مریــــــــــــــــم بانو


من و الی بانو مدلهای مختلفی از فلافل را در این قسمت آموزش دادیم. این هم شبیه همونهاست. فقط چون موادم اون روز بدقلق شدند و چسبندگی لازم رو نداشتند من یک سیب زمینی پخته شده را رنده کردم و بهش اضافه کردم......میدونم فلافل اصیل سیب زمینی نداره اما بی نهار مونده بودم  مجبور شدمwink

در هر صورت خیلی خیلی خوشمزه و پوک شد.

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





گراتن پاستا


کیک سیب و هلو


توپک خرما با کسترد


زرشک پلو






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: