الی بانو


قبلا شیرینی دانمارکی و خمیر مخصوص این شیرین رو اموزش دادم

این شیرین زبان رو با همون خمیر درست کردم...این خمیر به علت شباهتش به خمیر هزارلا برای شیرینی زبان و ناپلئونی خیلی عالیه

حتما این شیرینی ها رو از نوع خونگی امتحان کنید

دستور خمیر رو اینجا ببینید: شیرینی دانمــــــــــــــارکی

 

 

بعد از قالب زدن خمیر اول یه چاک با چاقو روش ایجاد کنید ...مواظب باشید چاک خیلی عمیق مباشه

بعد روش یه لایه عسل بکشید و کمی شکر بپاشید

برای عسل :3 قاشق عسل رو با 1 ق غ آب رقیق کنید

شکر رو هم میتونید با کمی دارچین مخلوط کنید

بعد از این روکش روش رومال زرده تخم مرغ و زعفران بکشید (میتونید کنجد هم بپاشید) و بعد دوباره کمی شکر بپاشید

 

 

 

 

 

شیرین ها رو روی کاغذ روغنی در سینی فر بذارید و در فر 180 درجه ی از پیش گرم شده به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید

بعد از پخت گریل رو روشن کرده و بذارید روی شیرینی هم کمی طلایی بشه

وقتی شیرین رو از فر خارج کردید و کمی خنک تر شد (فقط یه کم خنک تر نه که بذارید سرد شه) روش باز یه لایه عسل بکشید

تا هم براق شه و هم شیرینیش اندازه بشه

 

 

 

این شیرینی ها  بسیار خوشمزه و ترد هستند حتی از بازاری ها هم بهتر میشن 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کبه


آیس کافی


دسر پاناکوتا وانیلی


کیک پودینگ موز






نظرات شما


هستی :

سلام
یلداتون مبارک
یه سوال خمیر شیرینی دانمارکی مایه خمیر داره ولی هزارلا نداره طعم و بافتش چطور میشه با خمیر دانمارکی

****************************************************

سلام عزیزم

ممنون همچنین یلدای شما هم مبارک

این خمیر هم به همون لطافت و خوشمزگی بود عزیزم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: