الی بانو...26/8/94...cocolate and coffee cake


این کیک عالیه

به جرات میگم یکی از بهترین کیک هایی هست که پختم

بافت بسیار عالی

پف عالی

طعم و عطر عالی

پس بی شک و تردید امتحان کنید و لذت ببرید

 

 

مواد لازم:

آرد: 1 و 3/4 پیمانه هر پیمانه آرد 125 گرم است

شکر :1 پیمانه یا 200 گرم

جوش شیرین : نصف ق چ

بیکینگ پودر : یک و نیم ق چ

پودر نسکافه : 2 ق غ

وانیل :نصف ق چ

تخم مرغ:4 عدد همدمای محیط

نمک یک پنس

روغن نصف پیمانه

شیر یک پیمانه

پودر کاکائو یک چهارم پیمانه

همه ی مواد باید همدمای محیط باشن این خیلی مهمه

آرد و بیکینگ پودر و نمک و جوش شیرین و پودر کاکائو رو سه بار الک کنید

فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید

زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید

سفیده تخم مرغ رو با همزن تمیز و خشک کمی بزنید تا پفکی بشه بعد نصف پییمانه شکر رو کم کم و قاشق قاشق بهش اضافه کرده

و بزنید تا سفت و سفید بشه و بذاریدش داخل یخچال

 

 

 

 

زرده ها و بقیه ی شکر و وانیل رو 5 دقیقه بزنید تا کرمی و کشدار بشه

 

 

 

روغن و شیر رو به زرده ها اضافه و مخلوط کنید 

 

 

پودر نسکافه هم اضافه و مخلوط کنید و همزن رو دیگه خاموش کنید دیگه لازمش نداریم

 

 

مخلوط آرد رو اضافه و با لیستک آرام و به صورت دورانی به خورد مایه بدید 

 

 

 

سفیده رو هم در سه مرحله اضافه و آرام با مایه به صورت دورانی مخلوط یا فولد کنید

زیاد هم نزنید وگرنه پف کیک میخوابه

 

 

مایه رو در قالب ( چرب و آردپاشی شده) ریخته و در فر به مدت 40 الی 50 دقیقه

یا زمانی که خلال دندون تمیز ازش خارج بشه در فر بپزید

تا 20 دقیقه ی اول پخت اصلا در فر رو باز نکنید...بعد ازپخت ده دقیقه بذارید خنک شه

و بعد از قالب خارج کرده و بذارید روی توری فلزی خنک بشه

 

 

من روی کیک سس کارامل و خرده شکلات ریختم

دستور سس کارامل اینجـــــــــــــــــــــــــا

 

 

 

بسیااااااااااااار عالیه 

نوش جان

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





استیک با سس فلفل


ماست ساسیکی(یونانی)


باسلوق


نان ماست






نظرات شما


حمیده :
درود
من این دستور کیک رو با سس کارامل درست کردم فوق‌العاده شد، راستش اولین بار بود که سس کارامل درست می کردم واقعا خوشمزه شد. به تمام دوستانی که کیک پز هستن هم پیشنهاد دادم. ممنون از راهنمایی تون، شاد و سلامت باشید
نگاتیو :
ممنون عزیز
دستورات تون بسیار روان و خوبه.... من دیشب پختمش خوب شد. موفق باشی
*********************
خواهش میکنم و نوش جان
گلنا :
سلام بانو میشه جتی پودر نسکافه از پودر قهوه استفاده کرد؟
*********************
سلام بله میشه
باران :
سلام خانومی ممنون از دستورات خوبتون
من هر وقت توی کیکهام سفیده وزرده رو جدا میکنم و میزنم با اینکه زیاد و با وانیل میزنم باز هم کیکم بوی تخم مرغ میده میشه بگید چرا اینجوری میشه؟
***********************************************
سلام
باید بذارید کیک خنک بشه بعد دیگه بوی تخم مرغ نمیده
وانیل رو با زرده خیلی بزنید طوری که سفید و کشدار بشه
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: