الی بانو 3/6/94...Bread and Butter Pudding


با یه دسر خوشمزه ی انگلیسی در خدمتتون هستم

البته در انگلیس بیشتر در وعده ی صبحانه سرو میشه ...اما به نظر من با ذائقه ی ما ایرانی ها برای دسر

مناسب تر باشه

این نان و پودینگ صبحانه ی مورد علاقه ی پرنس دیانا بوده...

مواد لازم:

12 اسلایس نان تست سفید (قسمت طلایی نان رو جدا کنید)

کره ی نرم 100 گرم

زرده تخم مرغ 6 عدد

کشمش سبز 100 گرم

شیر 150 میلی لیتر

شکر 3/4 پیمانه

خامه 150 میلی لیتر

وانیل

بادام پرک 100 گرم

پودر شکر 1 ق م

آب پرتقال 4 ق غ

برای سرو :

خامه فرم گرفته یا بستنی یا میوه و...

 

کشمش رو در آب پرتقال ریخته و چند ساعت بذارید خیس بخوره 

 

 

ظرف پیرکس یا مخصوص فر رو چرب کنید فر رو روی 180 درجه روشن کنید

و کره ی نرم رو روی برشهای نان بکشید

 

 

در یک کاسه 6 زرده تخم مرغ و شکر رو مخلوط کنید

 

 

وانیل و شیر و خامه رو هم اضافه و مخلوط کنید

 

 

مخلوط را روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا بجوشه

بعد خاموش کرده و بذارید خنک بشه

 

 

سه اسلایس از نانها رو مکعبی برش بدید و کف ظرف بچینید و کشمش ها و روی اون بریزید

 

 

بقیه اسلایسها رو مثلثی برش داده و بچینید

 

 

مایه ی پودینگی رو روی نانها بریزید و 20 دقیقه اجازه بدید خیس بخورن

بعد ظرف رو در قالبی بزرگتر گذاشته و در قالب بزرگتر تا نصف ارتفاع پیرکس آب جوش بریزید

 

 

قالب رو به مدت 30 دقیقه یا زمانی که کرم بسته بشه در فر بذارید

بعد گریل رو روشن کرده تا کمی طلایی بشه بعد از فر خارج کرده و بذارید کمی خنک بشه

روی اونو با بادام پرک و کمی پودر شکر  (1 ق چ) پوشش بدید و بذارید سرد بشه (بصورت گرم هم خوبه برای صبحانه)

و با بستنی یا خامه یا توت ها و میوه و .... سرو کنید 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک فنجونی نسکافه ای


اسموتی هلو و توت فرنگی


قرابیه بادام تبریز


کیک کدو حلوایی






نظرات شما


سحر :
سلام خانومی خسته نباشید.
چرا جدیدا انقد دیر به دیرمیاید.
ما منتظر غذاهای جدید و عالی شما هستیما...
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: