الی بانو...classic pound cake recipe


دستور از مارتا استوارت 
 
مواد لازم:
 
آرد : دو پیمانه
 
شکر :یک و نیم پیمانه
 
کره:یک و نیم پیمانه
 
عصاره وانیل : یک ق چ
 
تخم مرغ: شش عدد
 
همه مواد رو از قبل تو محیط آشپزخونه بذارید تا همدمای محیط بشن
 
فر رو هم روی صد و هشتاد درجه روشن کنید
 
کره و شکر و وانیل رو به پدت پنج الی هشت دقیقه با سرعت تقریبا بالا بزنید
 
سپس تخم مرغها رو که ابتدا در یک کاسه کمی همزدید و مخلوط کردید به مخلوط کره اضافه و یک دقیقه بزنید
 
در نهایت آرد رو الک کرده و به مایه اضافه و با دور کند در حد مخلوط شدن با همزن با سایر مواد مخلوط کنید
 
مایه رو در قالب لوف پنج در نه اینچی که از قبل توش کاغذ روغنی انداخته و چربش کردید بریزید و با قاشق روش رو صاف کنید 
 
سپس در فر به مدت پنجاه الی پنجاه و پنج دقیقه بپزید
 
البته فر ها با هم فرق دارن شما با خلال دندون چک کنید
 
نکات: همه ی پف کیک همون مخلوط کردن کره و شکره پس تنبلی نکنید… 
 
هر اینچ دو و نیم سانته… .
 
هر پیمانه کره دویست و بیست و پنج گرمه…
 
هر پیمانه آرد صد و بیست و پنج گرمه…
 
هر پیمانه شکر هم دویست گرمه
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک خرمالو


پاوند کیک کلاسیک


سالاد Pico de Gallo


چیز کیک شکلاتی(chocolate cheesecake)






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: