مواد لازم :
 
گردوی خرد شده ۲/۱ پیمانه
 
آرد                   ۲/۱ پیمانه
 
تخم مرغ            ۲ عدد
 
شکر                  ۱ لیوان
 
شیر                   ۱ لیتر
 
نشاسته            ۲ قاشق سوپخوری
 
وانیل                  ۲/۱ قاشق چایخوری
 
کره                      ۵۰ گرم
 
بیسکویت              ۱ الی ۲ بسته
 
کاکائو                   ۳ قاشق سوپخوری
 
خامه                    ۱۵۰ گرم
 
طرز تهیه :
 
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
 
شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.
 
آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید.
 
مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.
 
این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
 
در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.
 
خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.
 
این دسر را می توان با افزودن کاکائو  قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می مونه .
 
ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید رو می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روش رو تزئین می کنیم.
 
این دسر خیلی خیلی خوشمزست حتما امتحان کنید
 
 
لب
 
ب
 
رر
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





سمبوسه جنوبی


کوکی شیر عسلی


استيك مرغ با سس پستو و كامكوات


chefartist(آشپز هنرمند)






نظرات شما


رعنا :
از زحماتتون متشكرم
فقط منظورتون از پيمانه استكان هست يا ليوان؟
***********************************************
خواهش میکنم
پیمانه های استاندارد شیرینی و کیک پزی منظورمه
کلمه مقیاسها و پیمانه ها رو تو قسمت جستجو سرچ کنید یه توضیح مفصل براش گذاشتم
البته لیوان دسته دار فرانسوی هم یجورایی کار پیمانه رو انجام میده
اما پیمانه بسیار دقیقه
سارا :
سلام
چه دسرهای خوشگلی حتما تو یک فرصت مناسب تستشون میکنم
افسانه :
سلام الی جون.این دسر خیلی عالیه تزیینشم حرف نداره.فقط یه سوال غلظتش باید مثل فرنی باشه یا سفت تر.مرسی.[گل]

**********

سلام عزیزم. ممنون از لطفتون. غلظتش مثل فرنی باشه
صحرا :

الی جون عزیز سلام.
میشه بگی چه جوری دورنگ از مواد رو ریختی که با هم مخلوط نشدن و شکلشون به هم نریخته؟
مرسی گلم

**********************************

سلام

این دسر کلا لایه لایه و دورنگ درست میشه و بخاطر غلظتش فرمش به هم نمیخوره

و برای تزیین هم راحت میشه از رنگ دیگه روی دسر رو تزیین کرد و فرم داد

فقط باید غلظت دسر مناسب باشه نه سفت و نه خیلی رقیق

فریده :

سلام و تشکر از سایت خوبتون
به جای نشاسته ذرت می تونم از نشاسته گل استفاده کنم؟
ممنونم

***************************************

سلام عزیزم خواهش میکنم...من امتحان نکردم نمیدونم دوستم

مریم :

سلام
خواستم بپرسم از خامه پاستوریزه استفاده میکنین یا از قنادی باید خامه اماده بگیریم؟
ممنونم

********************************

سلام عزیزم

خامه صبحانه پاکت صورتی

عاطفه :

سلام
من این مواد رو درست کردم و قبل از گذاشتن روی گاز کاملا هم زدم و یکدست شد ولی موقع قوام اومدن بعضی از موادش گوله گوله شد
نمیدونم چرا؟؟
و یه سوال دیگه روی بیسک.ییت چه مقدار از مواد رو باید بریزیم منظورم قطرشه
ممنون از راهنماییتون

--------------------------

سلام عزیزم باید مدام هم بزنی و همزن دستی یا همون ویسک برای این کار عالیه

و اینکه اگه گلوله شد اشکال نداره با همزن بزنش تا صاف بشه

اینکه چقد رو بیسکوئیت بریزی دیگه سلیقه ی خودت هست عزیزم

eli :

بسیار زیباست دستت درد نکنه.

-------------------

ممنون از شما

aptenia :
kheily khoshgele !!
الی :

الی جون
سه تا نیم دایره نیست
یک دایره که بعد با خلال سه طرفش رو به داخل و گوشه هاشو به بیرون کشیدم ، این شکلی شد

**********

ممنونم عزیزم که گفتی

mina :

دست گلت درد نکنه عزیزم
فقط میشه بگی تزین این ظرف سه گوش آخری رو چه جوری انجام دادی ؟ ممنونت میشم

****************************

سلام عزیزم

خواهش میکنم گلم

سه تا نیم دایره بکش و با خلال دندون از مرکز رو به بیرون بکش