الی بانو


من دستور اصلی این بستنی رو در سایت دوست جونم شف نگین عزیز دیدم

www.chefnegin.com 

خیلی راحت و خوشمزه اس

البته من خودم تغییرات کوچولویی تو دستور اصلی دادم با جازه ی نگین جون (دستور اصلی وانیل و شکلات نداره و مقدار خرمالوش کمتره)

 

 

مواد لازم:

خرمالوی درشت و رسیده:3 عدد

خامه صبحانه: 200 گرم

شکر

شکلات چیپسی:3 ق غ

وانیل مقداری

 

خرمالو رو پوست بگیریدو در آسیاب یا بلندر پوره اش کنید

 

 

در یک ظرف خامه و خرمالوی پوره شده و شکر رو مخلوط کنید 

 

 

وانیل و شکلات چیپسی رو هم بهش اضافه کنید و حسابی این مواد رو با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه

 

 

 

در ظرف رو ببندید و بذاریدش به مدت 3 ساعت تو فریزر

 

 

بعد از سه ساعت برید سراغش و با قاشق همش بزنید و دوباره برای 2 ساغت بذاریدش تو فریزر

 

 

بعد از 2 ساعت دوباره برید سروقتش و با قاشق همش بزنید

این کار رو 3 بار دیگه یا تا وقتی که بافت بستنی ایجاد بشه انجام بدید

بعد از اون بسنی خوشمزه ی شما حاضره

 

 

روی بستنی میتونید مربای آلبالو (خیلی همخوانی داشت) یا سس کارامل یا دولسه دلچه یا سس شکلات بریزید که 

خیلی خوشمزه میشه

 

 

نکته: این بستنی رو با میوه های دیگه هم میتونید درست کنید...مخصوصا با انبه، موز و یا توت فرنگی و هلو عالی میشه

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کوکی مربایی


سالاد کلم و کشمش


کیک یخچالی


کباب تابه ای 2






نظرات شما


فیروزه :

سلام الی بانو ی عزیز...من خرمالو خیلی دوست دارم،حتما که بستنیش هم خوشمزست...
بسیااار عاالی ..خسته نباشید

************************************

سلام عزیزم...پس حتما امتحانش کنید چون عالیه

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: