الی بانو


سلام دوستای عزیزم

بابت غیبت های طولانی ام معذرت میخوام

خیلی زیاد درگیر کار هستم

انشاالله کم کم کارم نظم میگیره

طاعات و عباداتتون مقبول درگاه حق...سر سفره های افطارتون ما رو از دعای خیرتون محروم نکنید

اومدم با یه دستور جدید برای بامیه

این دستور عالیه حتما امتحان کنید

دستور زولبیا رو هم دارم براتون میذارمش اما فعلا عکساش رو ندارم که بذارم انشاالله عکسا رو بعدا میذارم

 

دستور زولبیا 
 
طرز تهیه شربت زولبیا : آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و
 
تمام شکر حل شود سپس زعفران ، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از 10 دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید. 
 
طرز تهیه : خمیر مایه ، شکر و آب ولرم را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید و 5 دقیقه کناری استراحت دهید. 
 
داخل کاسه دیگری مواد خشک ( آرد ، مقداری زعفران سائیده ، نشاسته ) را با هم مخلوط کنید
 
( بهتر است از نشاسته ذرت استفاده کنید اما اگر در دسترس نداشتید میتوانید از نشاسته گندم
 
هم استفاده نمایید ، همچنین پیشنهاد میشود نصف قاشق چایخوری پودر هل به مواد اضافه 
 
ماست و خمیر مایه را به مواد خشک اضافه و مخلوط کنید تا حدی که مواد یکدست شوند ،
 
روی کاسه را بپوشانید و در جای گرمی به مدت 30 دقیقه استراحت دهید. 
 
پس از این مدت زمان 2 قاشق چایخوری روغن را به مایه زولبیا اضافه و مخلوط کنید
 
سپس مایه زولبیا را داخل قیف مخصوص بریزید ( اگر قیف مخصوص در دسترس ندارید میتوانید مایه زولبیا را داخل ظرف خالی سُس بریزید ). 
 
داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شد سپس با استفاده از قیف شکل های
 
درهم و دایره ای ایجاد کنید ، پس از اینکه زولبیا سرخ شد سریع داخل شربت قرار دهید و بگذارید 5 دقیقه بماند. 
 
نکته ها : در زمان ریختن زولبیا داخل شربت دمای شربت باید گرم باشد 
 
 
 
 
 
 
*****بامیه 
 
 
 
 
 
 
آرد 1 لیوان . آب 1 لیوان . تخم مرغ 2 عدد . کره 50 گرم . شکر 2 قاشق غذاخوری 
 
شربت بامیه 
 
شکر 2 لیوان . آب 1 لیوان . گلاب 1/4 لیوان . زعفران دمکرده 2 قاشق غذاخوری . آبلیمو 1 قاشق چایخوری 
 
طرز تهیه بامیه : آب و کره را روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید ، آرد و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا
 
خمیر جمع شود سپس 2 قاشق غذاخوری شربت به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کامل به خورد خمیر برود.
 
: قابلمه خمیر را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه کمی سرد شد تخم مرغ ها را به نوبت به خمیر اضافه
 
و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاید. 
 
خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید سپس در روغن مایع داغ قیچی کنید تا سرخ شود ؛
 
بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند. 
 
بامیه ها را به همان صورت داغ به شربت ولرم اضافه کنید تا شربت را به خود جذب کنند ،
 
حدود 3 دقیقه قرار دادن بامیه در شربت کافی میباشد. 
 
نکته ها : در زمان ریختن بامیه داغ داخل شربت دمای شربت باید ولرم رو به سرد باشد ،
 
در زمان بریدن بامیه سر قیچی را چرب کنید تا خمیر بامیه به قیچی نچسب

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





نان سیر ابتکاری


شیرینی مارمالادی بادامی


سس دولسه دلچه مخصوص کیک و...


موساکا بادمجان






نظرات شما


مریم :
سلام
لطفا مقدار مواد زولبیا رو بگید،با تشکر از سایت و مطالب عالیتون
yalda :
سلام الی بانوی عزیزو مریم بانوی گل
ببخشید چرا میزان مواد زولبیا رو نذاشتید
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: