الی بانو


این شیرینی ها رو به کسایی که شیرینی های با بافت آردی و نرم رو میپسندن توصیه میکنم

بافتش مثل شیرینی نخودچیه با این تفاوت که کاملا طعم ارده و کنجد رو داره و خیلی خیلی بی دردسر و راحت و مقرون

به صرفه هست یه خوبیش هم اینه که تخم مرغ نداره و و شیرینی و چربیش کمه و میتونه یه شیرینی رژیمی باشه

البته کسایی که طعم ارده رو دوست ندارن مطمئنن از این شیرینی خوششون نخواهد آمد

 

مواد لازم:

شکر 1/4 پیمانه (به نظر من 1/3 پیمانه بهتره چون نسبتا کم شیرین بود البته میتونید مثل من روش پودر قند بپاشید)

کره نرم شده 1 قاشق غذا خوری 

ارده 1/4 پیمانه 

آرد 1 پیمانه 

وانیل 1/4 قاشق چای خوری 

کنجد به میزان لازم 

 

طرز تهیه 


فر رو روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید . 

شکر،کره رو با هم زن بزنید تا یک دست بشه
 

کم کم ارده و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید. 
 
 
 

در آخر آرد رو کم کم اضافه کنید و با یک قاشق مخلوط کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه . 

ازخمیر گلوله هایی بردارید و داخل کنجد بغلتانید. 

داخل سینی فر قرار بدید و کوکی ها رو برای حدود 20 دقیقه بپزید. 
 


بافت این شیرینی شبیه شیرینی آردی و شیرینی نخودچی هست اما کاملا طعم ارده و کنجد میده
بعد از پخت حتما اجازه بدید کوکی ها سرد بشه بعد از سینی خارج کنید.
 
 
 
 
برگرفته از وبسایت آریاشف
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک سیب و نارگیل


موساکا بادمجان


مربا هلو


نان صبحانه گردویی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: