مریــــــــــــــــم بانو


فصل مورد علاقه من هست با میوه های خوشمزه. پس باید از نهایت فرصت استفاده کرد. با اینکه قبلا آموزش کیک پرتقالی داشتیم اما باید اعتراف کنم که این کیک یه چیز دیگه ست. بینهایت لطیف و پوک و خوشمزه. اصلا به عشق همین چیزهاش بود که اول صبح جمعه سه تا دستور براتون آپ کردم.

مواد لازم:

تخم مرغ.................4 عدد

شکر.....................یک و نیم لیوان

روغن مایع..............نصف لیوان

آرد .....................دو لیوان

بکینگ پودر.............دو قاشق چایخوری

آب پرتقال تازه.........نصف لیوان

رنده پوست پرتقال.....دو قاشق غذاخوری

وانیل.....................کمی

نمک......................یک پنس

 

طرز تهیه:

میدونم که همتون میدونید اما بازم میگم که برای درست کردن کیک چند تا کار رو باید اول انجام بدید: اولی اش اینکه تمامی مواد به دمای محیط رسیده باشند. دوم اینکه فر رو حنما گرم کنید. سوم اینکه تمام مواد رو اندازه کرفته و دم دستتون بزارید.

خوب برای شروع من تخم مرغها رو از یکساعت قبل گذاشتم بیرون. یه پرتقال درشت رو خوب شستم. اول پوشتش رو رنده کردم. فقط حواستون باشه که قسمت سفید رنده نشه که کیک رو تلخ میکنه. بعد آبش رو گرفتم.

تخم مرغها و شکر و وانیل رو با همزن حسابی میزنیم تا حجیم و کرم رنگ بشه. بعد روغن رو اضافه میکنیم و باز میزنیم. بعد هم آرد و بکینگ پودر و نمک رو که سه بار الک کردیم بهش اافه میکنیم و با قاشق و به صورت دورانی هم میزنیم و در آخر هم آب پرتقال رو و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. مواد رو داخل قالب که از قبل چرب کردیم میریزیم و میزاریم داخل فر 180 درجه ای. به مدت 40 دقیقه. البته این زمان بستگی به فرتون داره

وقتی کیک رو خارج کردیم چنج دقیقه صبر میکنیم بعد از قالب خارج میکنیم و میزاریم تا کاملا سرد بشه.

 

سس پرتقال:

برای درست کردن سس من باز هم از آب پرتقال طبیعی استفاده کردم که باعث شد یه ته مزه ترشی داشته باشه. به نظر من این طعم با کیک که شیرین هست تناسب خوبی ایجاد کرد. شما اگر دوست ندارید از ابمیوه پرتقالی استفاده کنید.

یک لیوان آب پرتقال رو با یک قاشق نشاسته ذرت و دو قاشق شکر روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به جوش بیاد و غلیظ بشه. نصف بسته ژله پرتقالی رو هم بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. تو این مرحله میتونیم خامه هم اضافه کنیم که من اینکار رو نکردم. اگر حامه بریزید رنک سس پرتقالی تون کمرنگ میشه.

زمان بدید تا سس حسابی سرد و نیم بند بشه و بعد روی کیک سرد بریزید.

مطمینم از طعم این کیک لذت میبرید. ایام به کامتون

 

 

 

 

پ ن : چون عکسها رو شب و در نور کم گرفتم چندان با کیفیت نیست.

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک رژیمی


کیک وارونه آناناس(upside down cak)


شنیسل قزل آلا


شیرینی برنجی






نظرات شما


سامی :
با درود فراوان خدمت شما از شما سپاسگزارم واقعا دستور عمل فوق‌العاده دارید بسیار عالی بود و همه چیز به اندازه
سعیده :
سلام خسته نباشیدمن میخواستم دیگه ازاینترنت استفاده نکنم اماسایت شماخیلی برام کاربردیه ای کاش کتاب هم داشتید.من نمیدونم واقعاچه جوری ازتون تشکرکنم خیلی به من توزندگی کمک کردید
***********************************
سلام سلامت باشید
شما به ما لطف دارین.. ممنونیم از انتخاب و اعتمادتون دوست عزیز
کیانا :
عاااااااااالی
فوق العادس.عطر پرتقال فضارو پرکرد
shabnam :
بسیار خوش مزه
فکر میکردم شکرش زیادیه و شیرین میشه بنابر این ۱ پیمانه و کمی بیشتر استفاده کردم. ولی با توجه به مقدار پوست پرتقال موجود خیلی هم اندازه و دقیق بود واصلا هم دلو نمیزد تشکررررر
*****************************************************
نووووش جان عزیزم
خوشحالم دوست داشتید
ترانه :
سلام من این کیک و درست کردم هنوز نخوردم میبرم جایی. فقط نمیدونم چرا انقدر مدت پختش زیاد بود نزدیک یک ساعت و رب .وسط کیکم دیر میپزه؟؟ ممنونم
++++++++++++++++++

سلام دوستم
دما فر های مختلف فرق داره شاید فر شما خیلی داغ و استاندارد نیست
اندازه ی قالب هم روی پخت تاثیر داره و باعث زیاد یا کم شدن مدت پخت میشه
شیما :
خیلی خیلی خوب بودممنونم.😋😝😜😛
مهسان :
معذرت میخوام,یک و نیم پیمانه شکر ,کیکو خیلی شیرین نمیکنه؟
+++++++++++++++++++++++
نه عزیزم مناسبه
اما شما بنا به ذائقه میتونید کمترش کنید
ولی بازم میگم که حتما بار اول طبق دستور پیش برید
الهام :
با سلام وتشکر به خاطر دستور بسسسسسیار عالی این کیک.من چند دفعه اونو امتحان کردم و واقعا خوشمزه س وبافت خوبی داره.آیا میشه با آبمیوه صنعتی هم درستش کرد؟همینطور با چه میوه دیگه ای میشه پختش؟ممنونم.
*************************************************************************
سلام ...نوش جان
من امتحان نکردم اما احتمال 90 درصد میتونم بگم که بله میتونید امتحان کنید
اما آبمیوه صنعتی رو توصیه نمیکنم
گلبرگ :
سلام ببخشبد با نشاسته معمولی نمیشه ؟حتما باید ذرت باشه
***********************

سلام با نشاسته معمولی هم میشه
گلشیدا :
سلام

من دیشب با وبسایتتون اشنا شدم امشب هم این کیک رو درست کردم، عالی‌ شد، دست گلتون درد نکنه!

پاینده باشید
****************-*******************

سلام عزیزم ممنونم از شما لطف دارید
زنده باشید
مامان زهرا :
هوووووووووم...دلم خواست اینو هم امتحانش کنم
******************************
حتما امتحان کن عزیزم
ﻓﯿﺮﻭﺯﻩ(ﻣﺎﺩﺍﻡ ﺷﻒ) :
ﻭﺍﺍﺍﺍﯼ ﻣﺮﯾﻢ ﺟﺎﻥ...ﭼﻪ ﻫﻮﺱ ﺍﻧﮕﯿﺰ...
ﻇﺎﻫﺮﺵ ﮐﻪ ﺩﻟﻤﻮ ﺑﺮﺩ...ﺻﺪ ﺩﺭ ﺻﺪ ﻃﻌﻤﺶ ﻫﻢ ﻣﺜﻞ ﻇﺎﻫﺮﺵ ﻋﺎﻟﯿﻪ ...
ﻣﻦ ﻫﻢ با ﯾﻪ ﭘﺴﺖ کاﻣلا ﺳﻨﺘﯽ ﺁﭘﻢ...ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﻣﯽ‌ﺷﻢ ﭘﯿﺸﻢ ﺑﯿﺎﯼ...
************************
ممنونم فیروزه جون
حتما امتحانش کنید طعمش عالیه