مواد لازم:
آرد 3لیوان
شکر 1 لیوان و نیم
روغن که فرق نمیکنه مایع و جامد بودنش 1 لیوان
شیر 1 لیوان
تخم مرغ 5 عدد
وانیل 1/4 قاشق چ
بکینگ پودر 1 قاشق و نیم غذاخوری
پودر کاکائو:2 قاشق برای داخل کیک و 2 قاشق برای گاناش
پودر نارگیل:به دلخواه
طرز تهیه:
تخم مرغها رو با شکر و وانیل با همزن یا غذاساز میزنیم تا کرم رنگ شود (نیازی به جدا کردن سفیده و زرده نیست) شیر را اضافه میکنیم و کمی از شیر را نگه میداریم
(حدود 4 یا 5 قاشق).هم میزنیم.سپس روغن را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدهیم.حالا آرام آرام آرد و گردو (از قبل با بکینگ پودر مخلوط و 2بار الک کرده ایم و گردو را بهش اضافه کردیم) را اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم و پودر کاکائو را نیز اضافه میکینیم .شیر باقی مانده را هم اضافه میکنیم و آرام هم میزنیم تا خمیر یکدست شود.حالا درون قابلمه ی تفلون یا نچسب (که از قبل چرب کرده و ارد پاشیده ایم) میکنیم حالا در قابلمه رو با دمکنی میپوشونیم و روی شعله پخش کن روی گاز با حرارت ملایم میگذاریم تا 1ساعت.بعداز 1ساعت کیک آماده است.لطفا تا نیم ساعت 40 دقیقه به هیچ عنوان درقابلمه رو باز نکنید تا پف کیک نخوابه.
میتوانید کشمش هم داخل این کیک بریزید به این صورت که قبل از اینکه آرد را داخل مواد بریزید کشمش ها را داخل آرد ریخته و با آرد مخلوط کنید و بعد آرد و کشمش رابا هم اضافه کنید تا کشمش ها در حین پخت رو نیایند.
از آبمیوه های طبیعی هم به جای شیر میتوانید استفاده کنید و طعم های دیگر هم تجربه کنید
برای تزیین روی کیک من پودر کاکائو و شکلات شیری ذوب شده رو با یکم دارچین مخلوط کردم و روی کیک کشیدم و در آخر با پودر نارگیل یه تزیین ساده کردم
زز
تتت


به شما پیشنهاد میکنیم :





سالاد کلم سفید


کیک آلبالو


قلیه میگو


کیک رولت






نظرات شما


هانیه :
با سلام من تازه این دستور رو پیدا کردم و میخوام درست کنم ممنونم سر آشپز
حدیث :
سلام خسته نباشین. خوب بود
مهرناز :
سلام الی خانم ممنون که به همه سوالات و نظرات دوستان پاسخ میدی اما یه چیزی که برای من خیلی جالبه این بود که دوستان انگار سوالات نفرات قبلی خودشونو مطالعه نمیکردن چون اکثر سوالاتی که از شما پرسیدن تکراری بود ولی با اینهمه شما مشتاقانه به این سوالات تکراری جواب دادین . کمال تشکر رو ازتون دارم کدبانوی ایران زمین .
بیتا :
سلام.
با تشکر ویژه.
من کیک طبق دستو العملتون پختم عالی بود.
ممنون.
سوالی دارم.با پودر کیکهای آماده در بازار اگه بخام درست کنم. کدوم مواد رو باید اضافه یا کم کنم. تشکر
*********************
سلام
نوش جان عزیزم
طبق دستور روی جلد همون پودر کیک عمل کنید
زهرا :
سلام خیلی خوب بود دستتون درد نکنه💋💋💋💋💋
مریم :
سلام به استاد اشپزی گل ما من تاحالا کیک درست نکردم کلا علاقه ای به اشپزی ندارم ولی الان چند ماهه مواد کیک قابلمه ای خریدم ولی میترسم درست کنم چون اول ارم،اندازه لیوان رو ندارم و....میترسم اندازش کم وزیاد بشه بعد نمیدونم باید فقط یک دست هم زد یا به چند طرف هم بزنی اشکال نداره بعد باید باسرعت هم زد دیم خواستیم اردارواضاف کنیم همه رو باهم بریزیم یانه ؟ ببخشیدزیادسوال پرسیدم چون میخوام کم نیارم باتشکر

****************
سلام
روز خوش
لیوان دسته دار فرانسوی مناسب هست یا پیمانه ی استاندارد کیک پزی
آرد رو در دو یا سه مرحله اصافه و در یک جهت و به صورت دورانی با لیستک یا قاشق به خورد مواد بدین
مواد رو از قبل رو کابینت بذارید همدنای محیط بشن
آرد سفید باشه و با بیکینگ پودر مخلوط و دو سه بار الک کنید. اندازه ی قابلمه متناسب باشه
رو شعله ی بزرگ گاز با حرارت کم بذارید
و تا چهل و پنج دقیقه بعد از پخت در قابلمه رو بر ندارین
فاطمه :
سلام ببخشید اگ به جای وانیل پودر کیک وانیل بریزیم مشکل داره
***********************
وانیل نقش عطر دهی به کیک رو داره و بوی تخم مرغ رو میگیره
و میتونه با اسانسهای دیگه یا رنده پوست لیمو و پرتقال جایگزین بشه
فاطمه :
سلام
میشه کیک رو با ارام پز درست کرد ؟ جنس قابلمه ارام پز لعاب هست . با این بپزم اشکال نداره؟
****************************
سلام
من امتحان نکردم
بایید امتحان کنید کار نشد نداره
ن :
سلام میشه از ماهی تابه دسینی استفاده کرد
********************
سلام بله دوست عزیز میشه
مریم بانو :
حدود یک ساله چون فر نداشتم نتونستم کیک درست کنم
میخوام اینو امتحان کنم امیدوارم خوب از کار در بیاد،
سارا :
عالی بود
نسرین :
سلام جانم خسته نباشی خیلی خوشمزه هستن
غزاله :
سلام خانومی من کیکو درست کردم ولی چسبید به ته قابلمه خواستم درش بیارم خراب شد
******************************
سلام
قابلمه رو عوض کنید مشکل اونه
مرضیه :
سلام ی سواال داشتم میشه از پودرای کیک اماده استفاده کنم روی گاز خراب نمیشه
***************************
سلام بستگی به اون پودر کیک داره
الهه :
سلام. کیک رو دیشب پختم . تقریبا خوب شد . ولی گفته بودی در را یکساعت بعد بردارم تا پفکیک نخوابه . دیر وقت بود من تا صبح در رو روش گذاشتم. صبح دیدم کیک خیسه. به خاطر کار منه که این اتفاق افتاده یا دلیل دیگه ای داره. ممنون از آموزشتون
*********************************************
سلام بله کارتون اشتباه بوده چون درش زیادی بمونه عرق میکنه و روی کیک میریزه
شعله :
سلام مرسی از زحماتتون.میخواستم بپرسم میشه کیکهای بدون فر رو با ارد معمولی درست کرد؟اخه من بااردمعمولی درست کردم یکم تلخ میشدن.حدس میزنم بخاطر اردشه.بعد اگه تخم مرغ کم بریزیم چ مشکلی پیش میاد؟اخه ازتخم مرغ بدم میاد.مرسی عزییییییز.
**********

سلام همه کیک ها رو با آرد سفید درست کنید
در ضمن داخل دستور نمیتونید دست ببرید و مواد رو کم و زیاد کنید
شما کیک یک تخم مرغی رو در نت سرچ کرده و اونو بپزید
azar :
با سلام ببخشید برای درست کردن کیک بعضی مواد را نریزیم چی از اب در می اید مثلا وانیل وبکینگ پودروپودر نارگیل ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
******************
خمیر از آب در میاد
الهام :
سلام من همزن ندارم میشه
*********************************************
سلام بله با همزن دستی هم میشه
محمد :
ممنون از سایت خوبتون من دروس کردم اصلا عالی بود ممنون عالی 🎂🎂🎂
فریبا :
سلام من مدتها بود دوست داشتم کیک درست کنم اما چون فر نداشتم نمیشد
از شما بابت کیک قابلمه ای خیلی ممنونم
میشه از ارد کیک استفاده کرد ????
من الان میخوام کیک رو درست کنم
ممنوووووووون
**********************

سلام عزیزم
خواهش میکنم
بله با آرد سفید یا آرد کیک باید درست کنید
مونا :
سلام ببخشيد ميشه جاى شير از ماست استفاده کرد طعمش عوض نمى شه؟
*******************************
سلام ترجیحا همون شیر یا آبمیوه استفاده کنید
عطیه :
سلام ممنون از آمزش های خوبتون، ی سوال یک لیوان روغن تو مواد اولیه همش برای داخل کیک هست یا با درنظر گرفتن سرخ کردن اون هست؟ ممنون میشم پاسخ بدید
***********************************************
سلام
همونطور که کاملاااااااااااااا واضحه باید این مقدار رو در آماده کردن مایه استفاده کنید
عسل بانو :
با سلام
خیلی ممنون از دستورات خوبتون حتما این کیک رو می پزم چون فرم خراب شده و دنبال یک سری دستورات بدون نیاز به فر بودم .خسته نباشین. به سایت منم سری بزنین.
*******************************************
سلام خواهش میکنم
سایتتون باز نمیشه مثل اینکه دامنه اش تموم شده
raha :
سلام اله خانم سایتتونم که عالیو نیازی ب گفتن نیست.یه عرضی داشتم خدمتتون:روغنش مایعباشه بهتره یاجامد؟
***************
سلام ممنونم دوست عزیز
روغن مایع بهتره
بهناز :
سلام،خسته نباشید.من کیک و گذاشتم همونطور که گفتید رو شعله بزرگ و باشعله پخش کن وحرارت ملایم اما یکساعت گذشته هنوز نپخته چکار کنم؟!!!
*********************
حتما سایز قابلمه مناسب نبوده
باید بیشتر بمونه
بهار :
سلام ممنون از راهنماییاتون من این کیک و با پودر کیک اماده هم درست کردم عالی شده
دریا :
سلام نمیدونم چرا کیکام پف نمیکنه میشه کمکم کنید
**************
سلام دلایل زیادی باعث میشه
مطالعه کنید: http://chefartist.ir/showpages.aspx?tid=579
و این لینک http://chefartist.ir/showpages.aspx?tid=1056
زینب :
سلام میشه یه جای قابلمه توی ظرف پیرکس موادو بریزیم بعد یه قابلمه رو تا نصف ظرف پیرکس اب بریزیم ظرف پیرکس رو بزاریم توی اون ؟؟؟؟؟؟؟ میپزه به نظرت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
+***********
سلام
نه نمیشه
امین :
مرسی عالی بود
هانیه :
سلام الی جون.ببخشید انقدر مزاحمت میشم
آخه دستورات انقدر دقیق و عالیه هر چی میخوام درست کنم از سایت شما میبینم
میخواستم ببینم با این کیک قابلمه ای میشه کیک تولد درست کرد (خامه ای لایه لایه)و اینکه اگه بخوام لاش گردو رو بریزم باید روی لایه زیری بریزم یا بعد از خامه کشیدن .
ممنون عزیزم
********************************************
سلام هانیه جان
خواهش میکنم اختیار دارین
بله اگه تخم مرغ رو خیلی خوب بزنید و وقتی آرد رو اضافه کردین با لیست و در حد مخلوط شدن هم بزنید (فولد کنید) یه کیک بسیار سبک و پوک از این کیک در میاد که برای تولد هم مناسبه
باید کیک رو به دو یا سه قسمت تقسیم کنی اول یکم با شهد یا شربت مرطوبش کنی بعد خامه بزنی و بعد موز و گردو
و لایه بعدی کیک رو قرار بدی
الهام :
سلام,واقعاعالی بود, من درست کردم اما پف نکرد میشه راهنماییم کنید تا دفعه بعد این مشکل رو نداشته باشم
****************************************
سلام
اگه قابلمه نسبت به مایه کیک بزرگ باشه پف نمیکنه یعنی کم پف میکنه
اگه تخم مرغ رو خوب نزنید
وقتی آرد رو اضافه می کنید خیلی زیاد مواد رو هم بزنید
یا مواد اولیه اندازشون دقیق نباشه
یا حرارت شعله کم یا زیاد باشه کیک پف نمیکنه
خمیر میشه و میسوزه
پريسا :
سلام عزيزم باتشكر از سايت خوبتون من اين كيك رو تو تابه تفلون درست كردم يه دقيه نگذشته سوخت.واقعا ته گرفت روغن ب اندازه كافي شعله خيلي خيلي ملايم با شعله پخش كن.ولي فنجونيام عالي و خوشمزه ميشه.دليل سوختنش چيه؟؟؟تو قابلمه رويي چطور؟؟
******************************************************
سلام سوختنش ربطی به جنس قابلمه نداره
اگه قابلمه نسبت به مایه کیک بزرگ باشه پف نمیکنه یعنی کم پف میکنه
اگه تخم مرغ رو خوب نزنید
وقتی آرد رو اضافه می کنید خیلی زیاد مواد رو هم بزنید
یا مواد اولیه اندازشون دقیق نباشه
یا حرارت شعله کم یا زیاد باشه کیک پف نمیکنه
خمیر میشه و میسوزه
رو بزرگترین شعله با شعله ی کم و شعله پخش کن بذارید
تو قابلمه روی که نمیشه چون میچسبه
اعظم :
سلام عزیزم ممنون ازدستورپخت عالیت من خیلی کیک درست کردم بادستورای مختلف وتوی فراماهمیشه لحظه آخرپفش میخوابیدوخوب نمیشد امابااین دستورشماتوقابلمه درست کردم عالی شد کل قابلمه کیک بود پفش هم نخوابیدوواقعاخوشمزه بود مرسی ممنون
*****************************************************************************************
سلام خداروشکر که راضی بودید نوش جان
مریم :
سلام
من قبلا خیلی کیک پختم ولی الان فر ندارم پسرام گیر دادن که ما کیک میخوای حالا مشکل اینه که من شعله پخش کن ندارم. چه کنم؟؟؟
مورد دوم اینکه تو استاندارد قابلمه ها ۳ سایز قابلمه هست کوچک بزرگ و متوسط از کدوم استفاده کنم؟؟؟؟
و سوم اینکه حدود قطر مواد وقتی تو قابلمه میریزد چند سانته؟؟؟؟
ممنون از راهنماییت
***********************
سلام بدون شعله پخش کن هم میشه
قابلمه متوسط باشه
مواد تقریبا نصف ظرفو بگیره
هانیه :
سلام الی جون کیکت رو درست کردم عالی شد
من اولین بارم بود که کیک درست کردم ولی عین کیک های مامانم که تو فر درست میکرد شده بود ،تازه من ساده ورست کردم و کاکاؤو نزدم چون میترسیدم خراب بشه.علاوه بر مزش کاملا هم اسفنجی شده بود اصلا فکر نمیکردم که تو قابلمه اسفنجی در بیاد
بازم ممنون توضیحات کاملا عالی بود،البته من نظرات دوستان رو هم خوندم و یه چیزهایی رو هم از جواب هایی که داده بودی یادگرفتم
*********************************************
سلام عزیزم خوشحالم راضی بودی
بله دقیقا این کیک حس نوستالژی کیک های دوران کودکی رو داره که مامان تو قابلمه میپخت
بسیار بافتش عالیه
حتی کسایی که فر ندارن با رعایت همه ی نکات میتونن یه کیک عالی برای خامه کشی یا تزیین داشته باشن
هانیه :
سلام خانم.مرسی از آموزش دقیقتون
ببخشید من اولین بارمه که میخوام کیک درست کنم برا همین تجربه ندارم. اولش رو متوجه شدم که تخم مرغ و شکر و بیکینک پودر رو با همزن میزنیم ولی بعد که شیر و روغن رو اضافه میکنیم با همزن یا قاشق؟
*************************************************
سلام
خواهش میکنم
شیر و روغن هم با همزن بزنید..فقط وقتی آرد رو اضافه میکنید با لیستک یا قاشق چوبی یا یه کفگیر به صرت دورانی و آرام مخلوطش کنید که پف کیک نخوابه
اگه در این مرحله احساس کردید ارد کامل مخلوط نشده یا گلوله شده تا 5 ثانیه با دور کند همزن مخلوطش کنید
سپیده :
من هنوز این کیک رو درست نکردم اما به نظرم خوشمزه میاد با این تعریف ها داده شده
روزا11ساله :
من الان میخوام ، به کمک مامانم این کیک رو درست کنم مطمءنم عاااالی میشه
نيوشا :
سلام کىک هاى فنجونى رو اگه فنجوناشو نداشته باشيم چطور?
************************************************************
سلام یعنی شما تو خونتون اصلا فنجون چایخوری یا لیوان ندارید؟؟؟همه ی فنجون و لیوانهای خارجی که همه داریم نشکن هستن
حتی تو کاسه های ماست خوری هم میشه درست کرد
مريم :
سلام عزيزم،خسته نباشيد
ميخواستم بدونم قبل از اينكه مايه كيك رو بريزيم داخل قابمله،بايد قابلمه رو داغ كنيم؟ و اگه اره چقدر قبل از ريختن مايه بايد بذاريمش رو گاز؟؟
مرسي عزيزم
*******************************
سلام ممنون
نه لازم نیست داغ بشه
علی :
سلام
مرسی از بابت سایتتون
مرجان :
سلام خیلی ممنونم ازدرستورپختتون تشکرمی کنم
**********************************
سلام خواهش میکنم
فاطمه سادات :
هنوزدرستش نکردم ولی خیلی قشنگه
leila :
سلام سایتتون عالیه............
^-^
****************************************
سلام از محبت شما ممنونم
سمیرا :
سلام دوست عزیزم
بابت دستور این کیک خوشمزه بسیار سپاسگزارم
عالی بود
امیدوارم همیشه شاد و شیرین کام باشی.
**********************************************
سلام عزیزم
نوش جانتون… شما هم همیشه شاد باشید
آزيتا :
سلام الي جون خسته نباشي سايت بسيار خوبي داري از زحماتت ممنون هميشه شاد و سلامت باشي
نازلی :
سلام من تو قابلمه معدن درست کردم گذاشتم امیدوارم خوب در بیاد چون اولین بارمه .تشکر
الینا :
خیلی عالی بود عزیزم مرسی
***************************************
خواهش میکنم
فایزه :
سلام خیلی ممنون از وب خوبتون من به عمرم تاحالا کیک درست نکردم .فرهم دردسترس داریما ولی حوصلشو ندارم اما برام جالبه که رو گازکیک درست کنم.میخوام امتحان کنم همه کف کنن که من رو گاز کیک درست کردم.بازم ممنون
***********************************************************
سلام خواهش میکنم...انشاالله درست کنید و خوشتون بیاد
فریباجون :
مررررسی عزیززززززم، کدبانوی عزیزی
**********************************************
خواهش میکنم محبت دارید
aviid :
salam,,,,keyke kheily khoobi shod
mer30 honarmand
************************************************
سلام نوش جان
خواهش میکنم گلم
زهرا :
من تازه میخام کیک بدون فر را درست کنم امیدوارم خوب بشه
************************************************************
انشاالله خوب میشه
توسکا :
سلام ماه بانو
وااای خیلی هنرمندی گلم :-*
من اصن از آشپزی خوشم نمیومد
ولی وقتی کیک شما رو دیدم واقعا دلم خواست بخورمش
فر هم ندارم
وقتی درستش کردم خودم عاشقش شدم
هیشکی باورش نمیشد من این کیک و درست کرده باشم خلاصه کلی طرفدار پیدا کرد کیک شما
فقط یه مشگل دارم هر بار که درستش میکنم زیرش میسوزه همه ی روش هارو هم امتحان کردم شعله پخش کن هم میذارم از شعله ی بزرگ و کوچیک هم استفاده کردم ولی بازم نشد
اما یه چی خیلی ناراحتم کرد دفه آخر که درست کردم همه چیو رعایت کردماا ولی کیکم خام موند خیلی ناراحت شدم میتونی کمکم کنی عزیزم
ممنون که وقتتو برای ما میذاری
بوووس عزیزم
***********************************
سلام عزیزم
خوشحالم که انقدر با ذوق و انرژی آشپزی رو شروع کردید
عزیزم علت این اتفاق
بزرگ یا کوچیک بودن قابلمه نسبت به مایه ی کیک
زیاد یا کم بودن شعله نسبت به مایه کیک
اشکال در مراحل آماده کردن مایه کیک
شل یا سفت بودن مایه کیک میتونه باشه عزیزم
نسرین :
سلام من ازاین سایت خیلی خوشم اومده ممنون مشتاق بازم کیک ساده بدون فرارایه بدهیدممنون
************************************
سلام عزیزم ممنونم از محبت شما
چند نوع کیک فنجانی بدون فر و چند مدل شیرینی و دونات و پیراشکی تو سایت میتونید پیدا کنید
علی :
سلام الی خانم . دستتون درد نکنه بابت دستور پخت کیک خوشمزتون با این کیک بلاخره کار دست ما دادید.قضیه از این قراره که من قبلا شامی و خوراک لوبیا خوشمزه واسه خانواده پخته بودم الان هم که این کیک را پختم اینقدر خوشمزه شده بود که حالا مامانم و ابجی هام رفتن همه جا گفتن که پسر ما اینجوری کیک و غذا درست میکنه که ادم انگشتاشم باهاش میخوره .حالا همهدخترای فامیل و همسایه عاشق ما شدن و به هر بهانه ای که هست یه جورایی میخان با ما حرف بزنن از اون طرف من هم دارم فوق لیسانس میخونم نمیخام فکرم مشغول بشه حالا موندیم چیکار کنیم
***************************************************
سلام
نوش جان...مشخصه که هنرمند و با ذوق هستید
مواظب باشید زیاد هنرتون رو بروز ندید چون بجای سرکار رفتن مجبور میشید تو خونه بمونید برای خانومتون غذا درست کنید
فاطیما :
سلام از زحماتتون .من هنو تازه میخام این کیکو درست کنم..سوالایی داشتم لطفا راهنماییم کنید....چدن .تفلون.روی ....کدومش بهتره ؟به نظر من اگه نسبت ارد به تخم مرغ کمتر باشه بیشتر پف میکنه.ایا در مورد هر کیکی این صادقه ؟خاکه قند جایگزین شکر شه بهتره ؟....بسیار سپاس
****************************************
سلام خواهش میکنم
نسبت ها رو در این کیک تغییر ندید
همون شکر برای این کیک بهتره
قابلمه چدن و تفلون مناسبه
کبری :
با سلام من در درست کردن کیک اصلا از بکینگ پور و جوش شیرین استفاده نمیکنم خیلی خوب هم کیک پف میکند البته کیک رو روی اجاق گاز هم درست میکنم
**********************
سلام
بله اگه تخم مرغ خیلی خوب زده بشه میشه بیکینگ پودر نریخت
ولی تجربه و مهارت میخواد
نازی :
این ارد همون ارد سفیده؟؟؟؟؟ممنون از زحماتتون
**********************************************

بله آرد سفیده...خواهش میکنم
حمید رضا :
سلام خواهرم مرسی عالی بود
**********************
سلام خواهش میکنم
معصومه :
سلام ازآموزش خوبتان ممنونم لطفا بگید اگه کیک را بدون وانیل یا بکینک پود بپزیم میشه یانه لطف کنید جواب را به ایمیلم بفرستید
***************************
سلام. خواهش میکنم
وانیل رو میشه حذف و با رنده پوست پرتقال یا لیمو جایگزین کرد اما بیکینگ پودر رو نمیشه حذف کرد مگر اینکه جاش جوش شیرین بریزید
فریبا :
سلام ممنون از سایتتون
میشه مایع کیک رو داخل قالب کیک ریخت و سپس با قالب داخل قابلمه یا پلو پز گذاشت
************************
سلام خواهش میکنم
این کیک رو تو قالب تو فر یا تو کیک پز و پلوپزم میتونی بپزی لازم نیست حتما تو قابلمه باشه
سعیده :
قابلمه ی من چه اندازه باشه؟
************
سایز متوسط
مائده :
سلام خوبی عزیزم ی طرز کیک ساده روی گاز رو میگین تو رو خدا؟؟؟؟؟؟ من همیشه کیک درست میکنم پف نمکنه باید چکار کنم ؟؟؟؟؟؟خیلی دوست دارم ی کیک ساده رو روی گاز درست کنم پف کنه .....؟؟؟؟؟؟ امیدوارم بهم اموزش بدین............
*********************

سلام مائده جان… همین کیک بدون فر هست و شما میتونی ساده و شکلاتی و نسکافه ای و میوه ای درستش کنید
اکثر کیک ها رو میشه رو گاز یا تو کیک پز پخت
کیک فنجونی های سایتم ببینید عالی اند.
معصومه :

سلام الی جون .من بعد از اینکه کیک را از رو گاز برداشتم بعد از حدود یکساعت ولی کیکم نپخته بود حالت چسبندگی داشت به قالب
لطفا میشه بگید دلیلیش چی بوده ؟ کیکم پف داشت . مرسي از راهنماییت

*********************************************

سلام

این میتونه بخاطر کوچیک بودن قابلمه نسبت به مایه کیک و استفاده از شعله ی کوچیک گاز باشه

صحرا :

الی خانم ممنون به خاطر سایت خوبتون. امروز روز تولد دخترمه .متاسفانه من مهارت و جرات چندانی در اشپزی ندارم. امیدوارم با این روشی که شما یاد دادید بتونم یه کیک خونگی خوب براش بپزم .مشکل اینجاست که خواهرشوهرم کیک پختنش خیلی خوبه!!!
یه سوال داشتم اگه از بکینگ پودر بیشتر از مقدار گفته شده در دستورات استفاده کنیم چه مشکلی پیش میاد؟
اگه از قابلمه پیرکس استفاده کنمکیکم نمی سوزه؟ یا قابلمه نمیشکنه؟
بازم ممنون

********************************************

خواهش میکنم دوست عزیزم....خیلی از کیک ها رو میشه با قایلمه پخت باید امتحان کنید تا دستتون بیاد

مامانم قدیما همیشه کیک های مختلف روی گاز یا بخاری درست میکرد

کار نشد نداره....فقط بیکینگ پودر رو بیشتر نکنید هم بد مزه میشه هم پف کیک بعد از پخت میخوابه

سارا :

مرسی برای سایت خوبتون،کیک خیلی خوشمزه ایه،میشه لطف کنیدبا یه مزه ی دیگه آموزش بدید،من که فر ندارم و دلم تنوع میخواد.بازم ممنون برای سایت خوبتون

*********************************************************************

خواهش میکنم عزیزم...اکثر کیک ها رو میشه رو گاز پخت دوستم

لیلا :

من تازه با سایتتون اشنا شدم عالی بود .ممنونم.

***************************************

خواهش میکنم دوست عزیز

رها :

سلام الی خانم.من برای باراول این کیکودرست کردم عالی شدولی باردوم توماهیتابه درست کردم البته دمکنی هم گذاشتم وچندتیکه موزداخلش ریختم امااصلاپف نکرد.علتش چیه؟ممنون ازسایت فوق العادتون

************************************************************************

سلام عزیزم نوش جان

بار دوم بخاطر استفاده از یک ظرف بزرگتر البته پف کم میشه یا کلا پف نمیکنه

و اینکه گاهی هم زدن مواد...حرارت گازف یا همون استفاده از موز که سنگین و خیس هست باعث خراب شدن کیک میشه

 

سامان :

سلام مرسی کیک خوبی بود من میگم واسه اینکه گیک نسوزه میتونن یه چیزی رو شعله و زیر قبلمه بزارن تا کیک قسمت پاینش زیاد حرارت مستقیم نبینه و نسوزه البته من اشپزیم خوبه این کارو واسه دم کشیدن برنج بیشتر انجام میدم که ته دیگش خیلی خوش رنگ میشه حتی واسه قابلمه های عادی

****************************************************************

سلام خواهش میکنم 

بله درسته منم دم کنی میذارم

سحر :

عالی بود
می تونی به من ایمیل بدی
noorozi35@gmail.com

**********************************

ممنونم...امر خاصی داشتید دوست عزیز که من ایمیل بفرستم؟

فاطمه :

سلام من عاشق سایتتونم واقعاً ازتون ممنونم راستی من این کیکو پختم همه چیزش خوب بود فقط یکم خشک شد و موقع خوردن خورد میشد لطفاً علتشو بهم بگید ممنونم

**************************************************

سلام عزیزم خواهش میکنم محبت دارید...احتمالا زیادی پخته یا شعله زیاد بوده عزیزم

سارا :

خيلى خوبه لطفا غذاهاى ديگر بدون فر هم بگذاريد ممنونم 😊😀🌹💐

******************************

خواهش میکنم دوستم

قاصدک :

سلام ممنون از آموزشتون من تاحالا چندباردستور کیکتون راانجام دادم خیلی خوب شده ی سوال دارم با پودر کیک هم میتونم توقابلمه درست کنم؟

****************************************

سلام عزیزم خواهش میکنم و نوش جان...راستش امتحان نکردم اما کار نشد نداره میتونید امتحان کنید

ناهید :

سلام
خسته نباشی من تازگی بی فر شدم خیلی خوشحال می شم که کارهای بیشتری بدون فر آموزش ببینم ممنون از وقتی که صرف ما می کنی.

