الی بانو


جو پرک برای انواع سوپ و ... بسیار عالیه و لعاب خیلی خوبی داره

اما وقتی درشت باشه همه جا نمیتونید ازش استفاده کنید

جو پرک رو در آسیاب پودر کنید و به راحتی در انواع سوپ و کوکو و غذاهای سوخاری و آش و ...ازش استفاده کنید

به غذا لعاب عالی میده بدون اینکه طعم خاصی به غذا بده

و برای آرد سوخاری عالیه مخصوصا اگه درشت تر آسیابش کنید و با آرد و ادویه و نمک و ... مخلوطش کنید

میتونید یه مرغ کی اف سی عالی درست کنید یا یه مرغ اسپایسی بی نظیر

برا غلظت دادن به کوکو و کتلت هم عالیه

در کل خیلی زیاد میتونید ازش استفاده کرده و از خواص زیادش بهره مند بشید

 

 

اینم درشت ترش که برای کی اف سی و اسپایسی و سوخاری ها عالیه

 

 

راستی یه سری کوکی ها جو پرک دارن که میتونید به راحتی از این نوع استفاده کنید

برای گرانول ها هم که میدونید جو پرک عالیه



به شما پیشنهاد میکنیم :





خورشت بامیه


گاناش


بادمجان شکم پر


شنیسل مرغ






نظرات شما


keshtzar :
با تشکر از زحمات و مطالب خوب شما

"کشتزار" جامعترین وبروزترین پایگاه اینترنتی آموزشهای کشاورزی در ایران

http://www.keshtzar.com

http://www.shop.keshtzar.com
سحر :
عالی بود
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: