الی بانو....دسر موس کیک شکلاتی..brown velvet Mousse


موس براون ولوت یه دسر هست که با کیک شکلاتی درست میشه

این اسم رو خودم واسه دسرم گذاشتم بخاطر رنگ قهوه ای این دسر ...این دسر رو با باقیمونده ی کیک میتونید درست کنید

من خودم یه کیک درست کردم که از قالب خوب برنگشت و خرد شد واسه همین واسه این دسر ازش استفاده کردم 

در ضمن از هر کیکی با هر رنگی میتونید استفاده کنید

 

 

مواد لازم:

خامه فرم گرفته 350 گرم

شیر یک لیوان

پودر نشاسته ذرت 2 ق غ

کیک شکلاتی پودر شده:1 لیوان

زرده تخم مرغ:3 عدد

پودر ژلاتین 4 ق م سر پر 

شکر 100 تا 150 گرم

پودر نسکافه فوری 1 ق غ 

پودر کاکائو 1 ق غ

 

برای آماده کردن ژلاتین این پودر رو روی کمی شیر یا آب سرد بپاشید و پنج دقیقه به حال خودش

رهاش کنید بعد بذاریدش روی بخار کتری تا حل بشه

زرده و شکر و وانیل رو خوب بزنید تا پف کنه و رنگش روشن بشه

نشاسته و شیر رو بهش اضافه و بزنید تا یکدست بشه و داخل یک قابلمه ریخته

و روی شعله ی ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ و مثل فرنی بشه و از روی حرارت بردارید

 

 

تا داغه پودر کاکائو و نسکافه رو بهش اضافه و مخلوط کنید

 

 

کیک رو پودر کنید و خامه رو هم فرم بدید (من از خامه قنادی پاستوریزه ی کاله استفاده کردم)شما از هر نوع خامه ای میتونید استفاده کنید

میتونید خامه صبحانه رو فرم بدید یا پودر خامه فرم بدید یا خامه فرم گرفته از قنادی بخرید

برای مبحث فرم دادن خامه ( خامه فرم گرفته رو در سایت جستجو کنید)

 

 

 

پودر کیک رو به کرم اضافه و مخلوط کنید

 

 

سپس خامه و بعد ژلاتین رو به آرامی اضافه و آرام با بقیه مواد مخلوط کنید

 

 

 

مواد رو در قالبی که چرب کردین و 20 دقیقه در فریزر گذاشتین بریزین و برای 6 تا 8 ساعت داخل یخچال

یا 2 الی 4 ساعت داخل فریزر بذارید

این دسر خیلی راحت از قالب خارج میشه و طعم و بافت بسیار خوبی داره

نوش جان

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





منوی بهمن ماه در کارگاه آنلاین آشپز هنرمند


سوپ شوید با قلقلی(کودکانه)


دسر کسترد


angel food cake






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: