الی بانو...3/12/93


خورش بادمجان با سیب زمینی خیلی خوشمزه میشه مخصوصا اگه با نون خورده بشه

حتما این غذا رو امتحان کنید

من همیشه سیب زمینی ها رو ورقه ورقه و سرخ میکردم و به غذا اضافه میکردم اما این سری چون سیب زمینی هام ریز

بودن همینطوری درسته تو غذا ریختمشون

 

مواد لازم:

گوشت : 12 تیکه خورشتی (بسته های گوشت من برای خودم و همسر جان 12 تیکه ای هست )

گوجه فرنگی: 5 عدد

پیاز درشت : 2 عدد

بادمجان : 3 عدد (بادمجانهایی که من استفاده کردم تقریبا بزرگ بودن)

نمک و فلفل و زردچوبه

سیب زمینی ریز: 6 تا 8 عدد

دارچین: 1/3 ق چ

آبغوره یا آب نارنج یا آب لیمو ترش: 1 تا 2 ق غ (بنا به ذائقه کم یا زیادش کنید)

من خودم غذا ترش دوست دارم بیشتر از این مقدار آبغوره ریختم

پودر لیمو : 1 ق چ

رب گوجه فرنگی: 1 ق غ سر صاف

 

ابتدا گوشت و پیاز رو با فلفل سیاه و زردچوبه تفت بدید و با مقداری آب بذارید گوشت بپزه طوری که از آب گوشت برای

پخت خورش  1/5 تا 2 لیوان باقی بمونه

بعد سیب زمینی های سرخ کرده رو اضافه کنید و بذارید کمی بپزن

بادمجانها و گوجه فرنگی های 4 قاچ شده رو هم اضافه کنید

بعد از 15 دقیقه رب گوجه فرنگی رو که جدا تفت دادین اضافه کنید و بذارید یه چند جوش بزنه

حالا نمک غذا رو اندازه کنید

آبغوره و پودر لیمو و دارچین رو هم اضافه کرده و بذارید با حرارت ملایم غذا خوب جا بیفته

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





ماکارونی


چیز هات داگ


بستنی


کاپ کیک شکلات چیپسی






نظرات شما


هما :
سلام . يا خدا چقدر دلم خواست برم امروز درست كنم براي فردام آخه من كارمندم. خدا جون ممنونم از اينكه اينجارو به من نشون دادي . واي خدا . براي من و دهناي باز از گشنگي مثل گنجشكا چقدر غذا هست . ممنون
*********************************************************************************
سلام دوست عزیزم....ممنونم از محبت شما انشاالله به دردتون بخوره و استفاده کنید
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: