الی بانو


با یه دستور  عالیــــــــــــــــــــــــــه عالی برای شیرینی دانمارکی خدمتتون رسیدم
 
با اطمینان میگم شیرینی ام از دانمارکی های بیرون هم بهتر شد
 
بسیار لطیف خوشمزه و نرم و البته با یه بافت عالی شد
 
البته خیلی طول کشید از ساعت 11 صبح تا شب مشغولش بودم  ولی ارزششو داشت
 
دستور شیرینی رو از یوتوب گرفتم 
 
 
 
 
مواد لازم برای خمیر :
 
آب ولرم 200ml یا 1 لیوان سرخالی
 
شیر 50ml یا یک پنجم لیوان
 
آرد 600g = هر پیمانه آرد مساوی با 125 گرم هست
 
مایه خمیر 1 ق غ (من مایه خمیر فوری استفاده کردم)
 
شکر 4/1 پیمانه یا 50g
 
روغن مایه 50g یا 1/4 لیوان 
 
تخم مرغ 2 عدد
 
نمک کمی
 
مارگارین 300g
 
مواد لازم برای کرم وانیلی :
 
شیر نیم لیتر یا 2 لیوان
 
آرد نشاسته ذرت 50 گرم
 
شکر 100 گرم یا نصف پیمانه
 
وانیل 4/1 ق چ

 

من چون خمیر مایه فوری داشتم دیگه نذاشتم خمیر مایه عمل بیاد و مستقیم به آرد اضافه اش کردم

اما شما اگه خمیر مایه معمولی دارید: 1 ق شکر،خمیر مایه و آب ولرم را با هم ترکیب کنید و روی اون رو بپوشونید تا حجمش 2 برابر شه

مارگارین رو هم رنده کنید و بعد بین پلاستیک بذاریدش و با وردنه شکل مربع بهش بدید

 

 

من به این شیوه عمل کردم:

شیر و روغن و تخم مرغ و شکر و نمک رو مخلوط کردم 

 

 

آرد رو 3 بار الک کرده و توی یه کاسه بزرگ ریختم و وسط آرد رو گود کرده و مخلوط شیر رو به آرد اضافه کردم ...

خمیر مایه فوری هم اضافه کردم و شروع کردم به ورز دادن

حدود 15 دقیقه خمیر رو حسابی ورز دادم

 

 

 

روی کاسه سلفون کشیده و خمیر رو نیم ساعت یه جای گرم لای پتو بذارید تا ور بیاد

 

 

سطح کار رو آرد پاشی کنید و حالا خمیر رو به این شکل باز کنید  کمی وسطش برآمده میشه که من از اون مرحله عکس ندارم متاسفانه

 

 

یه نکته برای مارگارین اینکه دمای مارگارین و خمیر باید یکی باشه 
 
چون اگه مارگارین از خمیر سرد تر باشه تو خمیر باز نمیشه 
 
و اگه از خمیر گرم تر باشه مارگارین از لا به لای خمیر بیرون میزنه (اتفاقی که برای من افتاد اما حل شد خدا رو شکر)
 
حالا مارگارین رو بذارید وسط خمیر
 
و به حالت بقچه پیچش کنید و آرد اضافی رو هم پاک کنید
 
 
 
 
وبا وردنه بکوبید رو خمیر تا مارگارین باز شه وخمیر رو بصورت مستطیل مانند باز کنید
 
و اول یه طرف خمیر رو تا وسط تا کنید
بعد طرف دیگه
 
 
 
 
 
 
حالا خمیر رو برای 20 دقیقه تو یخچال استراحت بدید و این بار از جهت مخالف قبل خمیر رو باز کنید و
 
باز مثل عکس بالا تا کنید و مجدد 20 دقیقه تو یخچال
 
 
 
 
 
 
این کار رو 6 بار باید تکرار کنید که من چون کره ام کمی گرمتر از خمیر بود این کار رو 8 بار انجام دادم
 
طوری که دفعه آخر دیگه شب شده بود
 
خمیر این شکلی میشه ورقه ورقه
 
 
 
 
 
 
بین استراحت خمیر ها کرم وانیلی رو درست کنید
 
همه مواد کرم رو با هم ترکیب کنید و بذارید رو حرارت ملایم تا جوش بیاد
 
بعد کرم رو تو کاسه بریزید و روی اون رو با پلاستیک بپوشونید تا لایه نبنده و بذارید تو یخچال و فر رو هم روی 180 درجه روشن کنید
 
حالا خمیر رو نازک باز کنید و برش بزنید (1 سانت)
 
 
 
 
کرم رو تو قیف بدون ماسوره بریزید و روی خمیر مقداری کرم بذارید (یا باقاشق مبا خوری از کرم روی خمیر بریزید)
 
بعد از پیچیدن خمیر ها به شکل دلخواهتون چند دقیقه به شیرینی استراحت بدید تا پف کنه
 
و بعد روی شیرینی هارو با ترکیب زرده تخم مرغ و زعفران رومال کنید 
 
من اول کمی مخلوط آب و عسل روی شیرینی ها کشیدم و بعد زرده تخم مرغ کشیدم و کنجد و مخلوطی از شکر و کمی دارچین هم
 
روشون پاشیدم...چون شیرینی خمیر خیلی کمه و با اینکار شیرینی اندازه و مناسب میشه
 
 
 
 
شیرینی هارو تو فر از با حرارت 180 درجه سانتی گراد قبل گرم شده (از 20 دقیقه قبل فر رو روشن کنید)
 
به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید
 
وقتی پختن و کمی خنک شدن کمی عسل رو با یه کوچولو آب مخلوط کنید که یه ذره رقیق تر بشه و با برش روی شیرینی ها بکشید
 
میتونید کمی شکر و دارچین هم روی اونا بپاشید یا پودر قند
 
نوش جان
 
 
 
 
 
باز هم میگم این دستور عالیه و بهترین و باکیفیت ترین نوع شیرینی دانمارکی رو به شما میده 
 
که طعمش حرف نداره حتی از بهترین شیرینی های بیرون هم خوشمزه تره
 
 
 
 
 
 
 
 
شیرینی ها رو در ظرف در بسته در یخچال بذارید که تازه بمونه . نیم ساعت قبل از سرو از یخچال خارج کنید
 
با این دستور حدود 40 تا شیرینی خواهید داشت 
 
 
 
 
 
 
 

این شیرینی های عالی هم خانم گلنا از همراهان سایت درست کردن

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک مرمری (Marble cake )


لازانیای رولی


برشتوک(حلوای آرد نخودچی)


رولهای بادمجان






نظرات شما


گلی :
میشه به جای مارگارین از روغن قنادی که جامده استفاده کنیم
***********************
بله میشه
سحر :
عالیه شیرینی شما......دلم خاست.... مارگارین با کره فرق داره؟؟؟نمیشه از سوپر مارکت گرفت کره؟؟؟؟
*************************************
ممنونم از شما
عزیزم مارگارین همون کره گیاهی هست و سوپر مارکتها هم دارن
گلنا :
مچکرمم بانوو اگه شیرینی خووب شده فقط و فقط ب خاطرر اموزش شماس ^____^
*******************
خواهش میکنم عزیزم...با استعدادید و با انگیزه..احسنت
گلنا :
http://uupload.ir/files/m31d_img_20151209_211219.jpg
اینممم بالاخرره شیرینیه من بعد کلی دردسرر.. ولی نتیجه ش عالی بوود ممنونم بانووو از این رسپیه عالی.. فقط بعضی هاش بازز شد علت چیه بانووو؟؟
***************************************************
عزیزم شیرینی هات عالی شده احسنت به پشتکارت
اشکال نداره بعد از چند بار تجربه دیگه باز نمیشه
احتمالا بخاطر کرم داخلش بوده
گلنا :
یینی خاک توو سسر من من یک پنجم پیمانه رو‌خوندم.. یک و‌نیم لیوان -_-.. پس بگو چرا انقدر خمیرم شل شذ.. ولی ارد هی اضاف کردم درست شد‌‌ ولی فکر کنم بافت درستی نگییره شیرینی مگه نه؟؟
کاش شما هم ب سوالاتمون زود ج‌میدادید
*********************************************
ای وای چه بد
من دوباره اون تیکه رو با حروف می نویسم که دیگه کسی اشتباه نکنه
واقعا شرمندم بخدا مشغله اجازه نمیده
asal :
الی جون آب ونگفتی کی مخلوط میکنی عزیزم?
آب ولرم برا خمیر مایه بود اگه خمیر مایه مون فوری باشه آب نیازی نیس?
************************************
آب ولرم برای درست کردن خمیر هستش وقتی خمیرمایه فوری هست عکمل آوری نداره و همه ی مواد همون اول تو کاسه ای بزرگ مخلوط میشه و آب هم مستقیم به آرد اضافه میشه...
در ضمن مقدار شیر یک پنجم پیمانه هست
ساسی :
سلام میخواستم ببینم هر 6 بار که خمیرو باز میکنیم و دوباره بقچه میکنیم باید مارگارین بزاریم یا همون دفعه اول کافیه و اینکه منظور از باز کردن خمیر اینه که خمیر رو با وردنه صاف میکنیم دوباره بقچه میکنیم ممنون اگه جواب بدید
****************************************************************************
سلام دوست عزیز
نه خیر همون یک بار اول کافیه
sareh :
سلام ممنونم بابت دستورخوبتون درست کردن شیرینی دانمارکی برام مثل ساختن بمب اتمه میخوام با دستورشما امتحان کنم
***************************************************
سلام خواهش میکنم
انشاالله عالی میشه
مرضیه :
به به چه شیرینی هایی ممنون الی بانوی هنرمند. میتونم از کره گیاهی سوپر مارکت استفاده کنم یا مارگارین خارجی از لوازم قناذی باید باشه؟
************************************

سلام عزیزم خواهش میکنم
همین مارگارین های سوپر مارکتم جواب میدن...
دالان :

خیـــــــلی عالــــی شده
آفرین به هنر و اراده شما

**************************************

ممنونم عزیزم محبت دارید

الهام :

سلام الی جان. می خواستم بپرسم این خمیر چه فرقی با خمیر هزارلا داره؟
شیرینی ها بسیار خوشمزه و لذیذ هستن. دستت درد نکنه.

*******************************

سلام عزیزم...این خمیر خب در ساخت و مواد اولیه و نکات فرقهایی داره با هزار لا

ولی به همون لطافت و خوشمزگی هست

مهرشین :

عجب بافتی داره الی جون. عالی شده.

************************************

ممنونم مهرشین جون

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: