این ترشی رو تقریبا 3 سال پیش درست کردم البته با کمک مامان عزیزم
سیر تازه خریدیم و شستیم و خشک کردیم
سیر ها رو تو شیشه ریختیم و روش مخلوطی از سرکه و کمی نمک (به ازای هر لیتر سرکه من 1 قاشق م خ نمک ریختم)
ریختم
البه من سرکه رو همیشه کمی میجوشونم که تیزی اش گرفته بشه
سرکه رو که روی سیر ریختیم در شیشه رو محکم می بندیم و میذاریم پشت پنجره یا تو بالکن یا انباری به مدت 1 سال
بعد از یکسال باید توش شیره و عسل بریزیم
یعنی من یکم از سرکه روی سیر ها خالی کردم و جاش شیره ی انگور و عسل ریختم و دوباره در شیشه رو بستم (مثلا اگه یه لیوان از
سرکه بردارید جاش 1 لیوان شیره و 2 قاشق عسل بریزید)
تا الان که تقریبا 3 سال شده و ما دیگه طاقت نیوردیم و یکی از شیشه ها رو باز کردیم
این سیر اگه 7 سال بمونه خیلی عالی تر میشه
ولی همین الان هم شدیداااااااااااااااا خوشمزه اس و با طعم شیرینی که داره تو دهن آب میشه

