الی بانو...3/12/93


یکی از خوشمزه ترررررررررررین و در عین حال پرکالری ترین سوپ های دنیا همین سوپ پیاز فرانسوی هست

که به نظر من در عین اینهمه خوشمزه بودن خیلی خیلی ساده و مقرون به صرفه اس

معروفترین سوپ فرانسوی با طعمی که هرگز برای شما تکراری نمی شود

پیشنهاد میکنم حداقل یک بار در سال (دو بار بیشتر زیاده چون خیلی چرب و پرکالریه)اونو درست کنید

و به خودتون یه مرخصی بدید....

 

 

مواد لازم برای یه ظرف 15*20 

پیاز درشت: 2 عدد

کره : 100 گرم یا 70 گرم کره و 3 ق غ روغن زیتون 

آب گوشت : 2 لیوان

نمک و فلفل سیاه

پنیر پیتزا (چدار و گودا و ماتزارلا)

کروتان : 1 لیوان (طرز تهیه : اینجــــــــــــــــا )

 

 

پیاز ها رو خلالی نازک خرد کنید و با کره به مدت 1 ساعت با حرارت ملایم بذارید کاراملی بشه

اصل اساسی در خوشمزه شدن این غذا همین کاراملی شدن پیاز هست پس این نکته رو حتما رعایت کنید

من کمی زردچوبه به پیاز زدم در حد 1/4 ق چ

 

 

سپس آب گوشت رو بهش اضافه کرده و اجازه بدید 15 تا 20 دقیقه با پیاز بجوشه و نمک و فلفل هم اضافه کنید

بعد از این مدت اونو در ظرف سرو بریزید

 

 

کروتانهای آماده شده رو روی سوپ بریزید میبینید که کروتان ها روی سوپ میمونند چون ترد و سبک هستند

 

 

حالا روی کروتانها رو با یه لایه پنیر بپوشانید و به مدت 10 دقیقه در فر 225 درجه قرار بدید 

گریل رو هم بعد از این مدت روشن کرده و اجازه بدید پنیر طلایی بشه

 

 

 

طعمش عاااااالیه 

با هر قاشق از اون طعم پیازکاراملی و عطر کره و تردی کروتان شما رو مدهوش خواهد کرد

حتمااااااااااااااااا خوشتون میاد قول میدم

این غذا انقدر برای من سنگین بود که من با کمتر از 1/4 ظرف کاملا سیر شدم

پس این مقدار برای 2 نفر آدم گرسنه و 4 نفر خانم باربی و شیک کافیه

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





سوپ شیر


آیس کافی


لازانیای ویژه با سه مدل پنیر


خیارشور






نظرات شما


tina :
سلام ممنون اینقده وقت میزارید.میشه لطفا چن تا سوپ خوشمزه دیگه هم اموزش بدین ؟از هم این سوپ های ایرانی منظورمه .اخه من بلد نیستم
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: