الی بانو


این پلوی خیلی خیلی عالی و خوش عطر رو از خاله ی عزیزم یاد گرفتم

پیشنهادم اینه الان که فصل به هست از این پلوی خوشمزه و خوش عطر غافل نشید

این هم بگم که این پلو اصلا شیرین نیست نگران طعمش نباشید خیلی خیلی عالیه و به هیچ عنوان به شیرینی نمیزنه

مواد لازم:

برنج ایرانی : 2 پیمانه

به : 1 عدد متوسط

عدس پخته: 1 لیوان

هویج: 1 عدد متوسط

پیاز: 1 عدد

مرغ :2 تکه

به جای مرغ میتونید برای کنار پلو با گوشت چرخکرده قلقلی درست کنید که اون خیلی خوشمزه و مجلسی تر میشه

دارچین و زردچوبه و زیره

نمک و فلفل

روغن

 

 

برنجرو یه چند ساعتی خیس کنید

تو یه قابلمه مرغ و پیاز رو با زردچوبه کمی تفت بدید (من بخاطر سرماخوردگیمون مرغ رو سرخ نکردم و گذاشتم با خود برنج بپزه)

سپس به و هویج که با رنده درشت رنده کردید اضافه کرده و با مرغ خوب تفت بدید

سپس دارچین و زیره و فلفل رو اضافه کنید و بذارید یه ده دقیقه ای کمی رنگشون عوض بشه

دست آخر عدس رو هم اضافه کنید

سپس 2 برابر برنج یعنی 4 پیمانه آب اضافه کنید

وقتی آب جوش اود برنج رو اضافه کرده و نمک غذا رو هم اندازه کنید

بذارید آب برنج کشیده بشه (توجه کنید اگه برنج زنده بود نصف پیمانه آب اضافه کنید و بذارید دوباره کشیده بشه)

و دمکنی گذاشته و با حرارت کم اجازه بدید حدود 30 تا 45 دقیقه برنج دم بکشه

میتونید دست آخر روی برنج زعفران دم کرده بریزید که خیلی خوش عطر تر میشه

 

نکته: بجای مرغ میتونید گوشت چرخکرده به صورت قلقلی سرخ کرده و کنار پلو بذارید

یا اینکه گوشت چرخکرده (با دارچین )سرخ کنید و با کشمش سرخ شده روی پلو یا کنار پلو بریزید

میتونید مرغ جدا سرخ کنید و کنار غذا بذارید

با گوشت تکه ای هم میتونید پلو رو درست کنید، نکته بعدی اینکه میتونید به و هویج رو خرد کرده و رنده نکنید

یا اینکه کلا هویج رو حذف  کرده و فقط از به خرد شده استفاده کنید

این پلوی خیلی خوشمزه و راحت تقدیم به شما

 

 

 

 

این پلو با انواع ترشی مخصوصا سیرترشی خیلی خیلی می چسبه

برای بچه ها هم غذای خیلی مناسب و خوشمزه ایه

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





شیرینی اسکار


چیز کوکی گردو و اوریو


سوپ شیر با بلغور گندم


جوجه چینی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: