الی بانو


این دسر بسیار بسیارررررررررررررررررررررر خوشمزه اس

برای مهمونی عالیه و مطمئن باشید همه دستورشو از شما خواهند پرسید و طعم عالیه این دسر برای همیشه تو ذهنشون باقی می مونه

شک نکنید و این دسر حتما برای یکبار هم که شده امتحان کنید

 

 

برای 6 تا 8 نفر

مواد لازم برای کراست پای :

بیسکوئیت دایجستیو یا ساقه طلایی : 400 گرم 

کره ذوب شده : 250 تا 300 گرم

دارچین : 1/2 ق چ 

نسکافه یا پودر کاکائو : در صورت تمایل 1 ق م

 

مواد لازم برای فیلینگ و رویه:

شیر عسلی : 1 قوطی 400 گرمی

خامه فرم گرفته

موز: 2 یا 3 عدد

پودر کاکائو

پودر نسکافه

شکلات خرد شده تلخ

 

 

این دسر شیرین هست و سعی کنید شکلات تلخ و پودر نسکافه یا کاکائو رو ازش حذف نکنید تا شیرینی دسر ملایم بشه

ابتدا قوطی شیرعسلی رو به مدت 3 ساعت در یک قابلمه پر اب روی حرارت گذاشته تا تبدیل به کارامل بشه...تو این سه ساعت

مواظب باشید همیشه آب روی قوطی رو گرفته باشه و بعد بذارید خنک شه درش رو باز کنید

 

برای کراست بیسکوئیت رو در زیپ لاک یا یه نایلون ریخته و به کمک گوشتوب یا وردنه بیسکوئیت رو پودر کنید

کره ی ذوب شده و دارچین و پودر کاکائو یا نسکافه رو بهش اضافه و مخلوط کنید 

مخلوط اماده شده رو کف . دیواره ی قالبی که سلفون کشیدید با دقت و صاف و یکدست پهن کرده و فشار بدید تا

خوب منسجم بشه و بذاریدش برای یک ساعت در فریزر تا خوب سرد بشه

 

 

 

بعد از یکساعت موزها رو حلقه حلقه کنید و به همراه شیر عسلی که دیگه الان خنک شده روی کراست بریزید

 

 

 

خامه ی فرم گرفته رو هم روی این لایه بریزید

 

 

و با شکلات تلخ رنده شده و پودر کاکائو یا نسکافه تزیین کنید

برای حداقل 6 ساعت تو یخچال بذارید تا خوب مزه ها به خورد هم برن

 

 

نکته: به جای شیرعسلی میتونید خودتون کارامل شیری تو خونه درست کنید 

 

 

خیلی خیلی خوشمزه اس ...

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





چیزبرگر با پیاز کارملی


پیراشکی با خمیر شف عثمان


چیز هات داگ


اردور بادمجان






نظرات شما


فیروزه :

سلام الی جان....بسیاااااار عالی. ..طعمش هم واقعا فوق العاده است.. دختر های منم بانوی پای رو خیلی دوست دارن......

****************************************

سلام دوست عزیزم...............مرسی محبت داری

ما هم خیلی این دسر رو دوست داریم

mina :

سلام،من این دسر و قبلا یه بار درستیدم،مزه ش فوق العاده ست اما متاسفانه شیر عسلی سفت نشد و شل موند!!به نظر شما چی کارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

****************************************

سلام عزیزم بله شیر عسلی کمی رقیق میشه میتونی با کمی خامه مخلوطش کنی یا روی کراست کمی خامه بذاری بعد شیرعسلی

افسانه :

سلام سلام سلام صدتا سلام ب این سایت عاااااااااالیتون.این کاکاو رو نمیشه ذوب کنیم بریزیم روش؟ البته بنظر اونجوری بد میشه اخه تلخ میشه خخخخخخ.اجی این بسکوییتارو چند بسته بگیریم اخه من ب گرم نمیدونم.حداقل اون مقداری ک خردش کردین بگین چند پیمانه میشه.ممنون

*******************************************

سلام افسانه جان ممنونم بخاطر محبت و انرژی مثبتت

عزیزم روی بسته های بیسکوئیت وزنش رو نوشته من از دو بسته 200 گرمی استفاده کردم استفاده کردم

شکلات ذوب شده هم میتونی بریزی ...دیگه تزیینش به سلیقه ی خودتون بستگی داره

SAM SAM :

خیلی خیلی خوشمزه به نظر میاد حیف که خامه فرم گرفته رو بلد نیستم درست کنم قنادی ها هم یک کیلوئی نمیدن چند بار هم امتحان کردم نشد خامه خوبی.نمیشه حالا خامه اش مال صبحانه باشه؟دستتون درد نکنه

*********************************************

عزیزم خامه باید فرم گرفته باشه...شما باید خامه ی قنادی از لوازم قنادی ها یا سوپر مارکت ها بخرید که بسته های یک کیلویی و نیم کیلویی

هستند و مارک کاله و بن سا و مارک های دیگه دارن که کافیه فقط ده دقیقه با همزن بزنید که خوب فرم بگیرن

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: