این غذا رو حدود 2 ماه پیش درست کردم...
قبلا مرغ زنجبیلی رو آموزش دادم
که به نظرم برای روی اسپاگتی هم خیلی مناسب و خوشمزه هست

مواد لازم :
اسپاگتی: 200 گرم
نمک و فلفل قرمز
گوجه فرنگی: 3 عدد
سیر: 2 حبه
پیاز کوچک : 1 عدد
روغن زیتون
جعفری : 1 قاشق غ خ
توی قابلمه آب ریخته و نمک و زردچوبه بهش اضافه کرده و بذارید بجوشه و اسپاگتی رو توش بریزید
بعد از 8 یا 9 دقیقه تست کنید اگه بیرونش نرم بود و سطش هنوز سفت بود یعنی آماده اس
این نکته مهم رو برای همه ی پاستا ها رعایت کنید...اسم این مرحله آل دنته هست

سس رو هم آماده کنید به این شکل :
پیاز ریز خرد شده رو تو روغن زیتون یا معمولی تفت بدید و سیر و نمک و فلفل رو اضافه کنید
گوجه فرنگی های رنده شده رو هم اضافه کنید
و 15 دقیقه بذارید سس جا بیفته و دست آخر 1 قاشق جعفری خرد شده رو بهش اضافه کنید

پاستا رو اضافه کنید و با سس مخلوط کنید...من کمی پنیر خرد شده هم بهش اضافه کردم
(پنیر میتونه هر نوعی باشه)


2 دقیقه هم اجازه بدید پاستا با سس بپزی و وسطشم مغز پخت شه و پنیر هم ذوب بشه
دیگه آماده هست و میتونید سرو کنید
تو ظرف کمی پاستا ریخته و روش یه تیکه مرغ زنجبیلی بذارید

نوش جان
