الی بانو


این ترشی رو تقریبا 3 سال پیش درست کردم البته با کمک مامان عزیزم

سیر تازه خریدیم و شستیم و خشک کردیم

سیر ها رو تو شیشه ریختیم و روش مخلوطی از سرکه و کمی نمک (به ازای هر لیتر سرکه من 1 قاشق م خ نمک ریختم)

ریختم 

البه من سرکه رو همیشه کمی میجوشونم که تیزی اش گرفته بشه

سرکه رو که روی سیر ریختیم در شیشه رو محکم می بندیم و میذاریم پشت پنجره یا تو بالکن یا انباری به مدت 1 سال

بعد از یکسال باید توش شیره و عسل بریزیم

یعنی من یکم از سرکه روی سیر ها خالی کردم و جاش شیره ی انگور و عسل ریختم و دوباره در شیشه رو بستم (مثلا اگه یه لیوان از

سرکه بردارید جاش 1 لیوان شیره  و 2 قاشق عسل بریزید)

تا الان که تقریبا 3 سال شده و ما دیگه طاقت نیوردیم و یکی از شیشه ها رو باز کردیم

این سیر اگه 7 سال بمونه خیلی عالی تر میشه

ولی همین الان هم شدیداااااااااااااااا خوشمزه اس و با طعم شیرینی که داره تو دهن آب میشه

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





دسر دنت قهوه


دسر کسترد


خوراک مرغ و سیب زمینی پنیری


لوبیا پلو با گوشت






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: