الی بانو...28/4/94...عید سعید فطر بر شما مبارک


این کیک یه کیک کاملا ابداعی از منه که دوست داشتم تو یه کیک هم آلبالو داشته باشم و هم طعم قوی شکلات و پنیر خامه ای

خلاصه که جواب داد و بسیاااااااااااااااااار خوشمزه بود

مواد لازم:

آرد:200 گرم (هر پیمانه آرد 125 گرم)

پودر کاکائو تلخ: 1/4 پیمانه

پنیر خامه ای:200 گرم

کره:150 گرم

آلبالو هسته گرفته:نصف یا 3/4 پیمانه (کمتر یا بیشترش به ذائقه شما مربوطه)

تخم مرغ: 4 عدد 

شکر:1 تا 1 و 1/4 پیمانه

بیکینگ پودر:1 قاشق چایخوری

جوش شیرین نصف ق چ

وانیل:1/4 قاشق چ خ

نمک یک پنس

 

 

 

فر رو روی 180 درجه روشن کنید و قالب ترجیحا میان تهی رو چرب و آرد پاشی کنید (تو قالب کاپ کیک هم خوب جواب میده)

 

کره رو ذوب کنید و بذارید خنک شه

 

پنیر و شکر رو خوب بزنید تا شکر حل بشه

 

 

 

وانیل رو اضافه کنید و تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و هر کدوم رو 2 دقیقه بزنید

 

 

کره ذوب شده که خنک شده رو اضافه و مخلوط کنید

 

 

 

آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک و پودر کاکائو

 

رو الک و ویسک کنید و 2 قاشق غذاخوریشو با آلبالوهای هسته گرفته  مخلوط کنید

 

و مابقی آرد رو به مایه کیک اضافه کرده و با لیستک آرام و به صورت دورانی مخلوط کنید تا یکدست بشه

 

متاسفانه مموری دوربینم گم شده و عکس از این به بعد مراحل رو ندارم

 

آلبالو ها رو هم اضافه و با لیستک آرام فولد کنید

 

مایه کیک را در قالب ریخته و به مدت 1 ساعت در فر بپزید

 

نکته مهمممممممممم (از اونجایی که دمای فر ها متفاوت هست شما بعد از 40 دقیقه با خلال

 

دندون تست کنید و هرموقع تمیز خارج شد یعنی کیک پخته)

 

تا بیست دقیقه ی اول هم اصلاااااااااااااااا در فر رو باز نکنید

 

 

 

 

 

 

اگه با قالب کاپ کیک بپزید برای پخت بین 20 تا 25 دقیقه زمان میبره و 18 تا 20 کاپ کیک خواهید داشت

 

که بسیاااااااااااااااااااااار خوشمزه هستند

 

ترشی آلبالو و طعم شکلاتی و پنیری کیک اونو بسیار عالی میکنه 

 

 

 

 

برای گاناش : 100 گرم خامه رو داغ کردم (نجوشه)  و پنجاه گرم شکلات تیره خرد شده بهش اضافه و مخلوط کردم تا یکدست شد

 

بعد  پنجاه  گرم پنیر خامه ای نرم و  2 قاشق غ خ شیرعسلی الفجر (یا شکر) و دو ق غ شهد آلبالو بهش اضافه و

 

مخلوط کردم و روی کیک ریختم....

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





پیراشکی با خمیر شف عثمان


تیرامیسو لیوانی


نان شیرمال


فرنچ تست پرتقالی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است