الی بانو...3/2/94.....Greek Yogurt Banana Nut Bread


کیک هایی که موز دارن اگه خوب و با دقت پخته بشن بافت بسیار دوست داشتنی و خوشمزه ای دارن

کیک هایی با موز مثل بقیه کیک ها نیستن و منسجم تر هستند که اگه از طعم موز خوشتون میاد حتما کیک های

موزی رو هم خیلی دوست خواهید داشت

کیک بسیار لطیف و خوش عطریه بخاطر شکر قهوه ای و عطر سیب و طعم گردو و وجود جوز و میخک

البته شما میتونید کلا جوز و میخک رو حذف کرده یا فقط دارچین رو با اونا جایگزین کنید

حتی بجای شکر قهوه ای میتونید از شکر سفید استفاده کنید

 

 مواد لازم برای دو قالب لوف ( 2medium loaf pans (8 1/2 x 4 1/2 inches)

آرد:2 و 1/4 پیمانه یا 281 گرم

جوش شیرین:1 ق چ

موز کاملا رسیده:3 عدد

تخم مرغ:2 عدد همدمای اتاق (درشت باشه)

بیکینگ پودر:1 ق چ

دارچین: 1 ق چ

ماست یونانی یا ماست شیرین:1 پیمانه 

شکر سفید:3/4 پیمانه یا 150 گرم

شکر قهوه ای:1/2 پیمانه

گردو خرد شده:1/3 پیمانه

جوز هندی:1 پنس

میخک : 1 پنس

کره نرم: 2 ق غ

پوره ی سیب یا سس سیب یا کمپوت سیب له شده: 1/4 پیمانه 

نمک:1/4 ق چ

 

فر رو روی 170 درجه سانتیگراد روشن و گرم کرده و قالبها رو چرب و آرد پاشی کنید یا کف قالبها کاغذ روغنی بندازید

کره و شکر ها رو چند دقیقه خوب بزنید که کره با شکر ها خوب مخلوط بشه

 

 

تخم مرغها رو دانه دانه اضافه و مخلوط کنید و بعد سس سیب و وانیل رو اضافه کنید

 

 

موز ها رو در یک کاسه کاملا با چنگال له کنید و به همراه ماست به مایه اضافه و با یه قاشق چوبی یا لیستک مخلوط کنید

 

 

در یک کاسه آرد + بیکینگ پودر + جوش شیرین+ دارچین+ میخک + جوز هندی + نمک رو سه بار الک کرده و به آرامی 

به مایه اضافه و فولد کنید (به صورت دورانی با لیستک و در یک جهت مخلوط کنید)

 

 

حالا این مایه رو بین دو قالب تقسیم کنید

 

 

قالب ها رو به مدت 40 الی 45 دقیقه یا زمانی که خلال دندان تمیز از کیک خارج بشه در فر قرار بدید

لطفا تا 25 دقیقه اول به هیچ وجه در فر رو باز نکنید چون حتماااااااااا پف کیک میخوابه

 

 

بعد از پخت بذارید 10 دقیقه خنک تر بشه بعد از قالب خارج کرده و روی توری سیمی بذارید تا یکدست خنک شه

برای نگهداری در یخچال حتما تو ظرف در بسته بذاریدش

این کیک با چای یا قهوه بسیار خوشمزه هست

 

 

بسیار عالی حتما امتحان کنید

 

 

برگرفته از وبسایت : toryavey

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





ژله هندوانه مخصوص یلدا


آبگوشت(دیزی)


شیرینی نعلی


خوراک مرغ رژیمی






نظرات شما


delnia :
خوب بود.
فاطمه :
عالی بود
فیروزه :
سلام الی جان..عالی و خوشمزه گلم..نوش جان.
***************************************
سلام فیروزه جان
ممنونم دوست هنرمندم...جاتون خالی