الی بانو...5/5/94...strawberry and cherry cake


عطر و طعم و بافت این کیک عااااالیه

این کیک بسیار خوش قلق هستش و شما با اکثر میوه ها میتونید درستش کنید که به نظر من خوشمزه ترینش

اول توت فرنگی و بعد آلبالو گیلاس هستش

ایده ی این کیک رو من از وبسایت توستر گرفتم www.toster.ir

 

مواد لازم:

کره 75 گرم
 
روغن مایع 3 قاشق
 
شکر یک و یک سوم پیمانه
 
تخم مرغ سه عدد
 
وانیل شکری یک بسته
 
باتر میلک دو سوم پیمانه
 
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
 
آرد دو پیمانه
 
توت فرنگی و گیلاس  : 1 پیمانه
 
همه ی مواد از جمله تخم مرغ و کره رو در دمای محیط بذارید که همدمای محیط باشن
 
باتر میلک رو به این شکل درست کنید: 1 ق غ سرکه سفید یا آب لیمو ترش رو داخل 1 لیوان شیر ریخته و 10 دقیقه درشو بپوشونید
تا بریده بریده بشه بعد دو سوم از این مقدار رو برای کیک بردارید...باتر میلک بافت کیک رو عالی میکنه پس با چیزی جایگزینش نکنید
 
فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید
 
آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک کنید
 
قالب رو چرب و آرد پاشی کرده یا کاغذ روغنی بذارید
 
کره و روغن و شکر رو 5 دقیقه بزنید تا کرمی و یکدست بشه
 
تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و هرکدام رو دو دقیقه بزنید و وانیل رو هم اضافه کنید
 
( از اسانس توت فرنگی یا بادام یا رنده پوست لیمو هم میتونید استفاده کنید )
 
 
 
 
 
 
 
آرد و بیکینگ پودر الک و مخلوط شده و باتر میلک رو در سه مرحله به تناوب اضافه و با لیستک به آرامی فولد کنید تا با بقیه ی مواد مخلوط بشن
 
اول 1/3 از آرد بعد 1/3 از باترمیلک بعد دو باره آرد و به همین ترتیب تا وقتی تموم بشن (در سه مرحله)
 
 
 
 
 
 
 
 
مایه رو در قالب ریخته و توت فرنگی و گیلاس رو روی مایه بچینید (میتونید بین مایه بچینید )
 
 
 
 
قالب رو برای مدت 30 تا 40 دقیقه یا زمانی که خلال دندون تمیز ازش خارج بشه در فر بذارید
 
بعد از پخت 15 دقیقه اجازه بدید کیک خنک بشه بعد از قالب خارجش کرده و روی توری بذارید خنک بشه
 
 
 
 
 
به به عاااالیه و با چای و قهوه خیلییییییییییییییی میچسبه
 
فقط کیک های میوه ای و تازه تازه میل کنید
 
 
 
 
 
 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





اسنک


چاکلت لاوا کیک


فریز کردن توت فرنگی


شیک ژله






نظرات شما


Golshida :
Salam
Ino ham dorost kardam kheilibkhoob shod. Vaghean merciii.
Faghat begid lotfan 1 peymaneh yani cheghadr daghighan? Man yek livan dar nazar gereftam. Baz ham sepas
saeedeh :
Misheh khahesh konam kheili fory khameh keshi keik ro ba tozih kamel begid nemidoonam chi kar konam mitarsam kharab she kheili mamnoon
*******************
سلام خامه کشی جز مباحث کارگاه بود که خرداد آموزش دادیم
yalda :
سلام خانمی،
اون باتر میلکی ک گفتینو میشه برای همه کیکا استفاده کرد؟
و دوم اینکه وقتی سرکه بریزی و بریده بریده بشه آب میندازه
اون آبو باید جدا کنیم؟
**********************************
سلام نه برای همه کیک ها نمیشه
نه لازم نیست اب رو جدا کنید
وقتی بریده بریده شد
همش بزنید