الی بانو...15/9/94


این باقلوا بسیار ساده و خیلیییییییییییییییییییی خیلی خوشمزه اس

حتمااااااااااااااااااااااااا امتحان کنید

یه گزینه ی عالی برای مناسبتها و عید هست

بخاطر اینکه ماندگاریش عالیه هرچی بمونه خوشمزه تر میشه

و با مقدار مواد نسبتا کمی تعداد زیادی درست میشه

 

 

 

مواد لازم برای باقلوا:

خمیر یوفکا ویژه ی باقلوا نصف از یک بسته

کره 150 گرم

مغز پسته و بادام و گردو دو تا دو و نیم لیوان

پودر قند 2 ق غ

گلاب

پودر هل 1 و نیم ق مرباخوری تا 1 ق غ

پودر دارچین 1 ق م

 

مواد لازم برای شربت :

شیرعسی 1 قوطی

شکر نصف تا 1 لیوان

آب 1 لیوان

گلاب 2 ق غ

زعفران در صورت تمایل

 

 

اول از همه شربت رو درست کنید و بذارید تا کاملا سرد بشه

مواد شربت رو در قابلمه ریخته و مخلوط کنید روی حرارت بذارید حدود 20 دقیق با شعله ی ملایم ریز بجوشه

بعد خاموش کرده بذارید سرد بشه

 

 

 

مغز ها رو آسیاب کنید اما له نشن و با پودر قند و گلاب مخلوط کنید تا بهم بچسبند

 

 

 

 

کره رو ذوب کنید

 

 

4 برگ خمیر یوفکا رو با برس و کره چرب کرده و روی هم بذارید

 

 

بعد یه لایه از مغزها رو بذارید

 

 

باز 4 برگ خمیر رو روی هم بذارید و هر برگ رو که گذاشتید روش رو با برس و کره چرب کنید

 

 

و حالا لایه بعدی از مغزیات رو بذارید

 

 

این دفعه 5 برگ خمیر رو چرب کرده و روی هم قرار بدید

روی لایه آخر رو هم چرب کنید و با چاقوی تیز باقلوا رو برش بدید

و اونو در فر 180 درجه که از قبل روشن کردید به مدت نیم ساعت تا 40 دقیقه یا تا وقتی زیرش طلایی بشه

بذارید

بعد گریل رو روشن کرده و بذارید روی اون هم طلایی بشه

 

 

اگه خواستید به شیوه ی رولی درست کنید 5 برگ خمیر رو چرب کرده روی هم بذارید یک از مغزها بذارید

و خمیر رو رول کنید و با چاقوی تیز برش بزنید و توی ظرفی کنار هم بذاریدشون

 

 

 

به محض در اوردنش از فر شربت رو روش بریزید به طور کامل 

نگران نباشید زیاد نیست و همش جذب میشه

و باقلوا رو حداقل 6 ساعت در یخچال بذارید که جا بیفته

هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تر میشه

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





مربا توت فرنگی


لینگویین با سس میگو


بادمجان شکم پر


دمی گوجه






نظرات شما


محمد :
ممنون از مطلبتون استفاده کردم
مامان ریحانه :
سلام ممنون.مثله همیشه عاااااااااااالی. فقط یه سوال از کجا بفهمیم کدوم خمیر یوفکا مناسب باقلواست؟
*****************
سلام
خواهش میکنم عزیزم..خمیر یوفکای مخصوص باقلوا روی جلدش نوشته شده و عکس باقلوا هم روش هست
مینا :
عالیه الی جون بازم مثل همیشه شااااهکار کردید
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: