الی بانو...16/12/93


با یه کوکی ساده و خوشمزه با عطر و طعم مرکبات چطورین

این کوکی ها برای پذیرایی عید بسیار مناسب ، خوشمزه و مقرون به صرفه هستن

در این کوکی بجای رنده پوست پرتقال میتونید از رنده پوست لیمو و آب لیمو ترش استفاده کرده و خیلی راحت 

دو مدل کوکی پرتقالی و لیمویی درست کنید

شیرینی کوکی ها بسیار متعادل و به اندازه اس پس میزان شکر رو اصلا تغییر ندید

 

 

مواد لازم برای 25 عدد کوکی:

شکر:120 گرم (هر پیمانه شکر: 200 گرم)

کره:100 گرم

تخم مرغ: 1 عدد

آرد:250 گرم یا دو پیمانه

آب پرتقال یا لیمو ترش: 25 میلی لیتر

رنده پوست پرتقال یا لیمو ترش: 1 ق غ

بیکینگ پودر: 1 ق چ

همه ی مواد رو چند ساعتی رو کابینت بذارید که همدمای محیط باشن

شکر و کره رو انقد بزنید تا کرمی بشه بعد تخم مرغ رو اضافه و مخلوط کنید

 

 

رنده پوست پرتقال (یا لیمو ) و آب پرتقال (یا لیموترش) رو اضافه و مخلوط کنید

 

 


آرد و بیکینگ پودر هم الک کرده و به مواد اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید تا خمیر لطیف و یکدستی درست بشه

این خمیر رو به مدت 1 ساعت در یخچال بذارید

 

 

بعد از یکساعت فر رو روی 180 درجه روشن کنید و در سینی فر کاغذ روغنی بندازید (چرب کردن نمیخواد)

و از خمیر گلوله های کوچکی اندازه یک گردو درست کرده و در پودر قند یا شکر بغلطانید

و در سینی فر بچینید (کوکی ها تغییر شکل نمیدن)میتونید کمی پهنشون کنید یا با چنگال روشون فرم بذارید

اگه تو پودر قند خیلی خوب بغلطونید تا کاملا باهاش کاور بشن توی فر خیلی خوشگل شده و روی کوکی ها ترک میفته

 

 

 

بعد به مدت 8 تا 10 دقیقه (نه بیشتر) در فر بذاریدشون

بعد از سرد شدن از سینی فر خارجشون کنید 

من رو یه سری از کوکی هام شکلات تلخ ذوب شده به روش بن ماری ریختم عالی بود

 

 

کوکی ها رو در ظرف در بسته در یخچال تا دو هفته و در فریزر تا 1 الی 2 ماه بخوبی میتونید نگه دارید

 

 

 

این هم با طعم و عطر لیمو:

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





مرغ اسپایسی


شکلات مغزدار


بورانی لبو


بریونی مازندرانی






نظرات شما


سعیده :
ایندفعه بانکاتی که گفتیدعالی شد.مرسی.یه سوال؛میشه به جای کره ومارگارین ازروغن جامدیانیمه جامداستفاده کرد؟
************************
سلام
خوشحالم از نتیجه راضی بودین عزیزم
نوش جانتون..بله میشه ولی خب یکم کمتر بریزید و البته کره گیاهی جایگزین بهتری برای نوع حیوانی هستش
سعیده :
سلام گفتیدتغییرنمیکنه امامال من بزرگ شدند.چون نزدیک هم بودن به هم چسبیدن
**********************************************************************
سلام
بله هنوزم میگم فکر کنم تو عکسم مشخصه
کار شما ایراد داشته
خمیر که گرم باشه
به روغن بیفته بخاطر ورز دادن و کا انتقا گرمای دست به خمیر و درشت بودن و زیاد بودن شکر
حتما باعث وا رفتن کوکی میشه
ایراد کارتون رو پیدا و برطرف کنید
mehdi :
واااااااااااااااااااییییییییییییییییییییییییییی منم میخوام
خسته نباشی
حتما خوبه چون بقیه ک خوب بودن .
***************************************
سلامت باشید
ممنونم
تورج امین فر :
بسیار عالی
**************************
ممنونم
افسانه :
سلام الی جون.چقدر با حال شدن این کوکی ها.وخیلی هم مقرون به صرفه هستن.بسیار عالی.
**************************************************
سلام افیس جون ممنونم. خیلی هم خوشمزه ان .حتما امتحان کنید
فیروزه :
سلام الی جان...به به ..چه کوکی هایی..
خوشمزه و عالی..دست گلت درد نکنه...
ایشالله سال 94 بهترین سال برای شما باشه..
موفق باشین عزیزم..
******************************************
سلام فیروزه جان
ممنونم عزیزم جاتون خالی
انشاالله برای شما هم سال پربرکت و پر از شادی و سلامت باشه
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: