الی بانو


چی بهتر از یه ماست خونگی شیرین و خوشمزه و از همه مهمتر سالم و بدون مواد نگهدارنده؟؟؟

من همیشه سعی میکنم مواد غذایی ارگانیک مصرف کنم حالا یا خودم درست میکنم یا مادرشوهر و یا مادرم

البته تو شهر ما مغازه هایی هستن که لبنیات و مواد غذایی ارگانیک میفروشن که ما گاهی از اونجاها هم تهیه میکنیم

برای تهیه این ماست خوشمزه

من 5 کیلو شیر تازه محلی رو به مدت 1 ساعت و 15 دقیقه با حرارت ملایم جوشوندم

تو این مدت شیر اون طعم و بوی ناخوشایندشو از دست میده و یه طعم کاراملی پیدا میکنه

وقتی شیر جوشید باید بذارید کمی خنک بشه و به حدود 70 درجه برسه طوری که اگه انگشتتونو در شیر فرو کردید

نه سرد باشه و نه داغ

حالا 2 یا 3 قاشق غ خ ماست بهش اضافه کرده و تند تند همش بزنید

ماست اصلا نباید خامه ای همزده باشه چون بعد ماستتون کشدار و بد میشه

سعی کنید از ماست معمولی یا محلی استفاده کنید

وقتی ماست رو اضافه کردید روی شیر رو با یه پتوی گرم بپوشونید و بذارید چند ساعتی بی حرکت بمونه تا ببنده

حدود 6 تا 8 ساعت کافیه

بعد درش رو باز کنید و باز یه 2  ساعت تکونش ندید(جاش گرم نباشه که ترش میشه)

بعد بذاریدش تو یخچال...

نوش جان

هرچی ماست رو بیشتر تو یخچال بی حرکت بذارید بمونه و ازش برندارید سفت تر میشه

م همیشه بعد از 1 یا 2 روز از ماست استفاده میکنم

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





شربت آلوچه با خاکشیر


اسموتی توت فرنگی


پیتزا تک نفره


ساندویچ مرغ و قارچ






نظرات شما


مطبخ خانه ما :

سلام خیلی عالی شده
منم با یه آش جدید آپم

**********************************************

سلام ممنونم عزیزم

چشم حتما میام

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: