الی بانو...2/12/93


خورش هایی که با سبزیجات درست میشن جز غذاهای مورد علاقه ی من و از جمله

جناب همسر و جناب پسر محسوب میشن از جمله خورش قرمه سبزی و کرفس و همین آلو اسفناج خوشمزه ای که 

میخوام دستورشو بذارم

مواد لازم:

گوشت : من 12 تیکه خورشتی استفاده کردم

آلو بخارا طلایی: 10 عدد (میتونید کمترش کنید)

اسفناج خرد و پخته شده : 300 گرم (اسفناج های من بسته ی 4 نفره هستند مثل بسته های سبزی قرمه سبزی)

پیاز: 1 عدد

آبغوره یا آب لیمو یا آب نارنج: 1 ق م یا اگه مثل من ترش دوس دارید 1 ق غ

پودر لیمو: 1قاشق مربا خوری سر صاف

پودر دارچین : 1/3 ق چ

پودر هل: 1/2 ق چ

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه

نکته: با این چاشنی هایی که من ذکر کردم خورشت شما بسیااااااار خوشمزه و خوش عطر میشه 

نکته 2 : من خورشتمو با ذودپز (از این جدید دهن گشادا نه اون قدیمی ها) درست کردم 

گوشت و پیاز نگینی خرد شده با کمی روغن و فلفل سیاه و زردچوبه کمی تفت دادم

بعد اسفناج رو اضافه و همه رو با هم سرخ کردم (اگه تو قابلمه میخواید بپزید باید وقتی گوشت و پیاز سرخ شدن با کمی آب بذارید گوشت

بپزه و بعد اسفناج رو که تو یه تابه خوب سرخ کردید بهش اضافه کرده بذارید جا بیفته)

و آب جوش اضافه کردم و در زودپز رو بستم و گذاشتم حدود 1/5 ساعت بپزه و جا بیفته

در زودپز رو باز کرده و آلو هایی که 5 دقیقه در آب خیس خوردن اضافه کردم حدود 15 دقیقه که گذشت

پودر دارچین و هل و نمک و آبغوره و پودر لیمو رو اضافه کرده و 45 دقیقه گذاشتم خورشت با حرارت کم خوب جا افتاد

با این مقدار چاشنی خورشت من رو به ترش بود

اگه ملس دوست دارید کم کم چاشنی ها رو اضافه کنید تا به طعم دلخواه برسید

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





سبزی پلو ماهی


خوراک مرغ ماستی


ساندویچ فلافل


بوقلمون با سس قارچ






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: