الی بانو


چیزکیک رو کمتر کسی دوست نداره با جرئت میگم پرچم عشاق چیزکیک بالاست

من خودم جز دسته عشاق چیز کیکم مخصوصا با پایه ی کیک راستش با پایه بیسکوئیتشو خیلی زیاد دوست ندارم و ترجیح میدم یه

چیز کیک با یه لایه خوشمزه ی کیک نرم و خوش عطر بخورم

این چیز کیک هم که میخوام براتون اموزش بدم با عطر عالی پرتقال هوش از سرتون میبره مخصوصا که پایه ی کیکیش هم خیلی خیلی خوشمزه اس

و یه اسلایس از این چیزکیک میتونه یه انتخاب عالی برای عصرای زمستونی باشه

 

 

مواد لازم:

کیک : 1 عدد (من یه کیک شیر در قالب گرد 20 سانتی پختم)

 

مواد لازم برای فیلینگ

پنیر خامه ای : 200 گرم

خامه صبحانه: 200 میلی لیتر

رنده پوست دو عدد پرتقال درشت

آب پرتقال: نصف لیوان

پودر زلاتین : 1 قاشق س پ سر پر (میتونید از نصف پودر زله پرتقال استفاده کنید)

شیر: 1/4 لیوان

شکر: 4 تا 6 ق غ (شیرینیش رو بر حسب سلیقه ی خودتون اندازه کنید)

 

مواد لازم برای لایه ی ژله ای

پودر زله پرتقال : نصف بسته

پرتقال : 1 عدد (برای روی دسر)

 

 

ابتدا یک کیک لازم دارین شما هرکیکی دوست دارین میتونید بپزید مثل کیک اسفنجی ، پرتقالی ، شیفون و...

من یه کیک شیر پختم و بجای وانیل توش رنده ی پوست پرتقال ریختم

دستور کیک شیر : اینجـــــــــــــــــــــــا

وقتی کیک پخت بذارید سرد بشه و بعد از اینکه کاملا سرد شد بذاریدش تو همون قالبی که پخته بودینش 

اگه قالب کمربندیه که هیچی اما اگه قالبتون معمولی بود حتما اول توش سلفون بکشید بعد کیک رو توش بذارید که

بعدا بتونید به کمک سلفون از توی قالب درش بیارید

و داخلشو خالی کنید: (من با تیکه هایی که از کیک جدا کردم دسر ترایفل درست کردم که آموزششو به زودی میذارم)

 

 

توی یه ظرف شیر رو بریزید و پودر ژلاتین رو روش بپاشید و بدون اینکه همش بزنید یا بهش دست بزنید بذاریدش کنار تا

ژلاتین در شیر حل بشه بعد بذاریدش روی بخار آب تا خوب توی شیر حل بشه (1 دقیقه کافیه)

در کاسه ای پنیر خامه ای و شکر رو مخلوط کنید سپس خامه و آب پرتقال و رنده ی پوست پرتقال و ژلاتین که در شیر حل شده رو به 

پنیر اضافه و خوب مخلوط کنید (اگه بجای ژلاتین خواستین پودر ژله بریزید پودر ژله رو در نصف لیوان آب جوش حل کرده و وقتی خنک شد به

مواد اضافه کنید)

 

 

 

این مایه رو روی کیک بریزید و به مدت 3 ساعت یا زمانی که کاملا ببنده بذاریدش توی یخچال

 

 

تا دسرتون خوب ببنده نصف بسته پودر ژله ی پرتقال رو با نصف لیوان آب جوش خوب حل کنید بعد نصف لیوان هم آب سرد توش بریزید

و بذارید توی یخچال تا وقتی که نیم بند بشه و غلظتش مثل ماست بشه (اگه اینکار رو نکنید و همینطوری شل بریزیدش روی 

دسر همش به خورد کیک میره و خراب میشه )

روی لایه پنیر چند تیکه پرتقال ورقه (گرد برش بدید ) شده بدون پوست بچینید و زله ی نیم بند رو هم روی اونا بریزید تا یه لایه تشکیل بشه

و به مدت حداقل 4 ساعت بذاریدش یخچال تا خوب ببنده

 

 

اگه میخواید دسرتون عالی و خوشمزه باشه یک شب یا 12 ساعت بذارید تو یخچال تا کاملا جا بیفته

تو این مدت روش سلفون بکشید که طعمش برنگرده

 

 

من روی چیزکیکم رو با گاناش و انار تزیین کردم

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





حلیم بادمجان


استیک مرغ فلفلی


فرنی شکلاتی


سالاد شیرازی






نظرات شما


taktir30@gmail.com :
سلام عزیزم
غذر میخام من یه بار ی دستور چیز کیک از یه سایت دیگه برداشتم
چیز کیک بسکویتی
بعد اون پنیر وسطش اصلا نگرفت درحالی ک دقیقا همین مواد و همین اندازه ایی ک شما گفتی رو استفاده کردم
نمیدونم چی شد
کجای کارم اشتباه بود
خیلی دوس دارم چیز کیک درست کنم
ولی اون یه بار ک درست کردم پنیر وسطش وا رفت
توبه کردم دیگه درست نکردم
تورو خدا جوابمو بدین
***************************
سلام دوستم مقدار ژلاتین کم بوده که وا رفته
شیرین :
سلام ببخشید خامه نباید فرم گرفته بشه؟ اینطوری خامه شل نیست؟
*******************************************
سلام خواهش میکنم...نه بخاطر وجود پودر زلاتین بافت کاملا منسجم و محکم هست و نیازی به فرم دادن خامه نیست
گلبرگ :
سلام عزیزم بازم مزاحمت من
ببخشید اولش چی نوشتی ؟منظورت خامست که با وانیل مخلوط کنم؟بعد اون سه قاشق آب گرم جایگزین نصف لیوان آب پرتقالی که توی این دستور هست میشه یا هنوز باید آب بریزم؟به ذاءقه شما با چند قاشق نسکافه خوشمزه تر میشه؟حالا نسکافه تلخه شکرو نباید بیشتر بریزم؟راستی شما تاحالا از این چیزکیک های بسته بندی خوردید؟خیلی خوشمزش فیلینگشم حفره دار و خیلی نرم بود شبیه ژله نبود؟میترسم از دست این سوالای من. آخرش فرار کنی!
********************
اب بیشتر لازم نیست
بله خامه رو با وانیل و شکر مخلوط کن
چیزکیک که ژله نداره فقط پودر ژلاتین داره
در ضمن ممکنه اونی که شما بگید چیزکیک پخته شده باشه
نسکافه و شکر کم کم بریزید تا وقتی طعمشو بپسندید
گلبرگ :
سلام گلم خیلی ممنونم که زود جواب دادی دارم از تعجب شاخ درمیارم که به این زودی از یه شف جواب گرفتم میشه بگین چقدر نسکافه باید بریزم وباید توی چقد آب حلش کنم؟ میخام کیکمم وانیلی درست کنم چون واقعا از کیک شیرتون لذت بردم میخام چیز کیکم از سایت شما درست کنم امیدوارم خوشمزه بشه وآبروم نره من یه بار موس آلبالو درست کردم مزه خامه حالمو بهم زد
********************************
سلام عزیزم خواهش میکنم
اول بگه همیشه رو همیشه با کمی وانیل و پودر شکر مخلوط کن تا از مزه اش بدت نیاد
برای چیز کیک نسکافه به کرم پنیریت یک یا دو ق غ یا مرباخوری نسکافه که در سه ق آب گرم حل کردی اضافه کن
بجای خامه صبحانه از خامه فرم گرفته شیرین هم میتونی استفاده کنی
گلبرگ :
سلام عزیزم خسته نباشی ایدتون برای خالی کردن داخل کیک واسه کسانی مثل من که قالب کمربندی ندارن عالیه من این کیک شیر روهم درست کردم عالی شد ولی تا حالا چیزکیک درست نکردم فقط یه بار ازاین بهداشتیا خوردم خیلی خوشمزه بود اصلا مزه خامه نمیداد چون من از مزه خامه بدم میاد یه سوال چیز کیک شما مزه ی خامه میداد؟نمیشه خامه رو کمتر بریزم ؟مایع چیز کیک رو که داخل کیک میریزیم جذب کیک نمیشه که کیک خیس شه؟وآخریش اینکه تگه بخوام فیلینگ این چیز کیک نسکافه ای باشه باید چکار کنم ممنون میشم که زود جوابمو بدبد ببخشی انشا نوشتم

**************************************************

سلام دوستم خواهش میکنم
این چیزکیک مزه ی خامه نمیدم مزه پرتقال و پنیر محسوس تره
اصلا کیک خیس نمیشه
برای نسکافه ای شدن اب پرتقال و رنده پوست پرتقال رو با نسکافه جای(زین کنید
افسانه :
سلام گلم. چیز کیکتون خیلی عالی وشیک شده .خیلی از انتخاب تون خوشم اومد ژله پرتقالی با رنده پوست پرتقال وخود پرتقال واقعا ایده خیلی عالی وجالبیه.مرسی عزیزم .خیلی می پسندم.
****************************

سلام افسانه جون… ممنون عزیزم محبت داری… طعمش عالی بود امتحان کنید
بهار :

ممنون و خیلی ممنون با این روش که توی کیک رو خالی می کنیم که دیگه قالب کمربندی لازم نداره . درسته آیا ؟ آخه قالب کمربندی ندارم ولی دوست دارم این چیز کیک رو درست کنم

***************************

خواهش میکنم...اگه تو قالب یا ظرفت سلفون بکشی قالب کمربندی نیاز نداره ...هم برای این دسر هم برای هر نوع چیزکیک دیگه ای

فیروزه :

واااااااای چیز کیک....دستتون درد نکنه بانوی خوش سلیقه....

*********************************

خواهش میکنم عزیزممممممممممممممممم محبت داری دوست هنرمندم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: