منبع-مامی سایت و عکس از خودم...الی بانو


 

جوجه چینی
دستور کاملش از مامی سایت:البته من آرد ذرت نداشتم پس میتونیم حذفش کنیم مهم نیست حتی میتونیم فقط با آرد گندم درستش کنیم
 
مواد لازم :
آرد گندم یک لیوان
آرد برنج نصف لیوان
آرد ذرت نصف لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرصاف
ماء الشعیر بدون طعم یک شیشه
سیب زمینی آب پز 2 عدد
پیاز 2 عدد
سینه مرغ یک عدد کامل
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه :
آرد گندم، آرد برنج ، آرد ذرت ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط می کنیم. سپس کم کم ماء الشعیر را به مخلوط اضافه می کنیم تا جایی که غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود. سپس بگذارید خمیر تا 2 ساعت بماند.
سینه مرغ را به شکل فیله درمی آوریم. سپس فیله ها را در خمیری که تهیه کرده ایم، کاملاً می غلتانیم تا هر دو طرف آنها خمیری شود. فیله ها را در روغن سرخ می کنیم. فقط باید مراقب باشید که فیله ها نسوزند، چون زود سرخ می شوند.
سیب زمینی های آب پز و پیاز را به شکل حلقه حلقه برش می دهیم. سپس در خمیر فوق می غلتانیم و در روغن سرخ می کنیم. البته بایستی توجه داشته باشید که سیب زمینی ها را جدا سرخ کنید و پیازها را جدا، یعنی با هم سرخ نکنید.
استفاده از پیاز و سیب زمینی بستگی به ذائقه شما دارد و در صورت دلخواه می توانید از آنها استفاده کنید.
این غذا، یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که می توانید با سس گوجه فرنگی یا سس هزار جزیزه آن را میل کنید.
مزیت این غذا این است که علی رغم اینکه در روغن سرخ می شود، روغن زیادی به خود جذب نمی کند. با این همه اگر کسی بخواهد که فیله ی سرخ شده همان مقدار کم روغن را هم نداشته باشد، می تواند فیله ها را بعد از سرخ شدن، روی یک پارچه سفید تمیز قرار دهد تا روغن داخل آنها کاملاً خارج شود
سسش هم تارتاره که بزودی دستورشو میذارم
بب
بب


به شما پیشنهاد میکنیم :





تیرامیسو لیوانی


کاچی درجه 1


کباب تابه ای


اسموتی توت فرنگی






نظرات شما


برليان :

سلام الي بانو
كارت خيلي عاليه....مايه ي مباهات بنده اس آشنايي با شما و اگه افتخار بدين شما رو لينك كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

-----------------------------------------------

سلام دوست عزیز

شما خیلییییییییییییییی به من محبت دارید عزیزم...با کمال میل و با افتخار لینک شدید

 

کمند :

مرسی عزیزم زحمت افتادی بوووووووووووووووس

***************************

فدات عزیزم

کمند :

سلام عزیزم دستتون درد نکنه تو وبلاگتون خیلی مطالب خوبی دارید فقط من یه سوال برام پیش اومده من چند سال پیش تو رستوران مروارید تو شهرک غرب شاید بدونید کجاست یه جوجه چینی خوردم خیل پوک و پفکی بود عالیبود حالا رچی خودم میدرستیم این شکلی نمیشه به نظرتون باید چیکار کنم مال شما هم پوک میشه ؟

********************

عزیزم این همش بستگی به خمیر بنیه داره حتما خمیرت خوب نیست

مال من خیلی پفکی و عالی میشه

اینجا رو ببین

http://www.iranchef.com/learning/nations/post-296.php

 

http://parisachef.loxchat.com/post/23/جوجه%20چيني%20با%20سس%20تارتار.htm

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: