مریــــــــــــــــم بانو


اینم یه کیک و دسر با هم. چی بهترررر از این؟ اونم دسر کرم کارامل. برای شروع شما یک بسته کرم کارامل را با یک و نیم لیوان شیر مخلوط کنید و بزارید روی حرارت. مرتب هم بزنید تا به جوش بیاد شعله رو برای یک دقیقه کم کنید و بعد خاموش کنید. بریزید داخل قالب مورد نظر که بهتره از این مدل تو خالی باشه.

 

 

وقتی مطمئن شدید که دسر کامل بست برید سراغ درست کردن کیک. انتخاب نوع کیک هم با خودنوته. فرقی نمیکنه که چی باشه اما ترجیحا شکلاتی یا کاکائویی باشه که بعدا زیباتر میشه. من چون پودر کاکائوم تموم شد مجبور شدم ساده درست کردم. در عوض روش یکم شکلات چیبسی ریختم.مواد کیک رو بریزید روی دسر کارامل.

 

 

 

حالا قالب کیک رو بزارید داخل یه ظرفی که تا نیمه پر آب کردید.

 

 

وقت گذاشتن داخل فر هست. با دمای همیشگی 180 درجه. فر هم از یک ربع قبل گرم شده باشه. زمان میدید تا کیک بپزه. وقتی از فر خارج کردید داخل همون قالب بمونه تا خنک بشه و کارامل مجددا ببنده. میتونید داخل یخچال هم بزارید و بعد از چند ساعت سرو کنید.

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





رولت رنگینک


ماکارونی با لوبیا سبز


تاس کباب


سوهان کنجدی






نظرات شما


مینا :
سلام میشه سس کارامل رو همون اول قبل از اینکه کارامل رو داخل ظرف کیک ریختیم بریزیم؟
*******************
سلام
طبق دستور جلو برین چون کیک حساسیه
ستایش :
سلام قالب رو باید چرب کنیم از قبل؟
*************************************
سلام
بله مشکلی نیست میتونید چرب یا آردپاشی کنید ولی نه خیلی زیاد که جلوی پف کیک رو بگیره
مریم :
سلام و عرض تشکر بابت این دستور کیک عالی.فقط ی سوال حدوداً کیک چه مدت زمانی باید توفر باشه تا پخته بشه؟
**************************************************************************************************
سلام خواهش میکنم..حدود یک ساعت
mina :

سلام،من امروز این کیک و درستیدم،بسیاااااااااااااار شیک و مجلسی،ممنون

************************************

سلام نوش جان

خواهش میکنم عزیزم

برلیان :

پیراهن سیاه ز تن دور می کنیم

آن را ذخیره کفن و گور می کنیم

اجر دو ماه گریه بر غربت حسین

تقدیم مادرش از ره دور می کنیم

عزاداریتان قبول ،ربیع مبارک

*************************************

سلام عزیزم

ممنونم 

بر شما هم مبارک

برلیان :

خوشگل شده
خیلی با سلیقه هستی خانمی

********************************

ممنونم عزیزم محبت داری

خوشه :

سلام الی جان. خوبید عزیزم. من از زیباتن هستم.
الی جان من قبلا این کیکو با یه دستور دیگه پختم. میخواستم بدونم چه لزومی داره بزاریم کرم کارامل ببنده بعد مواد کیکو بریزیم روش و بزاریم توی فر؟ خوب از همون اول میریزیم روش و می پزیم. من اینطور پختم و لایه هاش قاطی نشد. فقط کیکش یه کم غلق داره ولی خیلی خوشمزه اس. دست گلت درد نکنه.

*********************************************

سلام عزیزم مرسی که بهمون سر زدی

دستورتون هم جالب بود ممنون...البته ما سعی میکنیم دستورهای بی قلق و راحت تر رو برای خواننده های سایت بذاریم

افسانه :

سلااااااام.گفتین کرم کارامل؟ بیرون حاضری ب اسم کرم کارامل بخایم میفروشن یعنی؟ بسته هاشونم همشون ی اندازه ان؟ اینکه گفتین کرم کارامل ببنده، بزاریمش یخچال ببنده یا بیرون یخچال؟

********************************************

سلام ...بله باید تو یخچال ببنده...بله بسته هاشون رو از سوپر مارکت میتونید بخرید...تا بازش نکردی فرقی نداره فقط جاش خنک باشه

mina :

ببخشید منظورت اینه که ظرف قالب کیک توی آب قرار بگیره؟؟میشه این قسمت رو کمی توضیح بدی؟؟

.............................

بله ظرف قالب تو آب قرار میگیره تو عکس هم مشخصه اگه دقت کنید عزیزم

mina :

سلام،بهتر از این نمیشههههههههههههه!عاشقش شدم،به نظرت با کیک خیس خوب میشه؟؟؟؟

*************************************

سلام عزیزم...ممنونم...فکر نمیکنم با کیک خیس خوب جواب بده البته بستگی به ذائقه ی شما داره...با کیک های منسجم بهتر میشن

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: