الی بانو


این خمیر شف عثمان انقدررررررررررررر خوب و خوش قلق و خوشمزه و خوش بافته

که من دیگه با هیچ خمیری دلم نمیخواد پیتزا و پیزاشکی و ... درست کنم

این پیتزا کالزونه های خوشمزه هم با همین خمیر درست شده

 

 

برای درست کردن 5 تا کالزونه ابتدا خمیر رو درست کنید

مواد لازم برای خمیر برای 5 تا پیتزای متوسط:

آرد:500 گرم (4 پیمانه)

روغن : نصف لیوان

شکر:1 قاشق غ خ

خمیر مایه فوری: 1 قاشق غ خ سرصاف یا 1 قاشق م خ سر پر

تخم مرغ : 1عدد

نمک : 1 ق چ

آب ولرم : 1 لیوان پر

 

همه ی مواد رو در کاسه ای بزرگ مخلوط کرده و 15 دقیقه خوب ورز بدید

بعد ظرف و روی خمیر رو کمی چرب کنید و روی اون رو کشیده و 1 بذارید ور بیاد

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مواد کالزونه ی من:

من پیاز و مرغ رو سرخ کردم...زردچوبه زدم

بعد قارچ اضافه کردم و باهم سرخشون کردم 

بعد کلم بروکلی اضافه کردم و تفت دادم

فلفل دلمه ای هم اضافه کردم 

در نهایت گوجه فرنگی پوره شده و نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر و پاپریکا هم اضافه کردم 

و گذاشتم هم آب گوجه کشیده بشه و هم مواد جا بیفته

 

 

خمیر رو با وردنه باز کنید

 

 

 

 

از مواد آماده شده یک طرفش بذارید

 

 

 

 

روی مواد رو با پنیر بپوشونید

 

(من پنیر گودا و پنیر چدار و موزارلا ریختم)

 

 

 

 

 

 

طرف دیگه ی خمیر رو روی مواد بذارید و مثل پیزاشکی خمیر رو در واقع تا بزنید و با پنگال با هم فیکس کنید

 

 

 

 

 

 

 

روی خمیر رو زرده تخم مرغ کشیده و روش کنجد بپاشید (یا تخم خرفه و آویشن و ...)

میتونید چند برش روی خمیر بدید که مهم نیست البته فقط خوشگل تر میشه

 

 

 

 

 

و در فر به مدت 15 الی 20 دقیقه یا زمانی که زید کالزونه طلایی بشه بپزید

بعد از پخت گریل رو روشن کنید که روی کالزونه هم طلایی بشه

 

 

 

 

 

 

بی نهااااااااااااااااااااایت خوشمزه و خوش بافت هست

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک پرتقالی(فقط عکس)


آلبالو پلو


کاچی شیر


کارگاه آنلاین آشپز هنرمند






نظرات شما


الماس :
به جرات میتونم بگم سایتدون یکی از بهتریناس،واقعا تبریک میگن
**********************************************
ممنونم لطف دارید
آنيسا :
ممنون از آموزشهاي بسيار عاليتون
براي درست كردن خمير شف عثمان براي دو تا پيتزا كالزونه مقدار مواد رو نصف كنيم يا مقاديرش فرق ميكنه؟
*************************
سلام با مقدار اصلی خمیر پنج کالزونه درست میشه
بسته به تعدادی که میخواید خمیر رو کم و زیاد درست کنید
ملیحه :
سلام.
ممنون.خیلی عالیه.یه جورایی اشترودله؟
*******************************************
سلام نوش جان
نه عزیزم متفاوته
برلیان :
به به خیلی عالی شده
وقعا دستتون درد نکنه
**************************************
ممنونم دوست هنرمندم
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: