الی بانو


کیک شیفون معمولا 6 تخم مرغی هست

این کیک 3 تخم مرغی با  نصف مواد درست نشده بلکه من این دستور رو از دورانی که نوجوان بودم توی قابلمه درست میکردم

و اون موقع هم  فقط این کیک رو بلد بودم و درست میکردم و به اسم کیک شیفون نمیشناختمش

این دستور یه کیک عالی با پف خیلی خوب تو یه قالب 20 سانتی به شما میده

 

 

مواد لازم: 

تخم مرغ خنک : 3 عدد

وانیل: 1/8 ق چ

بیکینگ پودر : 2 ق چ

آرد: 1 و نیم پیمانه (هر پیمانه آرد = 125 گرم) یعنی حدود 190 گرم

روغن: 3/4 پ

شیر: 3/4 پ

شکر : 150 گرم (هر پیمانه شکر= 200 گرم)

نمک:نوک ق چ

 

 

کف قالب رو کاغذ روغنی بندازید و روی کاغذ و زاویه ی قالب رو چرب کنید

آرد = بیکینگ پودر = نمک رو 3 بار الک کنید

زرده و سفیده ی تخم مرغ رو جدا کنید

فر رو روی 180 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید

سفیده ی تخم مرغ رو  با نوک ق چ کرم تارتار کمی بزنید (کرم تارتار نبود هم اشکال نداره)

تا پف کنه و پفکی بشه بعد نصف شکر (75 گرم) رو

کم کم به سفیده اضافه و با دور تند همزن بزنید تا سفت و سفید بشه و از کاسه بیرون نریزه و بذاریدش توی یخچال

 

 

زرده ها و وانیل و بقیه شر رو با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه (حدود 4 دقیقه)

 

 

شیر و مخلوط آرد رو به تناوب و در سه مرحله به زرده ها اضافه و با دور کند همزن یا لیستک مخلوط کنید

 

 

 

روغن رو هم سریع اضافه و با مواد مخلوط کنید

 

 

سفیده رو هم آرام به مایع اضافه کرده و با لیستک خیلی آرام و به صورت دورانی با مایه مخلوط یا فولد کنید

 

 

مایه رو در قالب بریزید و قالب رو چند بار آرام به روی میز یا سطحی بکوبید تا حباب ها از مایه خارج بشه

و قالب رو به مدت 50 تا 60 دقیقه یا زمانی که تستر تمیز از کیک خارج بشه درطبقه وسط فر 180 درجه از پیش گرم شده بذارید

 

 

وقتی کیک پخت و فر رو خاموش کردید بذارید کیک 10 دقیقه در فر بمونه بعد خارجش کنید و روی توری بذارید تا کمی خنک بشه 

و بعد از قالب خارج کنید

من برای تزیین کیک رو از وسط نصف کردم روی لایه ی اول مربای توت فرنگی و خامه و گردو کشیدم

لایه دوم رو روی لایه اول کیک گذاشتم و کل کیک رو خامه کشی کردم.

مقداری رنگ قرمز به خامه فرم گرفته اضافه کردم و کیک رو شکوفه زدم 

برای طح قلب هم اول قلبها رو روی کاغذ در اوردم و روی کیک گذاشتم بعد پودر کاکائو رو روی کیک الک کردم

 

 

 

این کیک بافت بسیار لطیفی داره و خیلی خیلی خوش عطر و خوش طعمه و حتی

بدون خامه و کرم و بدون هیچ تزیینی هم خیلی خوشمزه اس

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





استک با سس قارچ


شارلوت


پاوند کیک کلاسیک


سس دولسه دلچه مخصوص کیک و...






نظرات شما


حدیث :
ببخشیدمن میخام ایندفعه ازاسانس استفاده کنم.اگه میشه بگین کی اضافه کنم ممنون...
*******************************
با وانیل اضافه کنید
حدیث :
خیلی عالی شد.همسری گفتن که بهترین کیکی که تاحالاپختم بوده
*******************
نوش جانتون عزیزم
سوده :
سلام وقتتون بخیر، بسیار کیک زیبا و عالی خسته نباشید، ببخشید میشه لطفا راهنماییم کنید من توی مایکروویو کیک درست میکنم کیک ک درست میکنم پف نمیکنه بعضی موقعها تا وقتی درحال پخته خیلی پف میکنه اما بمحض اینکه تمام میشع پفش میخوابه میشه لطفا راهنماییم کنید. سپاسگذارم
**********************************
سلام ممنونم لطف دارین
عزیزم احتمالا بخاطر ماکروفر هست
سعی کنید کیک رو در فر استاندارد بپزید بعد اگه باز مشکل داشتید بگید من راهنمایی میکنم
من تجربه ای درباره ی ماکروفر ندارم
سیما :
عزیزم سلا م لطفا جواب بده قالب بیست سانتی برا این مواد زیاد شد یعنی یه لیوان از موادم موند چرا???????
***********************
سلام دوست عزیز
واقعا نمیدونم چرا
شاید مقدار موادت بیشتر بوده یا حجم سفیده ها بیشتر بوده.برای من همین اندازه درست بود.شما دفعه ی دیگه تو قااب 23 بپزید یا اینکه اون یه لیوان رو تبدیل به سه چهارتا کاپ کیک کنید .دور که نباید بریزید
مینا :
خیلی عالیه ممنون
ماری :
سلام خسته نباشین!^_^
میشه بعد زدن سفیده بدون اینکه پره های همزنو شست زرده رو هم زد!؟مشکلی پیش نمیاد!؟
مرسی از دستور خوبتون!^_^
*****************************************
سلام ممنونم سلامت باشید
بله دوست عزیزم مشکلی پیش نمیاد
بهار :
سلام الی جون من دستور کیکت رو امروز درست کردم فوق اعاده بود و عطر خیلی خوبی داشت.
ممنون
مامان زهرا :
سلام الی جون
من این کیک رو دیروز درست کردم...خیلی خیلی خوش عطر و طعم بود..خیلی هم پف کرد و کاملا عالی بود...همه کلی تعریف کردند..میتونم بگم بهترین کیکی بود که تا حالا درست کرده بودم..ولی من به جای خامه از روکش گاناش شکلاتی استفاده کردم...مرسی بابت دستور خوبت
*******************************************
سلام عزیزم
به به خیلی هم عالی
نوش جانتون
مامان زهرا :

سلام ..یه سوال کلی داشتم..میشه راهنماییم کنید؟
این خامه هایی که برای لایه کشی و روی کیک استفاده میکنید رو باید از قنادی آماده کنیم؟؟خودش آمادس یا باید روش تغییراتی هم بدیم؟؟کلن میشه یه توضیح در این مورد بدین...ممنون میشم

*****************************************************

سلام خامه فرم گرفته میتونید اماده و پاستوریزه از سوپرمارکت یا لوازم قنادی بخرید و بعد از اینکه کمی از حالت یخ زدگی خارج شد حدود 10 دقیقه

فرمش بدید....تو خونه هم میتونید خامه فرم گرفته با خامه صبحانه و پودر خامه درست کنید که مبحثش در سایت هست

نگين :

سلام خسته نباشيد لطفا دستور قابلمه ايشو بزاريد مرسي

*********************************

سلام ممنون...همین دستور هست البته یادم نیست تغییراتی داشته یا نه

الهام :

سلام الی بانو ی هنرمند. هم خوشمزه است . هم تزیینش عااااالیه.
خیلی خوشگل شده

************************************

سلام الهام جان...ممنونم از لطفت عزیزم

میترا :

سلام عزیزم
به به چه کیک خوشگلی
دست گلت درد نکنه.

********************************

سلام میترا جون

ممنونم عزیزم محبت داری