********************************

سلام عزیزم سلامت باشید...اتفاقا بجز این کیک پیتزا و لازانیا و کیک فنجانی و انواع غذای دیگه بدون فر آموزش دادیم میتونید استفاده کنید

زهرا :

سلام گلم:
ممنون از آموزشهای زیبات.اگه میشه طرزتهیه شیرینی خشک
با مایکروفر کن وود ( ساده )رو هم آموزش بدین.
دوستتون دارم.

*****************************

سلام

خواهش میکنم دوست عزیز...راستش من این مارک ماکروفر رو ندارم که بتونم کمک کنم متاسفم

یه دوست :

سلام دوست خوبم خسته نباشی خداقوت.برای اولین بار میخوام کیک درست کنم دعا کنین که خوب دربیاد.راستی خیلی ممنون از راهنمایی هاتون .خدا خیرتون بده .مووووووووووووووووووفق باشی دوست خوووووووووووووبببم

********************************************

سلام عزیزم...ممنونم سلامت باشید...عزیزم اگه همه ی نکات کیک پزی رو خوب رعایت کنید مطمئن باشید کارتون عالی میشه

شما هم همیشه موفق باشید...

لیلا :

سلام خیلی ممنون واقعاً مهارت بالایی دارید.

**********************************************************

سلام خیلی ممنونم شرمنده میفرمائید

حسین :

سلام الی خانم بسیار سایت قشنگی دارید واز گذاشتن این دستورات آشپزی زیبا ومفید ازتون سپاسگذارم.

****************************

سلام خواهش میکنم...و از شما سپاسگذارم...به ما محبت دارید....

ریحان :

خیلی عالیه وخوشمزه ممنون.

*******************************

خواهش میکنم دوستم

الی :

عالی بود مرسی گلم

**************************

خواهش میکنم عزیزم

الناز :

سلام الي جونم چرا كيك من پوف نميكنه ميتونه دليلش اين باشه كه از همزن برقي استفاده نكردم؟ميشه كاكاءو كلا حذف كرد؟

**************************************

سلام عزیزم پف نکردن کیکتون ربطی به کاکائو  نداره این میتونه مربوط به رعایت نکردن نکات مهم این کیک باشه که اینهان:

حتما رو شعله بزرگ گاز با شعله پخش کن کیک رو بذارید

حتما نکات مربوط به زمان خاموش کردن زیر کیک و برداشتن در قابلمه رو رعایت کنید

حتما از قابلمه با اندازه مناسب استفاده کنید

حتما زمانی که باید از همزن استفاده کنید اینکار رو بکنید چون تاثیر زیادی داره

مقدار مواد رو کم و زیاد نکنید...و البته کیفیت بیکینگ پودر هم مهمه ممکنه بیکینگ پودرتون خوب نباشه یه تازه تر بخرید

شهلا :

سلام ممنون از سایتتون میشه ازمواد کیک اماده استفاده کرد بعدهمه مواد توقابلمه ریخت؟

****************************

سلام

خواهش میکنم...من تجربه ای تو این مورد ندارم میتونید امتحان کنید

رها :

ممنون عالی بود.بازم به اینجا سر می زنم

*****************************

خواهش میکنم عزیزم...خوشحالمون میکنید

بنده ای :

سلام چرا هرچی مربا درست می کنیم مثل مربای صنعتی نمیشه؟؟؟؟؟!!!!!!!
چرا مربای صنعتی خیییییلییییی غلیظ و کش دار می شه؟ولی مربای هویج من شل میشه!!!!!!!!!!!

****************************

سلام 

مرباهای صنعتی مواد افزودنی و ژلاتینه  و... داره که مربای خونگی نداشتن همین چیزاشه که سالم و خونگیش میکنه

برای مربای هویج اگر نکاتشو خوب رعایت کنید حتما غلیظ میشه

فرزانه :

خسته نباشید،خیلی باحاله بدون فرمیشه کیک درست کرد واقعا که سایت بدرد بخوریه سرفرصت همشونو درست میکنم.

***********************************

سلامت باشید دوست عزیز....ممنونم از لطف و محبت شما انشاالله بدردتون بخوره

مریم :

سلام سایت خیلی خوبی دارید هرچند من اصلا بلد نیستم چیزی درست کنم ولی از شما ممنون که راهنمای خیلی خوبی برای خانم ها هستین

************************************

سلام 

ممنویم از شما محبت دارید عزیزم

صبا :

سلام ممنون از آموزش های خوبتون
بعد از یک ساعت احتیاجی نیست که کیک برگردونیم که اون طرفشم بپزه؟
من همیشه کیکای که درست میکنم میسوزه با اینکه شعله کم وشعله پخش کن هم استفاده میکنم جالبه که حتی به بیست دقیقه هم نمیرسه و بالاش همیشه خامه برعکس هم میکنم شکل کیک داغون میشه
لطفا کمکم کنید ممنون

*************************

سلام خواهش میکنم

عزیزم اگه قابلمه کوچیک باشه نسبت به موادت این اتفاق میفته

savina :

سلام عزیزم من اولین باره میام وبت ولی بازم میام.
ممنونم از یاد دادن این کیک خوشمزه...

**********************

سلام عزیزم

از محبتت ممنونم و خواهش میکنم

فرشته :

سلام من اولین باره که به سایت شما اومدم خیلی خوشم اومد که به همه ی نظرات جواب دادین از این کارتون ممنون .ولی شما دستور پخت کیکی رو ندارید که برای پختش از کاکاءو یا قهوه استفاده نشه اگر چنین کیکی تو سایتتون هست لطفا راهنماییم کنید

 

***********

 

سلام. خوشحالم  که آموزشها براتون مفید هست. دستورات زیادی هست که داخلش قهوه یا کاکائو نداره. شما بخش کیکها رو خوب مطالعه کنید تا به رسپی مورد نظرتون برسید

بانو :

الی خانم ممنون از این سایت عالی تون

**********************************

خواهش میکنم زهرا جان محبت داری

هنگامه :

سلام میشه بجای قابلمه از پلوپز استفاده کرد ممنون

--------------------------------

سلام من امتحان نکردم ولی باید بشه

ترانه :

سلام کمک بزرگى بهم کرديد ممنون

-----------------------

سلام خواهش میکنم ترانه جان

میریم :

سلام من این غذا رو پختم ولی خیلللللی بد مزه بود از سلیقت متاسفم .:-(

-------------------------------------

سلام دوست من

اولا که این غذا نیست و کیک هست

و اینکه حتما یه جای کارتون رو درست انجام ندادید چون اگه تو نظرات دقت کنید همه از این دستور خیلی راضی هستند

و اینکه  متفاوت بودن سلیقه ها و شاید اشتباه درست کردن یک دستور دلیل بر متاسف شدن برای سلیقه و دستور آشپز نیست عزیزم

به هر حال اینجا برای همه سلیقه ها روی ما باز و لب ما خندان هست

از نظر شما ممنونم

نازی :

سلام الی جون من تو قابلمه با زیری نسوز استفاده کردم خیلی خوشمزه شد ولی روی آن اگر بخواهیم مثل ته قابلمه برشته شود میشد قابلمه رو بر عکس کنیم تا روی آن هم خوب شد کمی توضیح دهید مرسی

----------------------------------------------------

سلام عزیزم اگه تو تابه رژیمی دو طرفه درست کنی میشه

فاطی :

سلام به استاد الی، ببخشید من شوهرم به کاکائو آلرژی داره شما چه چیز دیگه رو پیشنهاد میکنید که بجای پودر کاکائو تو کیک بزنم؟مرسی

---------------------------------------------

سلام فاطمه جون

عزیزم میتونی از پودر قهوه یا نسکافه درست کنی اگه دوست دارن

 

فاطی :

سلام مجدد الی جون، حق باشماست من از قابلمه چدن استفاده کردم، همه قابلمه هام چدن هستن، به نظرتان چیکار کنم که ته کیک زیاد نسوزه؟ یعنی شعله پخش کن بزارم خوب میشه؟ راستی اگه میشه،طرزتهیه بستنی خونگی هم به همین قشنگی کیک یاد بدید

--------------------------------------------

سلام عزیزم

من از قابلمه تفلون استفاده کردم...عزیزم شعله پخش کن بذار انشاالله خوب میشه

این بخش بستنی های خونگی دوستم:http://chefartist.ir/pagesdeser4.html

دستورات جدید هم در راه هستند

فاطی :

سلام الی جون، من دستور پخت شمارو انجام دادم، خیلی خوب دراومد فقط زیرکیک کمی سو خته بود،فک کنم هرگازی شعله هاش یه قدرتی داره، چون من دیگه رو کمترینش گذاشته بودم

--------------------------------------------------

سلام عزیزم

شعله پخش کن باید حتما بذاری

البته به جنس قابلمه بیشتر مربوطه تا به شعله ی گاز مثلا چدن بیشتر از جنسای دیگه حرارت رو نگه میداره و داغ تر میشه

شهلا :

الی جونم سایت خیلی خوبی داری واقعا ازت ممنونم دوست دارم فراوان

-------------------------------------------------

عزیزم ازت ممنونم خیلیییییییییییییییییی زیاد به من محبت دارید

شیوا :

الی جون خیلی سایت خوبی داری شماازلیوان دسته دارفرانسوی ها برا اندازه گیری ارداستفاده کردی میشه بگی چندگرم میشه
ببخشید الی جون شعله ملایم یعنی کم مثل دم کردن برنج اخه من درست کردم زیرش کمی سوخت ولی روش خام بود اگه برگردونیم بزاریم روگاز خراب میشه چنددقیقه بزاریم تاروش طلایی بشه
ممنون گلم

****************************************

سلام عزیزم

آره از اون لیوانا استفاده کردم ولی نمیدونم چند گرم میشن تقریبا با 1 پیمانه اندازه هستن

باید حتما شعله پخش کن بذاری عزیزم شعله کم باشه مث دم کردن ماکارونی یا برنج

نه خراب نمیشه 

فکر میکنم 5 تا نهایتا ده دقیقه کافی باشه و اسه روی کیک

البته من اصلا روی کیک رو دیگه نذاشتم طلایی بشه آخه پخته بود