الی بانو


دستور این کیک عالی رو من تو فیسبوک دیدم ...فوری دست بکار شدم و واقعا میگم این کیک خیلی خیلی خوش عطر و خوش طعمه

بافت بسیار لطیفی داره و خلاصه حتما امتحانش کنید مخصوصا تو این روزای سرد

یه تیکه از این کیک با 1 لیوان چای داغ زنجبیلی حسابی میچسبه

 

 

مواد لازم:

آرد:1 و 1/2 پیمانه

شکر:3/4 پیمانه

ماست :3/4 پیمانه

بیکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری

وانیل: 1/2 ق چ

تخم مرغ:2 عدد

پودر هل:1/2 ق چ

زعفران رشته ای:1/4 ق چ

کنجد: برای پوشانیدن سطح قالب

روغن مایع: نصف پیمانه

 

قالب 20 سانتی میان تهی رو چرب  کنید و روی کل سطحش کنجد بپاشید

 

 

فر رو روی 180 درجه روشن کنید

آرد و بیکینگ پودر رو 3 بار الک کنید و زعفران رو هم بهش اضافه کنید

 

تخم مرغ ها و وانیل و شکر رو 5 دقیقه با همزن بزنید تا حجمش دو برابر شه

 

 

بعد روغن و ماست رو به ترتیب  اضافه و مخلوط کنید ...حالا پودر هل  رو بهش اضافه و مخلوط کنید

 

 

مخلوط آرد رو در 3 مرحله به مایه اضافه کرده و با لیستک به آرامی و در یک جهت مخلوط کنید (فولد کنید)

 

 

 

مایه رو در قالب ریخته و به مدت 35 تا 45 دقیقه در طبقه ی وسط فر بپزید 

 

 

شما از دقیقه 35 دیگه مراقب باشید و با خلال دندون تست کنید اگه تمیز بیرون اومد که پخته

 

 

بعد از پخت قالب رو به صورت برعکس روی توری قرار بدید تا خنک شه و از قالب جدا شه

 

 

این کیک خوشمزه در این روزهای آخر پاییز  تقدیم به شما...با یک لیوان چای داغ گوارای وجودتون

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





عدس پلو با کلم


شیرینی نعلی فندقی


پته تن ماهی و آواکادو


چاکلت لاوا کیک






نظرات شما


مینا :
سلام عزیزم
ممنون از دستورات خوبتون
خواستم بپرسم زمان اضافه کردن ماست و روغن
هر کدوم رو چقدر باید هم بزنیم؟
و در کیک های دیگر هم زمان هم زدن شیر یا ماست چقدر است
************************

سلام. در حد مخلوط شدن کافیه
نگار :
میشه به جای ماست از سیر استفاده کرد؟
*********
امتحان نکردم
باید امتحان کنید ولی فکر نکنم بد بشه
نازی :
سلام ببخشید یه سوال دارم زعفرونو باید حل کنیم. یا همونجوری خشک ؟
***********
سلام
خشک باشه
فریبا :
سلام خیلی ممنونم از مطالب ارزنده شما.فقط میخواستم خواهش کنم در مورد کیک ها اندازه قالب مناسب رو هم ذکر بفرمایید
مژگان :
سلام . شما کناره های قالب رو هم با روغن چرب میکنید؟ چون من شنیدم که اگه چرب بشه نمیذاره کیک خوب پف کنه
***********************************
سلام برای کیک هایی که در قالب میان تهی پخته میشه قالب رو چرب و آرد پاشی کنید که در این دستور کنجد جایگزین آرد شده و
این باعث میشه که روغن نتونه جلوی پف کیک رو بگیره
اما در قالبهای معمولی من فقطکاغذ روغنی میندازم و دیواره قالب رو چرب نمیکنم
البته این موضوع هم در مورد همه ی کیک ها صدق نمیکنه یعنی همه ی کیک ها اینطور نیستن که با چرب شدن دیواره قالب مخصوصا
اگه آرد پاشی هم بشه پف نکنن
افسانه :
سلام الی جون. عجب کیکی شده .واقعا لذت بخشه .دستتون درد نکنه گلم هم رنگش زیباست وهم بافت خیلی خوبی داره.مثل همه کاراتون پرفکت.
**********************

سلام دوستم ممنونم
خیلی محبت دارید
دالان :

الهام جان من می خوام فرگاز بخرم میشه لطفا شما اگه راضی هستین از فرگازتون، مارکش رو بگین؟ ممنونم

*************************************

عزیزم من دو تا فر دارم یه دونه ایرانی به اسم سینجر و یه خارجی به اسم زیمنس و هر دو عالی هستند

البته فر خارجی خیلی استاندارد تر و بهتره اما از بخت خوب این سینجر هم برای من خوب در اومد

دالان :

چقد عالی شده
بافتش حرف نداره

***********************************************

ممنون دوست عزیز

سمانه :

سلام.اگه داخل قالب فلزی درست کنیم بازم کنجدها راحت به کیک میچسبه؟

***********************************

سلام عزیزم بله به کیک میچسبه فرقی نداره

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: