دستور از مارتا استوارت
مواد لازم:
آرد : دو پیمانه
شکر :یک و نیم پیمانه
کره:یک و نیم پیمانه
عصاره وانیل : یک ق چ
تخم مرغ: شش عدد
همه مواد رو از قبل تو محیط آشپزخونه بذارید تا همدمای محیط بشن
فر رو هم روی صد و هشتاد درجه روشن کنید
کره و شکر و وانیل رو به پدت پنج الی هشت دقیقه با سرعت تقریبا بالا بزنید
سپس تخم مرغها رو که ابتدا در یک کاسه کمی همزدید و مخلوط کردید به مخلوط کره اضافه و یک دقیقه بزنید
در نهایت آرد رو الک کرده و به مایه اضافه و با دور کند در حد مخلوط شدن با همزن با سایر مواد مخلوط کنید
مایه رو در قالب لوف پنج در نه اینچی که از قبل توش کاغذ روغنی انداخته و چربش کردید بریزید و با قاشق روش رو صاف کنید
سپس در فر به مدت پنجاه الی پنجاه و پنج دقیقه بپزید
البته فر ها با هم فرق دارن شما با خلال دندون چک کنید
نکات: همه ی پف کیک همون مخلوط کردن کره و شکره پس تنبلی نکنید…
هر اینچ دو و نیم سانته… .
هر پیمانه کره دویست و بیست و پنج گرمه…
هر پیمانه آرد صد و بیست و پنج گرمه…
هر پیمانه شکر هم دویست گرمه