الی بانو


این خوراک بسیار سریع و خیلیییییییییییییییییییی خوشمزه اس

برای افطار و سحر گزینه ی خیلی خوبی محسوب میشه

من دستور این خوراک رو از مامی سایت برداشتم که البته یه سزی ادویه و چاشنی هم خودم بهش اضافه کردم

و با پلو زعفرانی و قارچ و سیب زمینی سرخ کرده سرو کردم که خیلی خیلی خوشمزه بود

 
سیب زمینی خلالی رو چهار دقیقه در اب در حال جوش ریختم بعد خارج کرده و توی کره سرخ کرده
 
برای قارچ : قارچ ها رو سه دقیقه با حرارت زیاد در کمی کره تفت دادم
 
دستور خوراک :
 
يه غذاي ساده با مرغ
 
مواد لازم براي 4 نفر
 
سينه مرغ دو عدد( من از ران و سینه استفاده کردم)
 
یک عدد پياز بزرگ
 
250 گرم ماست( يه كم بيشتر كمتر شد عيبي نداره) 
 
کره : تو دستور گفته 100 گرم اما به نظر من خیلی زیاده و مضر و من حدود 40 گرم کره ی محلی استفاده کردم که خودم درست کرده بودم )
 
زعفرون دم كرده( هرچي بيشتر بهتر)
 
نمك به مقدار لازم ( كه چون ماست داره بايد كمتر از حد معمول باشه) 
 
من کمی پودر ترخون خشک و ادویه گرام ماسالا و فلفل سیاه و روغن زیتون هم توی مرغها ریختم (عالی بود)
 
آبليمو 4 قاشق غذاخوري
 
استخوان سينه مرغ رو كامل در مياريد و خورد ميكنيد ( به اندازه تكه هاي جوجه كباب)
 
بعد پيازو با رنده درشت رنده ميكنيد ميريزيد روش بعد هم ماست و زعفران دم كرده و آب ليمو و نمك رو ميريزيد
 
روش و همرو با هم قاطي ميكنيد( بازم بگم وقتي ميچشيد بايد كم نمك باشه)...اين مخلوط رو نيم ساعت
 
بذاريد توي يخچال بهتره...ولي اگه عجله داشتيد لزومي نداره اين كارو بكنيد.
 
موادو ميريزيد توي ترجيحا يه ماهيتابه ويا يه قابلمه. كره ها رو هم برش ميزنيد ميذاريد روش.
 
 
بعد زير گاز رو روشن ميكنيد تا جوش بياد...بعد هم زيرشو خوب كم ميكنيد تا توي آب خودش
 
( لازم نيست آب بريزيد توش)پخته بشه.حدودا بين 45 دقيقه تا يك ساعت طول ميكشه تا بپزه...
 
بعد هم به محض اينكه دو قاشق آب تهش بود بر ميداريد و نوش جان ميكنيد.
 
پي نوشت: 
 
اولا كه چون ماست داره نمك كم ميخواد...آخر كار كه بخوريد ميبينيد اصلا كم نمك نيست.
 
ثانيا اونايي كه اسم پيازشو شنيدن و حالشون بد شد بدونن كه آخر كار اصلا معلوم نيست
 
پياز توش ريختيد...پس خواهشا كمش نكنيد چون مزش به اون پيازه و من تا قبل از اينكه به هركسي بگم متوجه نشده كه توش پيازه.
 
اگه چند تا گوجه رو از وسط نصف كنيد و سرخ كنيد و كنارش بذاريد خوشمزه ميشه...
 
در ضمن سيب زميني سرخ كرده هم خيلي خوبه...اينا ديگه به ذائقتون بستگي داره..با برنج خوشمزست و از جوجه كباب لذيذ تره.
 
آخرشم كه...هر وقت بيكار بوديد اين سينه هاي مرغ رو آماده كنيد و توي فريزر داشته باشيد كه يه
 
موقع مهمون سرزده اومد سريع دست به كار بشيد
 
 
برای پلو زعفرانی هم کته رو مثل همیشه آماده کردم فقط تو آبش زعفران ریختم
 
 
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





نون خامه ای


خورشت فسنجان


ژله خرده شیشه


سوفله سیب زمینی






نظرات شما


ثمين :
سلام ممنون از سايت و دستورات خوبتون
ولي 100 گرم كره براي دو تكه مرغ خيلي زياده و سنگين و پرضرر ميشه اين غذا و البته مزه ي خوبش هم فكر كنم براي همينه
حالا من با مقدار كمتر كره درست ميكنم ببينم چي ميشه
*******************************************************
سلام عزیزم
خواهش میکنم...منم حدود 40 یا 50 گرم کره استفاده کردم و خوب شد
فرحناز فریادی :
سپاسگزارم بسیار عالی
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: