مریــــــــــــــــم بانو


این جوجه کبابی که عکسش رو ملاحظه میکنید بسیار خوش عطر و خوشمزه است. اگر هم از شب قبل فرصت بزارید و فیله ها رو مزه دار کنید که دیگه جای بحثی نمیمونه. برای مزه دار کردنش از پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زعفرون استفاده کنید. من گاهی چند برگ جعفری یا پیازچه هم میزارم.

روی سیخ چوبی به ترتیب فیله مرغ،قارچ،فلفل دلمه ای و گوجه بزارید. از پیاز هم میتونید استفاده کنید.

 

 

کف ماهیتابه گریل رو با روغن زیتون چرب کنید و کبابها رو کنار هم بچینید و با شعله ملایم زمان بدید تا بپزه. میتونید داخل فر هم بزارید.

و اما برای برنجش: من وقتی برنج رو آبکش کردم لابلاش دارچین و زیره و زرشک ریختم. روی برنج هم کره محلی. خیلی حیلی حوش طعم شد.

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





پلوی سبزیجات


نیمرو در تست


روغن جدا کننده دست ساز


کبه






نظرات شما


رها :
سلام , خسته نباشید من امروز با سایت شما آشنا شدم , خیلی ممنون خیلی سایت جامع و کاملیه واقعا خسته نباشید
********************
سلام عزیزم ممنونم از محبتتون
برلیان :
بسیار عالی و شیک
نوش جان
***********************
ممنونم برلیان جون
ﻓﯿﺮﻭﺯﻩ(ﻣﺎﺩﺍﻡ ﺷﻒ) :
ﺑﻪ ﺑﻪ...ﺟﻮﺟﻪ ﮐﺒﺎﺏ ...ﺑﺴﯿﺎﺍﺭ ﻋﺎﻟﯽ ...ﻧﻮﺵ ﺟﺎﻥ ...
*************************
ممنون عزیززززززززم جاتون خالی
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: