الی بانو...4/12/93


چیزکیک جز خوشمزه ترین دسرهاست

البته به نظر من نوع پختنیش خوشمزه تره اما خب واقعا پختنش ساده نیست

یه چیزکیک یخچالی هم خیلی خوشمزه و راحته و هم برای پذیرایی یه گزینه ی عالی محسوب میشه

مواد لازم:

بیسکوئیت شکلاتی ساده: 200 گرم

کره ذوب شده: 100 گرم

شکلات تلخ یا شیری خرد شده : 200 گرم

خامه : 150 گرم

پنیر خامه ای : 300 گرم (همدمای اتاق)

پودر شکر:150 گرم 

پودر کاکائو:40 گرم

پودر ژلاتین : 1 ق غ سرپر

آب :1/4 لیوان

 

بیسکوئیت و کره رو در بلندر ریخته و مخلوط کنید تا یکدست و و تبدیل به یه خمیر بشه و این خمیر رو کف قالب کمربندی

پرس کرده و به مدت 20 دقیقه در یخچال بذارید

 

 

در این مدت کرم رو حاضر کنید:

شکلات رو در ظرفی روی بخار اب بذارید تا شکلات ذوب بشه (مواظب باشید آب به ظرف نخوره ما فقط بخار آب رو لازم داریم)

هر از چندگاهی با قاشق همش بزنید که یکدست ذوب بشه

وقتی ذوب شد از روی بخار آب برداشته و بذارید برای 15 دقیقه خنک بشه

و در این مدت پودر ژلاتین رو روی آب ریخته و روی بخار آب کتری به روش بن ماری بذارید حل بشه

خامه رو هم بزنید تا فرم بگیره

در بلندر (یا با همزن) پنیر خامه ای و شکر رو خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه و پودر کاکائو  و شکلات ذوب شده ی خنک شده 

 و ژلاتین حل شده در آب رو هم اضافه و مخلوط کنید

 

 

سپس این مخلوط رو به خامه ی فرم گرفته اضافه و به آرامی فولد کنید

 

 

این کرم رو روی کراست بیسکوئیتی ریخته و به مدت حداقل 4 ساعت و بهتر از اون یک شبانه روز در یخچال قرار بدید

تا خوب ببنده و جا بیفته 

بعد از اون از قالب خارج کرده و برش بدید 

نکته : اگه قالب کمربندی ندارید تو هر قالب یا ظرفی میخواید این چیز کیک رو درست کنید حتمااااا سلفون بکشید که بعد راحت

بتونید با کمک سلفون چیزکیک رو خارج کنید

 

 

بسیار ساده و خوشمزه اس

 

 

میتونید از نوتلا هم در این چیز کیک استفاده کنید

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





شیرینی ونیزی


سالاد تن ماهی


ساندویچ مرغ یونانی با سس ساسیکی


پیراشکی با خمیر معرکه






نظرات شما


فیروزه :
بسیااااار عالی....پست شکلاتی خوشمزه.....لایک داری الی جان...
********************************

مرسی فیروزه جون محبت داری
الهام :
سلام. بسیار عالی شده. ممنون
*********************************************
سلام خواهش میکنم گلم
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: