الی بانو...10/12/93...Raspberry & Dark Chocolate Cookies


تا عید سعی میکنم دستورات ساده و کاربردی برای نوروز براتون بذارم که بتونید ازش استفاده کنید

این دستور هم بسیار ساده و عالیه 

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید

 

مواد لازم:

آرد :225 گرم

پودر بادام: 85 گرم 

پودر شکر: 60 گرم

کره سرد خرد شده: 125 گرم (کره باید سرد اما نرم باشه)

تخم مرغ : 1 عدد

شیر : 1 ق غ

شکلات تلخ : 60 گرم

مارمالاد : 300 گرم (رزبری یا هر مارمالادی که دوست دارید)

فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید 

سینی فر رو هم کاغذ روغنی بندازید

آرد ، پودر بادام ، شکر و کره خرد شده رو با بلندر مخلوط کرده تا شبیه خرده نان بشه 

یا اینکه با نوک انگشتان مخلوطشون کنید طوری که شبیه خرده نان بشه 

به هیچ عنوان نباید حرارت دست باعث به روغن افتادنش بشه پس ورز ندید فقط با نوک انگشت مخلوطشون کنید

 

 

سپس شیر و تخم مرغ رو هم اضافه و باز به آرامی و بدون ورز دادن زیاد مخلوط کنید تا خمیر یکدستی درست بشه

دقت کنید اگه زیادی ورز بدید بعد از پخت کوکی ها مثل سنگ سفت میشن

خمیر رو در یک کیسه فریزر یا زیپ لاک به مدت 30 دقیقه در یخچال بذارید

بعد از استراحت کردن خمیر اون رو روی یه کاغذ پوستی یا سینی به قطر 3 میلی متر باز کنید با کاتر قالب بزنید

برای سوراخ شدن وسط کوکی ها از قالب حلقه ای یا یه قالب کوچک تر استفاده کنید

به طور مثال با یه کاتر 7 سانتی یه قالب بزنید بعد وسطشو با یه کاتر 4 سانتی قالب بزنید  تا کوکی شما حلقه ای بشه

با این اندازه از کاتر شما 24 کوکی خواهید داشت که وقتی روهم بذاریدشون میشه 12 کوکی

حواستون باشه 12 تا رو ساده قالب بزنید و 12 تا رو میان تهی یا حلقه ای قالب بزنید

 

 

بعد از قالب زدن کوکی ها رو در سینی فر چیده و به مدت 8 تا 12 دقیقه یا زمانی که زیر کوکی ها طلایی بشه در فر بذارید 

دقت کنید کوکی ها نباید تغییر رنگ بده

بعد از پخت اجازه بدید کوکی ها خنک بشن بعد از سینی فر خارجشون کنید و بینشون مارمالاد بذارید و برای روی کوکی ها 60 گرم

شکلات تلخ رو به روش بن باری ذوب کرده و روی کوکی ها بریزید

 

برای تزیین از پودر پسته یا نارگیل یا کنجد و ... میتونید استفاده کنید

 

 

رسپی از Chocablog



به شما پیشنهاد میکنیم :





کوکی پرتقالی


زرشک پلو با مرغ


جوجه کباب تابه ای


کباب عربی سفید






نظرات شما


سحر :
چه عالی اند اینا.
می گم این جور که من متوجه شدم اگه مربا را له کرد می شه مارمالاد ،درسته؟؟
*************

ممنونم از شما.
مارمالا پوره ی مربا مخلوط شده با ژلاتین هستش
برلیان :
خیلیییییییییییی خوشگل شده
حتما درستش می کنم عزیزم... جزء انتخابام بوده برای پختنش ولی تا حالا موفق نشدم شروع کنم
********************************************

ممنونم
انشاالله درست کنی و لذت ببری عزیزم
samira :
با سلام و تشکر مجدد از سایت خیلیییییییییییییییییی خوب و عالی تون
یک خواهش دارم.میشه لطفا مواد اولیه را به پیمانه هم ذکر کنید.خیلی ممنون میشم.
****************************************

سلام ممنونم از شما
مقیاسها: http://chefartist.ir/showpages580.html
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: