الی بانو


با یه دستور بسیار تک و خوشمزه اومدم

این دستور از ابداعات خودم هست ...

بافت و طعم بی نهایت عالی داره و قول میدم حتما خوشتون بیاد

 

مواد لازم:

سیب یک عدد خرد شده و درشت

گردو خرد شده 1/3 پیمانه

شکر قهوه ای 1 پیمانه (نبود شکر سفید 3/4 پیمانه بریزید)

کره یا کره گیاهی 110 گرم

آرد 2 پیمانه یا 250 گرم

باتر میلک 1 پیمانه ( توضیح در دستور )

بیکینگ پودر 2 ق چ

نمک 1/2 ق چ

وانیل 1 ق چ

دارچین 1 ق چ

تخم مرغ 1 عدد

فر رو روی 180 درجه روشن کنید..همه مواد همدمای محیط باشن 

باترمیلک رو از قبل حاضز کنید به این صورت : 1 ق غ سرکه ی سفید یا آب لیمو ترش رو داخل یک لیوان شیر بریزید

درش ر بذارید و 15 دقیقه زمان بدید تا وقتی بریده بریده بشه و تبدیل به باترمیلک بشه همش بزنید و استفاده کنید

قابل ذکره باترمیلک یک بافت عالی به کیک میده و در دنیای کیک پزی کاربرد زیادی داره

آرد  و نمک و بیکینگ پودر و دارچین رو هم مخلوط و سه بار الک کنید

قالب رو هم با کمی کره چرب و آرد پاشی کنید

در کاسه ای بزرگ کره  شکر رو بزنید 

بعد تخم مرغ و و انیل رو اضافه و 3 یا 4 دقیقه بزنید

 

 

حالا باترمیلک رو اضافه و مخلوط کنید

مخلوط آرد رو اضافه و با لیستک آرام و به صورت دورانی به خورد مایه بدید

 

 

سیب و گردو رو هم اضافه و در حد مخلوط شدن با مایه ترکیب کنید (با لیستک یا قاشق)

 

 

مایه رو در قالب ریخته و 30 الی 40 دقیقه در فر بپزید

 

 

شما دقیقه ی 30 با خلال دندون چک کنید هر موقع تمیز خارج بشه یعنی کیک پخته اس

در ضمن 20 دقیقه ی پخت کیک در فر رو اصلا باز نکنید.

بعد از پخت 10 دقیقه بذارید خنک بشه بعد از قالب خارج کنید

قالب بهتره میان تهی یا لوف باشه و مایه نصف قالب رو بگیره و جا برای پف داشته باشه که خمیر نشه

در ضمن میتونید بعد از خنک شدن روی کیک سس کاراملی یا دولسه دلچه یا گاناش یا سس سیب یا شربت افرا بریزید

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





اکبر جوجه


کیک اسفنجی


چیز کیک انار


کوکو ترکیه






نظرات شما


عاطفه :
سلام. ممنون از توضیحات کاملتون. یه سوال داشتم میشه به این کیک سیب اضافه نکنیم و فقط گردو بزنیم؟ ممنونم
*********************************
سلام خواهش میکنم عزیزم
بله میشه مشکلی نیست
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: