الی بانو


این غذا رو حدود 2 ماه پیش درست کردم...

قبلا مرغ زنجبیلی رو آموزش دادم

که به نظرم برای روی اسپاگتی هم خیلی مناسب و خوشمزه هست

 

 

مواد لازم :

اسپاگتی: 200 گرم

نمک و فلفل قرمز

گوجه فرنگی: 3 عدد

سیر: 2 حبه

پیاز کوچک : 1 عدد

روغن زیتون 

جعفری : 1 قاشق غ خ

 

توی قابلمه آب ریخته  و نمک و زردچوبه بهش اضافه کرده و  بذارید بجوشه و اسپاگتی رو توش بریزید

بعد از 8 یا 9 دقیقه تست کنید اگه بیرونش نرم بود و سطش هنوز سفت بود یعنی آماده اس

این نکته مهم رو برای همه ی پاستا ها رعایت کنید...اسم این مرحله آل دنته هست

 

 

سس رو هم آماده کنید به این شکل :

پیاز ریز خرد شده رو تو روغن زیتون یا معمولی تفت بدید و سیر و نمک و فلفل رو اضافه کنید

گوجه فرنگی های رنده شده رو هم اضافه کنید

و 15 دقیقه بذارید سس جا بیفته و دست آخر 1 قاشق جعفری خرد شده رو بهش اضافه کنید

 

 

پاستا رو اضافه کنید و با سس مخلوط کنید...من کمی پنیر خرد شده هم بهش اضافه کردم

(پنیر میتونه هر نوعی باشه)

 

 

 

2 دقیقه هم اجازه بدید پاستا با سس بپزی و وسطشم مغز پخت شه و پنیر هم ذوب بشه

دیگه آماده هست و میتونید سرو کنید

تو ظرف کمی پاستا ریخته و روش یه تیکه مرغ زنجبیلی بذارید

 

 

نوش جان

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





رول خرما


کاپ کیک شکلاتی


آلما تاتلیسی


دسر ماست و توت فرنگی






نظرات شما


saba :
دست گلت درد نکنه
خیلی عالی
منم برا مهمونام درست کردم واقعا عالی ممنونتم
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: