید

بعد مایه را در قالب ریخته و به مدت 45 تا 50 دقیقه یا زمانی که خلال دندان تمیز ازش خارج بشه در فر بذارید

این کیک پفش خیلی زیاده مواظب باشید قالب مناسبی رو استفاده کنید

بعد از پخت از فر خارج کنید و بعد از یک ربع از قالب خارج کرده و روی توری فلزی بذارید خنک بشه

برای تهیه سس کارامل به این لینک مراجعه کنید:

سس کارامــــــــــــــــــــــــــــــل

 

وقتی سس رو درست کردید بذارید از داغی بیفته و بعد روی کیک خنک شده بریزیدش

برای تزیین من از برگ تمیز و بلوط و خرده شکلات و خلال پسته استفاده کردم

کیک بسیاررررررررر خوشمزه و با بافت عالی هیت و برای خامه کشی هم عالیه

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





شکلات گردویی


شوربا ماست


شربت آلبالو


ماهی سفید سرخ شده






نظرات شما


هانیه :
سلام الی خانم خسته نباشید.من کیک رو درست کردم،عالی شد فقط روش انگار نپخته بود دوباره گذاشتم بپزه(از بس پف کرده بود) میخواستم ببینم قالبمون چند سانتی باشه؟ میخواستم قالب بخرم تو فر درست کنم آخه تو قابلمه درست کردم،ولی با این حال عالی شده بود،ممنون عزیزم
**********************************************
سلام عزیزم ممنونم سلامت باشید
عزیزم قالب 20 و 24 سانتی خیلی به درد بخوره و قالب میان تهی هم 24 و 27 سانتی با عمق مناسب خیلی خوبه
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: