یه غذای فوق العاده خوشمزه و راحت و البته شیک برای مهمانی و مخصوصا افطاری
با نون خیلی خوشمزه اس
من که از خوردنش سیر نمیشم
در ضمن میتونید روی مواد کمی پنیر پیتزا و یا ذرت هم بریزید که دیگه معرکه میشه
مواد لازم برای دو الی 4 نفر
چهار عدد بادمجان متوسط کشیده
گوشت چرخکرده یک پیمانه ( من یکم سویا هم ریختم)
پیاز دو عدد کوچک
رب گوجه فرنگی دو ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه
دارچین
من یکم ادویه گرام ماسالا هم استفاده کردم
قارچ خرد شده نصف پیمانه
ابتدا بادمجانها رو راه راه پوست بگیرید
البته سر بادمجان رو جدا نکنید
و یه برش طولی طوری که چاقو تا ته بادمجان نره روی بادمجان ایجاد کنید که یه شکاف روش ایجاد بشه
و روی اونا نمک پاشیده نیم ساعت اجازه بدید تلخی بادمجونا بره و اینکه بعدا موقع سرخ شدن روغن کمی جذب کنن
تو یه تابه هم یه پیاز رو تفت بدید زرچوبه بزنید
قارچم اضافه و تفت بدید
بعد گوشتم اضافه و تفت بدید
یک قاشق رب گوجه اضافه کرده و نمک و فلفل و ادویه هم اضافه کرده و با حرارت ملایم ده دقیقه بذارید بپزه
بادمجونا رو هم سرخ کنید
تو یه قابلمه گود یه پیاز دیگه رو که ریز خرد کردید با کمی روغن تفت بدید
یکم زردچوبه و فلفل هم بهش اضافه کنید
بعد یک قاشق رب گوجه هم اضافه کرده و دارچین و کمی نمک و یه ق م ابلیمو تازه هم اضافه کنید
یک لیوان اب جوش رو به سس اضافه و بذارید یه پنج مین ریز بجوشه
بعد بادمجونا که سرخ کردید و خنک شده رو تو شکمشو با مایه گوشتی پر کرده و توی
سس بذاریدشون و بذارید با حرارت ملایم نیم ساعت غذا جا بیفته
من چند تا آلو بخارا هم توی سس انداختم
بعد در ظرف کشیده و نوش جان
بی نهایت خوشمزه اس