الی بانو...16/11/93...Peanut Butter, Pretzel & Chocolate Slice


اگه طعم کره بادام زمینی رو دوست داشته باشید حتماااااااااا عاشق این اسلایسها می شید

طعم کره بادام زمینی با شکلات همخوانی خیلی خوبی داره

این اسلایس ها بسیار راحت و سریع آماده میشن و برای عید میتونیی گزینه ی خیلی خوبی برای پذیرایی باشن

شما میتونید بجای کره بادام زمینی از کره پسته ، فندق و یا هر اجیلی که دوست دارید استفاده کنید

 

 

مواد لازم:

چوب شور یا کراکر نمکی : 3 بسته 80 گرمی (بین 180 تا 240 گرم جا داره که استفاده کنید)

کره : 80 تا 100 گرم

کره بادام زمینی: 200 گرم

پودر شکر: 1/3 تا 1/2 پیمانه یا 100 گرم (کم کم اضافه کنید که بنا به ذائقه ی خودتون باشه)

شکلات تلخ یا شیری : 150 تا 200 گرم

ابتدا چوب شور یا کراکر رو تو یه کیسه فریزر ریخته و با وردنه یا گوشت کوب روش بکوبید که خرد بشه (اما پودر نشه)

کره بادام زمینی هم میتونید اماده بخرید یا(طبق دستور : اینجـــــــــــــــا )تو خونه درست کنید 

که البته اگه تو خونه درست کنید هم خوشمزه تر و سالم تره و هم خیلیییییییییی به صرفه تر

 

 

 

تو یه کاسه پرتزل یا چوب شور خرد شده رو بریزید و کره ی ذوب شده و کره بادام زمینی و پودر شکر رو اضافه کنید

و با یه قاشق خوب مخلوطشون کنید

 

 

 

 

کف یه قالب 18*28 یا یه ظرف پیرکس کوچک رو یه کاغ روغنی بندازید و این کرم رو توی ظرف ریخته و صافش کنید

 

 

شکلاتتون که میتونه تلخ یا شیری باشه رو به روش بن ماری یا روی بخار کتری یا در ماکروفر ذوب کنید

(اگه شکلات شیری استفاده کردید شکر کمتری در کرم بریزید ، پیشنهاد من شکلات 60 یا 70 درصد هست)

و شکلات ذوب شده رو که کمی خنک شده روی کرم بریزید 

 

 

ظرف رو به مدت 2 ساعت در یخچال بذارید سپس با چافوی تیز به اندازه دلخواه برش بزنید

برای هر برش چاقو رو با آب داغ شسته و خوب خشک کنید 

 

 

 

برای تزیین میتونید از شکلات ذوب شده با هر رنگی استفاده کنید

 

 

بجای بادام زمینی انواع مغزهای دیگه رو میتونید کره کنید و استفاده کنید از جمله پسته و فندق و گردو و بادام و کنجد

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





پلوی سبزیجات


سوسیس خانگی


کیک شکلاتی نوتلا


بوقلمون برگر






نظرات شما


فیروزه :
سلام الی جان..اسلایس هات خیلی عالی شده و متفاوته...و یقینا هم خوشمزست.. خسته نباشی بانوی هنرمند...نوش جان...
***********:***************************

سلام فیروزه جان… ممنونم عزیزم سلامت باشید دوست هنرمندم
جاتون خالی
افسانه :
سلام ا لی جون. وقتتون بخیر. دسر بسیار عالی درست کردید . بنظر خیلی خوشمزه میاد. من کرم بادام رو خیلی دوست دارم وهمینطور شکلات .واقعا ممنون از آموزشتون.لذت بردم.مثل همیشه بسیار عالیییییییییییییییییی.
********************
سلام عزیزم… ممنونم محبت دارید
واقعااااااا خوشمزه اس حتماااااا امتحان کنید
samira :
سلام
من درست نکردم اما برام سواله که طعمش چطوری میشه؟
اخه چوب شور یا کراکر نمک داره اما پودر شکر شیرینه
***********************

سلام.. طعمش بسیار متناسب و عالیه مخصوصا اگه کره ی بادام زمینی دوست دارید
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: