الی بانو...18/april/2015


این شامی های خوشمزه رو شدیدااااااا توصیه میکنم امتحان کنید خیلیییییییییییییییییی خوشمزه هستند

خیلی خیلی هم راحت هستند

مطمئنم خوشتون میاد

الگوی من در این دستور شف طیبه بودند...با اندکی تغییر در روش پخت

مواد لازم:

عدس نارنجی یا دال عدس:130 گرم

هویج ریز رنده شده:250 گزم

آرد سوخاری:150 گرم

کنجد:30 گرم

پنیر چدار : که من نداشتم و پنیر پیتزا ریختم: 100 گرم

پیاز : 1 عدد

تخم مرغ: 2 عدد

 

عدس رو با دو لیوان اب و کمی نمک بذارید بپزه طوری که بعد از پخت آب براش نمونه

 

 

بعد از پخت با هویج رنده شده و پنیر و نمک و پیاز رنده شده و 40 گرم آرد مخلوطش کنید

 

 

من خود مایه شامی رو نیم ساعت تو یخچال گذاشتم تا یکم خودشو بگیره چون از همون اولم منسجم بود

بعداز این مدت روغن داغ کردم و از مواد اندازه یه گردو تو دستم پهن کردم و ابتدا در تخم مرغ و بعد در مخلوط ارد سوخاری و کنجد

غلطوندم و در روغن داغ سرخ کردم

 

 

 

 

بعد از اینکه نصف شامی ها رو درست کردم

تخم مرغ و آرد باقیمونه رو به مایه شامی اضافه کردم و مثل شامی معمولی تو دستم پهن کردم و تو روغن داغ سرخ کردم

هر دو مدل بسیار خوشمزه بود

 

 

با سس کچاپ و فلفل بسیار خوشمزه بود

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





ساندویچ فلافل


کیک رولتی


کشک کدو


شله زرد






نظرات شما


عسل بانووو :
با سلام.میشه اصلا تخم مرغ نریزم؟
***************************************
باید اول بزنی تو تخم مرغ بعد تو آرد سوخاری
تو خود مایه که تخم مرغ میتونی اصلا نریزی چون نداره اصلا
هلیا :
ممنون از دستورات خوبتون.
اینم وبلاگ تازه تاسیس منه.دوست داشتین یه سری هم به ما بزنین
http://ashpazkhaneh1234.roomfa.com/
آشپزخانه چراغ روشن زندگی
**************************************
خواهش میکنم
دوست عزیز وبلاگتونو هرکاری میکنم باز نمیشه
سپیده :
با تشکر از سایتتون من این غذا رو درست کردم خیلیییییییییییییییی عالی و خوشمزه بود و همه کلی تعریف کردن . باز هم ممنون دستتون درد نکنه.
*************************************************
خواهش میکنم عزیزم و نوووووش جاااااااااااان
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: