الی بانو...chocolate orange cake


خیلی زیاد هوس کیک شکلاتی و کیک پرتقالی کرده بودم ولی خب نمیتونستم در آن واحد هر دو رو درست کنم

با کلی فکر به این نتیجه رسیدم که یه کیکی درست کنم که هم شکلاتی باشه و هم پرتقالی و یه بافت نرم و یکم خیس 

ولی نه خمیری و منسجم هم داشته باشه 

و با سعی و خطا به این دستور رسیدم که خودم ازش راضی بودم

امیدوارم شما هم خوشتون بیاد و از طعم غلیظ شکلاتی و عطر پرتقالی این کیک لذت ببرید

 

 

مواد لازم:

آرد 1 و نیم پیمانه که 3 قاشق ق غ ازش رو برداشتید (یعنی یک و نیم پیمانه تو ظرف بریزید بعد سه قاشقش رو بردارید)

پودر کاکائو 3 تا 4 قاشق غ خ ( از نوع تلخ و مرغوب )

نمک یک چهارم ق چ

جوش شیرین نصف ق چ

بیکینگ پودر 1 و نیم ق چ

شکلات تلخ مرغوب 60 گرم

تخم مرغ درشت 3 عدد

وانیل 1 ق چ

کره 225 گرم ( کره گیاهی هم میتونه باشه)

رنده پوست پرتقال 2 ق غ

خامه ترش یک پیمانه ( نصف پیمانه ماست و نصف پیمانه خامه صبحانه رو مخلوط کنید میشه 1 پیمانه خامه ترش)

شکر 1 پیمانه

 

برای گاناش رویه: 

خامه صبحانه 100 گرم

شکلات نیمه تلخ یا شیری 50 گرم

رنده پوست پرتقال 

 

 

فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید...یادتون باشه همه ی مواد باید همدمای محیط باشه پس از قبل از یخچال خارجشون کنید

آرد و پودر کاکائو و نمک و جوش شیرین و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار حتما الک کنید

 

 

قالب میان تهی رو با کره چرب و آرد پاشی کنید

 

 

شکلات رو روی بخار کتری ذوب کرده و بذارید از داغی بیفته

 

 

کره و شکر رو خوووووب بزنید حدود 4 دقیقه

 

 

بعد خامه ترش و شکلات و رنده ی پوست پرتقال رو بهش اضافه و مخلوط کنید

 

 

 

تخم مرغ ها دانه دانه اضافه و هر کدام رو دو دقیقه بزنید وانیل رو هم اضافه کنید

 

 

آرد و بیکینگ پودر و نمک و جوش شیرین و پودر کاکائوی الک شده رو در سه مرحله اضافه کرده و هر دفعه با لیست

و به صورت دورانی و آرام به خورد مواد بدید

دقت کنید لازم نیست خیلی مخلوط کنید فقط در حد یکدست شدن کافیه

 

 

 

مایه رو در قالب ریخته و به مدت 40 الی 45 دقیقه یا زمانی که خلال دندون از داخلش تمیز خارج بشه در فر بذارید

بعد ازپخت از فر خارج و بعد از 15 دقیقه از قالب خارج کرده و بذارید روی توری فلزی خنک بشه

 

 

برای گاناش:

خامه رو داغ کنید ( نجوشه) و شکلات خرد شده رو بهش اضافه و مخلوط کنید

این کرم رو فقط یکم خنک تر شد روی کیک بریزید و روش رو هم با رنده ی پوست پرتقال بپوشونید

این کیک چون کره ای هست توی یخچال سفت میشه برای همین از نیم ساعت قبل از سرو از یخچال خارجش کنید

بافت و عطر و طعمش عالیه حتما خوشتون میاد

نوش جان

 

 

پف کیک رو ببینید

 

 

اینم بافت عالیه کیک

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





خورش کرفس


سالاد فصل


گل کلم سوخاری


اگپلنت پارمزان






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: