الی بانو...3/9/1394


با یه دستور بسیار ساده و البته بسیار خوشمزه اومدم که حتما خوشتون میاد

این حلوا عااااالیه

در مدت زمان کوتاهی حاضر میشه

طعمش عالیه

و اینکه رو بیسکوئیت یا روی کیک هم میتوند اونو بکشید...این حلوا رو دوست عزیزم فیروزه جان با آب پرتقال درست کرده

بودند ولی من بجای آب پرتقال از شیر استفاده کردم

شما با آب میوه هم میتونید درستش کنید

 

مواد لازم:

آرد 2 لیوان

گلاب 3/4 لیوان

شکر 1 و 3/4 لیوان و اگه کم شیرین تر دوست دارید 1 و نیم لیوان

زعفران پودر شده و هل آسیاب شده

شیر 1 لیوان

کره 300 گرم

کره رو در قابلمه ذوب کنید و آرد رو بهش اضافه کنید و تفت بدید که بوی خامی آرد از بین

بره که حدود 5 دقیقه یا شاید کمتر طول میکشه

در این فاصله گلاب و شکر و هل و زعفران رو در یک ظرف دیگه روی حرارت بذارید و به محض حل شدن شکر زیرش رو خاموش کنید

این مایع رو به آرد اضافه و سریع هم بزنید

شیر هم اضافه و هم بزنید تا حلوا از ظرف جدا بشه

غلظتش رو خودتون تعیین کنید

هرچی بیشتر رو حرارت باشه سفت تر میشه

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





سوپ ورمیشل


مافین شکلات چیپسی


ژله تصویری


کیک سیب و لیمو






نظرات شما


samira :
آیامیشود به آرد این حلوا 7مغز آسیاب شده اضافه کرد؟
****************************************
بله میشه سمیرا جان
samira :
سلام و تشکر فراوان بابت دستورهای بی نقصتون
همیشه وقتی رسیپی غذا یا دسری را بخوام اول از سایت شما سرچ میکنم و هرچی از دستوراتتان را پختم بی اشکال بوده.واقعا ممنون
ی سوال:آرد حلوا از چه نوعی باشه؟آرد شیرینی پزی یا آرد نانوایی؟
و ی سوال دیگه اینکه اگر بخوام انواع نان ها را با آرد شیرینی پزی درست کنم.چون خاصیت زیادی نداره میتونم کمی سبوس برنج بهش اضافه کنم تا خاصیت بیشتری پیدا کنه؟روی ور آمدن خمیر تاثیری نداره؟چون دختر کوچولو دارم دوست دارم چیزهایی که بهش میدم خاصیت بیشتری داشته باشه
****************************************
سلام ممنونم
شما به ما لطف دارید
عزیزم آرد حلوا میتونه آرد کامل باشه مثل آرد سنگک اشکال نداره
نان ها رو هم میتونید نصف نصف با آرد سنگک و آرد سفید درست کنید
کلا نان و حلوا یا خمیر پیتزا و پیراشکی با آرد سنگک هم خیلی خوب میشه
من حتی کیک هم با آرد کامل پختم
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: