مریــــــــــــــــم بانو...12/2/94


این کیک رو برای به مناسبت ولادت حضرت علی و روز مرد و همچنین روز معلم درست کردم
با دستور کیک رولتی در قالب گرد درست کردم 
 
 
 
 
از بیابان بوی گندم مانده است
عشق روی دست مردم مانده است
 
آسمان بازیچه ی طوفان ماست
ابر نعش آه سرگردان ماست….
 
باز هم یک روز طوفان می‌شود
هر چه می‌خواهد خدا آن می‌شود
 
می‌روم افتان و خیزان تا غدیر
باده‌ها می‌نوشم از جوشن کبیر
 
آب زمزم در دل صحرا خوش است
باده نوشی از کف مولا خوش است
 
فاش می‌گویم که مولایم علیست
آفتاب صبح فردایم علیست
 
هر که در عشق علی گم می‌شود
مثل گل محبوب مردم می‌شود
 
تا علی گفتم زبان آتش گرفت
پیش چشمم آسمان آتش گرفت
 
آسمان رقصید و بارانی شدیم
موج زد دریا و طوفانی شدیم
 
بغض چندین ساله ی ما باز شد
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
 
یا علی گفتیم و دریا خنده کرد
عشق ما را باز هم شرمنده کرد
 
یا علی گفتیم و گلها وا شدند
عشق آمد قطره‌ها دریا شدند
 
یاعلی گفتیم و طوفانی شدیم
مست از آن دستی که می‌دانی شدیم
 
یاعلی گفتیم و طوفان جان گرفت
کوفه در تزویر خود پایان گرفت
 
کوفه یعنی دستهای ناتنی
کوفه یعنی مردهای منحنی
 
کوفه یعنی مرد آری مرد نیست
یا اگر هم هست صاحب درد نیست
 
عده ای رندان بازاری شدند
عده ای رسوایی جاری شدند
 
آن همه دستی که در شب طی شدند
ابن ملجم‌های پی در پی شدند……..
 
از سکوت و گریه سرشارم علی
تا همیشه دوستت دارم علی
 
 
 
 
معلم عزیز ، تو را به چه مانند کنم . دل دریاییت لبریز از آرامش است همچون

کوه استوار از حوادث روزگار ایستاده ای و همچون ابر، باران پر شکوه معرفت بر چمن های

دشت دانش آموختگی فرو می ریزی . خورشید نگاهت گرمابخش وجود ما وحرارت کلبه ی

سرد یأس و ناامیدی و ارمغان شور و شعف است . غنچه ی تبسمی که از گلستان لبهای

تو می روید، طراوت لحظه های ابهام و زیبا یی بخش خانه ی وجود ماست . کلام روح بخش

و دلنشین تو موسیقی دلنوازی است که بر گوش جان می نشیند و اهنگ زندگی را به

شور در می آورد. روانی به لطافت گلبرگهای ارغوان داری که از احساس و شور و شعف لبریز

است . دستهای روشنت سپیدی خود را از گل بوسه های گچ گرفته و شمع وجودت از

نیروی ایمان و انسانیت شعله ور است . سرخی شفق ، تابش آفتاب ، نغمه ی بلبلان ،

صفای بستان ، آبی دریاها ، همه و همه را می توان در تو خلاصه نمود . معنای کلام امید

بخش تو همچون نسیم صبحگاهان نشاط بخش روح خسته ماست . علم آموزی و صبر

ایمان را از پیامبران به ارث برده ای و به حقیقت وارث زیبایی ها بر گستره ی گیتی

هستی . قدوم سبز تو سبزینه ی کوچه باغ های زندگی و صفا بخش خاطر پر دغدغه ی

ماست . طپش قلب تو آهنگ خوش هستی و جوشش نشاط در غزل شیوای زندگی

است . تو روشنایی بخش تاریکی جان هستی و ظلمت اندیشه را نور می بخشی . ‹‹ و ما

یستوی الاعمی والبصیر . و لا الظلمات ولا النور ›› وهرگز کافر تاریک جان کور اندیش با مومن

اندیشمند خوش بینش یکسان نیست وهیچ ظلمت با نور یکسان نخواهد بود . چگونه

سپاس گویم مهربانی ولطف تو را که سرشار از عشق ویقین است . چگونه سپاس گویم

تأثیر علم آموزی تو را که چراغ روشن هدایت را بر کلبه ی محقر وجودم فروزان ساخته

است . آری در مقابل این همه عظمت و شکوه تو مرا نه توان سپاس است ونه کلام وصف .

تنها پروانه ی جانم بر گرد شمع وجودت ، عاشقانه چنین می سراید : معلم کیمیای جسم

و جان است ... مــعلم رهنمای گمرهان است.... شـده حک بر فراز قله ی عشق .... معلم

وارث پیغــــمبران است

 

 


به شما پیشنهاد میکنیم :





خوراک ابتکاری


مربا توت فرنگی


شامی نارنجی


کوکو کدو و بادمجان






نظرات شما


افسانه :
سلام.حالتون خوبه؟ خیلی وقته پستایه جدید نمیزارین نگران شدم.حالتون ک خوبه؟ ناراحتی نگرانی ندارین ک؟
*****************************************
سلام ممنونم از محبتتون
نه مشکلی نیست بهخ علت مشغله ی زیاد فرصت آپ ندارشتم عزیزم
فهیمه :
سلام الی جون.مریم جون عزیزم خیلی خیلی از دیدن کارهایت لذت میبرم وخیلی ممنون از شما از اینکه جواب سوالمو دادید البته با توضیحاتی که دادید هنوز وقت نکردم نون خامه ای دیگه درست کنم ولی از اون جایی که هنرمندهستید حتما دفعه بعد به نتیجه میرسم ویک خواهش اگه براتون ممکنه دستور شیر عسلس هم بزارید همین قوطی های شیر عسلی که توی سوپر مارکت ها موجود است .ایا میششششه
*******************************************************************
سلام عزیزم محبت داری
انشاالله نون خامه ای های عالی درست کنی
عزیزم شیر عسلی که دو سه سال پیش آموزش دادیم ایناهاش:http://chefartist.ir/showpages.aspx?tid=658
فهیمه :
سلام دوست هنرمندم من دستور نون خامه ای از وبلاگ شما نداشتم ولی از اونجایی که نمونه کارهای قشنگتو دیدم فکر میکنم بتونی جوابگوی مشکل من باشی نون خامه ای درست کردم تا زمانی که نونم در فر بود خوب پف کرده بود دیگه گفتم تمومه ولی مدت پخت که تموم شد چیزی حدود 3یا4دقیقه بدون این که نون ها رو از فر در بیارم پفش خوابید اخه شنیده بودم برای اینکه پف کیک یا...نخوابه نبایدسریع در فر رو باز کرد تروخدا راهنمایی کن دفعه دیگه به بهترین شکل دربیارم هر قلقی داره بازو کن با تشکر خیلی ممنون
*******************************************************
سلام
زمان پخت و دمای فر در پخت نون خامه ای خیلی مهمه و باعث خوب یا بد شدنش میشه
همینطور اندازه گیری در مواد
نکته مهمی که اینجاست واسه این که نذارید پف نون خامه ای بخوابه باید سریع از سینی فر در بیریم و روی یه دستمال نخی بزاریم تا خنک باشند.
این لینک رو میتونید استفاده کنیدhttp://chefartist.ir/showpages.aspx?tid=711
افسانه :
سلام الی جون.کیک با حالیه.دستتون درد نکنه.خیلی زحمت کشیدید.نوشته هاتون هم بسیار عالی بود.همیشه موفق باشید استاد گرامی.
*************************************************
سلام عزیزم
ممنونم جای شما خالی عزیزم..البته کیک هنر مریم جون هستش
شما هم همیشه موفق و پیروز باشید دوست هنرمند و کدبانو
chefnegin :
سلام الی جان. کیک بسیار زیبا و شعر و متن خیلی خوبی بود. ممنون گلم.

امیدوارم همیشه خوش و خندون و موفق باشی
******************************************************************
سلام نگین جان
ممنونم بهم سر زدی دوست هنرمندم
مرسی دوستم همچنین شمـــــــــــــــــــــــــا
برلیان :
عالی دستت درد نکنه خانمی
************************************
ممنونم عزیزم
لطف داری