الی بانو...4/12/93


به ایام نوروز داریم نزدیک میشیم و من سعی میکنم دستورای راحت و عالی برای شما بذارم که حتما به دردتون بخوره

اسلایسها بسیار برای نوروز و پذیرایی ها مناسبند هم فر نمیخوان و هم خیلی شیک و خوشمزه ان

مواد لازم:

 
کره 100G
 
شکلات تلخ 100G 
 
شیرعسلی 395g ( یک قوطی)
 
پودر کاکائو 40G
 
بیسکویت ساده  250G 
 
مواد لازم برای روی اسلایس:
 
کره 50G
 
شکلات تلخ 200G 
 
قالب مربع یا مستطیل 25*25 یا 20*30  رو توش کاغذ روغنی بندازید و با کره کمی چرب کنید
 
(قالبتون کوچکتر باشه موردی نیست اما خیلی بزرگتر بشه اسلایستون خیلی نازک میشه)
 
کره و شیرعسلی و شکلات رو رو حرارت ملایم بذارید تا مخلوط و یکدست بشن
 
 
 
 
بیسکوئیت خرد شده و پودر کاکائو هم اضافه و مخلوط کنید
 
 
 
 
 
 
این مایه رو در قالب ریخته و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار بدید
 
 
 
 
شکلات تلخ و کره رو روی بخار کتری یا در ماکروفر ذوب کرده و مخلوط کنید تا یکدست بشه و این مایه رو روی لایه ی
 
بیسکوئیتی بریزید و مجددا به مدت 2 ساعت در یخچال بذارید
 
سپس برش زده و در ظرف سرو بچینید
 
 
 
 
نکته : در مخلوط بیسکوئیتی میتونید انواع آجیل (بادام ،پسته ،گردو و ...)  یا کشمش یا قیصی یا انجیر خشک و ...بریزید
 
به این صورت که 100 گرم از بیسکوئیت کم کرده و به جاش آجیل یا کشمش و ... بریزید
 
میتونید بجای شیر عسلی مخلوطی از کره پسته یا کره بادام زمینی یا هر نوع نات باتر دیگه یا نوتلا استفاده کنید
 
برای برش اسلایس ابتدا چاقو رو با آب داغ شسته و خشک کنید سپس برش بدید
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





کباب ترش


پیراشکی با خمیر عالی


پاستا آشیانه ای


پیتزا سرآشپز






نظرات شما


mina :
سلام من این اسلایس خوشششششششششششمزه رو درست کردم،به نظر شما با شکلات های میوه ای مثل توت فرنگی یا پرتقالی هم خوب میشه؟؟آخه همسرم اینقد تلخ دوست نداره
********************************************
سلام نوش جانتون...بله با انواع شکلات میشه
mina :
سلام پیشاپیش نوروزتون مبارک، این اسلایس دو هفته ی عید موندگاری داره میتونم یکی دو روز قبل از عید درست کنم و نگهدارم؟؟تا چه مدت تازه س؟؟و اینکه تو این مدت بهترین روش نگهداریش چیه؟ممنون بابت همه ی خوبی هاتون
*************************************************************
سلام ممنونم عید شما هم پیشاپیش مبارک...بله شما اسلایس ها رو در ظرف در بسته میتونید تا 2 ماه در فریزر و تا 2 الی 3 هفته در یخچال به خوبی نگهداری کنید
chefnegin :
عزیزم اینم مثل همهکارهات عالی شده. اتفاقا دیشب منم درست کردم. همشو یکجا خوردند.
********************************************

ممنونم عزیزمممممممممم....نوش جان
sahar :
سلام عزیزم
میشه ب جای شیر عسلی بازاری خودمون شیر و عسل رو ترکیب کنیم؟
اگه میشه لطفا اندازه هاشو بگید
*********************************
سلام دوست عزیز
شیرعسلی صنعتی اصلااااااا ربطی به شیر و عسل نداره
این شیرعسلی یه نوع شیر تغلیظ شده ی شیرینه که در قوطی های فلزی 400 گرمی با مارکهای الفجر یا نستله یا گلدن لیون در بازار موجوده در پست دولسه دلچه میتونید عکسشو ببینید قیمتش هم 5500 تومان هست
اصلا هم عسل نداره… البته طرز تهیه اش در منزل رو در سایت داریم و میتونید به اسم شیرعسلی خانگی در قسمت جستجو پیداش کنید
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: