الی بانو...11/12/93


این کوکی که میخوام آموزش بدم از ابتکارات خودمه و از پختش راضی هستم

چون خیلی خیلی خوش طعم و با بافت عالی بود 

برای عید میتونه یه گزینه ی عالی و خوشمزه باشه

خودتون میدونید که طعم بادام زمینی و نوتلا چقدر کنار هم عالی هست

 

 

مواد لازم :

آرد سفید: 125 گرم یا 1 پیمانه

نشاسته ذرت: 1 ق غ

بادام زمینی پودر شده : 40 گرم (شما میتونید پودر بادام ، فندق ، یا هر مغز دیگه ای رو جایگزین کنید)

کره: 80 گرم

تخم مرغ: 1 عدد

بیکینگ پودر :1 ق چ استاندارد یا یک ق م معمولی

شکر: 70 گرم (1/4 پیمانه + 2 ق غ سر صاف)

نوتلا :برای بین کوکی ها (من از دولسه دلچه و کره بادام زمینی هم استفاده کردم)

شما میتونید بجای نوتلا از هر نوع شکلات صبحانه یا کرم یا گاناش استفاده کنید)

آرد و نشاسته ذرت و پودر بادام زمینی و شکر و بیکینگ پودر رو در کاسه ای مخلوط کنید

 

 

تخم مرغ و کره ه نرم رو اضافه و با قاشق یا نوک انگشتان مخلوط کنید تا خمیر یکدستی درست بشه

خمیر رو به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار بدید تا استراحت کنه

 

 

 

بعد از این استراحن نیم ساعته فر رو روی 180 درجه روشن کنید و در سینی فر کاغذ روغنی بندازید

(لازم نیست چربش کنید)

خمیر رو با وردنه به قطر 3 میلی متر باز کرده و مثل شکل قالب بزنید (قالب من گرد 6 سانتی بود)

 

 

 

سپس در سینی فر چیده و به مدت 8 تا 10 دقیقه یا زمانی که زیر بیسکوئیت ها طلایی بشه در فر بذارید

رنگ کوکی ها نباید تغییر کنه...ابتدا دو تا از کوکی ها رو در فر بپزید تا قلق زمان پخت دستتون بیاد

چون اگه زیادی بپزن سفت میشن ...توصیه میکنم بیشتر از ده دقیقه تو فر نمونن

 

 

بعد از پخت صبر کنید کمی خنک بشن بعد از داخل سینی برداشته و روی توری فلزی یا در بشقاب بذاریدشون تا خنک بشن

وقتی از داغی افتادن بین کوکی ها نوتلا یا هر نوع کرمی دوست دارید بذارید

من نوتلا و دولسه دلچه (سس کارامل) و کره بادام زمینی (از نوع خونگی) بینشون گذاشتم

روی چندتاشونم پودر کاکائو و پودر قند الک کردم

 

 

 

با اطمینان میگم خیلی خیلی خوشمزه هستند حتما امتحان کنید

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





پیتزا قلبی والنتاین


شامی معطر 2


ساندویچ چیزاستیک


بستنی میوه ای






نظرات شما


ماری :
سلام میشه به جا نشاسته ذرت نشاسته گندم استفاده کنیم!؟مرسی!^^
****************
سلام نشاسته ذرت ترجیحا استفاده کنید
zohreh :
با سلام من کوکی بادام زمینی را درست کردم
بسیار عالی شذ
ممنون از دستور پختتتون
********************************************************
سلام زهره جان
خوشحالم خوشتون اومده...نوش جان
افسانه :
سلام عیدتون مبارک.سال خوبی داشته باشید.سالی پر از برکت وسلامتی براتون آرزو دارم.موفق باشید خواهرای گلم.شیرینی هاتون بی نظیره.خیلی خوشم اومد.مرسی با آموزش عالیتون.
****************************************************************
سلام عزیزم عید شما هم مبارک
سالی سرشار از شادی و خوشبختی رو براتون آرزو میکنم
ممنونیم از محبت و لطف شما
نونوش :
سلام ممنون که جواب سوالاتم را با حوصله دادید من از شکلات 85درصد ایدین استفاده کردم ودلیل اینکه توی کپسول ریختم این بود که شما اخر دستور نوشته بودید که می توان به صورت دانه ای پخت شاید من متوجه منظورتون نشدم ودر جواب یک نفر که پرسیده بودند می توان به جای جوش شیرین بکینگ پودر ریخت شما جواب داده بودید بله یک قاشق چ خ بکینگ پودر بریزید این دفعه طبق دستور درست می کنم
*********************************************************************
سلام دوستم
من نگفتم نمیتونید دونه ای درست کنید گفتم اگه دونه ای درست کنید دیگه با 20 دقیقه زمان پخت منتظر نتیجه ی خوب نباشید
زمان پهتتون کمتر میشه
بله بیکینگ پودر میشه ریخت اما نتیجه با جوش شیرین بهتره
و اینکه شکلاتهای ایرانی زیر 99 درصد شیرینن و مذخرف واقعااااااا
یا یه مارک خوب بخرید یا یه ایرانی 99 درصد
نونوش :
ببخشید توی چند کامنت سوالاتم را مطرح می کنم اخه یه کامنت بلند وبالا نوشتم برای پست اسلایس اما ثبت نشد از ترس دوباره ثبت نشدن تیکه تیکه نوشتم یه سوال دیگه هم دارم شاید خیلی پیش پا افتاده باشه اینکه من تازه قاشق اندازه گیری خریدم می خواستم بپرسم بزرگترین سایزش اسمش غذاخوریه یا سوپخوری و اخرین سایزش چیه ممنون که وقت میگذارید و دستورات دقیق با عکس های مرحله به مرحله می گذارید بووووووس برای شما عزیز مهربون وسخاوتمند که داشته هاتون رو با کسانی که نمیشناسید در میان می گذارید ندیده دوستتان دارم عززززززیزم
********************************************
سلام ممنون محبت دارید
بزرگترینش یک پیمانه اس و کوچکترینش 1/2 قاشق چایخوری
نونوش :
شیرینی اسلایس ها زیاد بود ایا می توان میزان شکرش را کمتر کرد؟تاچه اندازه؟وبافت این شیرینی بدید خشک باشد یا نرم ؟؟
****************************
شما مجاز به تغییر دستور و اندازه ها نیستید حتما از شکلات با تلخی بالااااا استفاده کنید
اسلایس بافت با رویه ترد و مرکز نرمه
حتما شکلاتتون تلخ نبوده
کلا مشکل کارتون تغییر دستور هست
لطفا جای جوش شیرین رو با ب پ عوض نکنید و اینکه به روش دستور در قالب اسلایس با فویل بپزید
ببخشیدا اما حتما دلیلی داشته که اسلایس این شکلی پخته میشه
هر دستور برای نوع پخت و مواد اولیه اش کلی تمرین شده به همین راحتی نمیشه تغییرش داد و منتظر نتیجه ی عالی بود
نونوش :
من امشب اسلایس کره بادام زمینی درست کردم به جای جوش شیرین بکینگ پودر ریختم واز مواد انازه قاشق بزرگ اندازه گیری داخل کپسول کاغذی ریختم به مدت 20 دقیقه در فر گذاشتم اول پف زیادی کرد وبعد پفش خوابید وشروع به جوشیدن کرد وقتی از فر بیرون اوردم زیر شیرینی ها سوخته بود و خشک شده بودند
**************************************************
سلام
دلیل خراب شدنش اینه که طبق دستور پیش نرفتید
در ضمن باید همون شیوه ای که گفتم پخته بشه چون وقتی شما تو کپسول ریختید خب زمان پختش فرررررررق میکنه
نونوش :
سلام ممنون از این دستور خوب می خواستم بپرسم بادام زمینی را به صورت خام یا بو داده در این شیرینی استفاده کردید و این مقدار مواد چند تا شیرینی می دهد باز هم ممنون
**********************************************************************************************************
سلام بادام زمین باید تست شده باشه
بسته به اندازه کوکی ها بین 18 تا 20 تا کوکی دوتایی
مطبخ خانه ما :
سلام گلم لطفاً آدرس منو به matbakhema.ir تغییر بدید.
****************************
سلام عزیزم
چشم
خونه ی جدید مبارک باشه
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: