الی بانو...3/12/93


کروتان به تکه های برشته شده ی نان میگن

که میتونه مکعب باشه یه با هر شکل دیگه ای...کروتان معمولا از نان بیات شده درست میشه

یعنی اینکه نان تست یا باگت و ... که مدتی تو یخچال مونده و بیات شده کاملا مناسب برای کروتان شدن هست

کروتان در فرانسوی کغوتن یا به ترجمه ی فارسی کراست معنی میشه

 

 

اگه یکبار این کروتان ها رو درست کنید من تضمین میکنم که بهشون معتاد میشید بسکه این کوچولوهای برشته خوشمزه و ترد هستند

نانهای بیات رو به تیکه های مساوی برش میزنید و در روغن روی گاز یا در فر بدون روغن یا با کره اونها رو تست میکنید

و حاصل اینکار تیکه های ترد و سبک کروتان هستند که در کنار انواع غذا ، سالاد و سوپ و ... میتونید اونها رو سرو کنید

 

 

نانها (تست خیلی عالی جواب میده) رو با قیچی آشپزخونه یا کارد به مکعب های یک اندازه تقسیم کنید

و اونا رو تو سینی فر بچینید و با دمای 150 درجه اجازه بدید تا طلایی و برشته بشن

من یه سری از مکعب ها رو به کره مذاب و روغن زیتون آغشته کردم (با برس روشون بکشید یا اسپری کنید)

و روی اونها فلفل قرمز و آویشن پاشیدم

نتیجه کار عااااالی بود

 

 

اما شما میتونید اونها رو با هرچی دوست دارید طعم دارکنید

مثل:

پاپریکا

فلفل سیاه و قرمز

پودر سیر یا پیاز

پودر سبزیجات

جعفری و شوید و..

پنیر و ....

مورد استفاده ی این خوشمزه ها توی سوپ از جمله سوپ فرانسوی ،دیپ ها ، غذاهای سوخاری و یا پوره ها،سالاد و...

میتونید یه کاسه پر از کروتان سر میز کنار بقیه غذاها بذارید

خلاصه که کروتان خیلی خیلی خوشمزه و پر کاربرده ازش غافل نشید

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کاپ کیک آلبالو


شله زرد


خرما و گردو


شیرینی آلمانی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: